Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Htela Meri da izgleda kao Barbi lutka, ofarbala kosu, viri joj po' pupka. Steznikom se pritegla, kupila sve roze, i crkla od muke zbog izgleda koze. skije
Nenja Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) U jebo te, bas perverzan ti si ali u zivotu lezbace video nisi organizovao si sa dve ribe sudar al' avaj- od prizora strefi te srcani udar! Ubijte me barbikom. Duge noge Barbi ima do kolena u tvojim ocima sva u krvi stoji barbi i do kraja ja je zabi FARBOM ZA KOSU Idi SOVO U PERSUN Edited July 24, 2006 by Nenja
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Vidim ovde imam da izvrsim ubistva dva presrecna sam, lebdim sva Sova nam je oputovala na Severni Pol hoce da se skija, od vrucine se ugusi Al' ja cu je vrebat' negde iza brda i skijama odseci joj usi Nenja hoce da izgleda k'o barbika isto nije njoj u glavi sev bas sasvim cisto 'mesto plavo na glavi joj izadje zeleno i od muke crce, a meni svejedno
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Meri mi je dala odresene ruke, mogu da je stavim na svakakve muke Najsladje ce biti prosto da je davim i da joj naprstak u uvo zaglavim. cigaretama
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Makaza nemam- cigarom ti sisam kosu pa ti zatim cigaru ugasim na nosu Jadna sova, kad se u ogledalo pogleda pojede cigaru i smrti se preda E sad banderom.
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Iscupacu banderu da u glavu spicim Meri, dosadnu, k'o baba seru. konstatacijom
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Konstatujem sledece: Sova nije u kreativnom elementu Cim to cu ona se uvredi i skoci u dimenziju petu Smrt na Beer festu.
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Meri mi pravi konkurenciju zivu i zato moram da je udavim u pivu. Sama si trazila, budibog sa nama, za mis mokrih majci, ucestvujem sama. pljoskom
Teufel Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Mudra sova izbacila dude jer zeli mis mokre majce da bude konkurenciju je pobila, pa da proslavi malo gutljaj iz moje pljoske i srce joj je stalo cisternom piva (nije bitno kog)
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Na pivo se przite bas svi Al' legoste mrtvi, sta vam bi? To vas Meri cisternom sve polila i pokvarenim pivom pobila! Ubijte me CKM-om.
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Obecali nasoj Meri grdne pare ako se uslika gola za becare. A kad je videla da CKM ne placa crce Meri od muke, onako bez gaca. vestackom vilicom
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 U covece, CKM me zajeba ne dadose meni pare za jesti 'leba sumnjam da je sova tu umesala prste otkidoh joj glavu vestackom vilicom k'o pacovu najgore vrste! Ubijte me satarom.
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Da ne prljam ruke, Pusticu Teufela na tebe, nek te zvekne satarom, a onda po**** Jao, sto sam fina, sa sve zvezdicama :andjeo: izazovi mi infarkt
Teufel Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) Meri ceka smrt stara glavu ce joj prepoloviti moja satara sada lezi dole i po malo se trza ipak joj smrt ne bese tako brza opeth je brza od mene mudra sova Edited July 24, 2006 by Teufel
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Meri ceka smrt stara glavu ce joj prepoloviti moja satara sada lezi dole i po malo se trza ipak joj smrt ne bese tako brza opeth je brza od mene mudra sova Zar ne vidis da ima smisla Taman si se nadovezao kako treba - rekla sam u pesmi da je ti ubijes - stoga utri suze s' lica
Teufel Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Da ne prljam ruke, Pusticu Teufela na tebe, nek te zvekne satarom, a onda po**** Jao, sto sam fina, sa sve zvezdicama :andjeo: izazovi mi infarkt Prethodno ubistvo prepustila si meni ali sada ces se ti pridruziti Meri da bih te ubio, duhove sam prizvao i uz pomoc njih infarkt ti izazvao muci me do smrti
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Svako moje mucenje zavrsi se smrcu, jerbo izazovem nevidjenu trcu Pozvala sam svoje ortake bajkere, svaki ce pomalo, zivog da te dere. slihtanjem
Teufel Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Oh sovo, ti najdivnija od svih sova ti si mi najmilija od mojih silnih lepih reci i hvale pozeleces da te odmah zivu spale romanticnim stihovima (d'umrem od tuge )
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Kada kazu romantika, ja sam slika i prilika. Svakom recju srce param i ubijam kol'ko smaram. veslom
Teufel Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 U camcu te vozim, romanticno zar ne nadas se da nista nece po zlu da krene i dok u reci gledas svoj cuperak plavi ja se spremam da te veslom odalamim po glavi nevermore-om
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Al' smarate, nemam reci uskoro cete se opeci Nevermore kad pustim na disku ukletom nece pomoci ni molitve bogu svetom! Ubijte me smaranjem.
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Kako da te smorimo, vrata ti otvorimo uvucemo u stan i ne damo van. A onda otvorimo goticarske teme i mazemo po tebi ukvarene kreme. tvrdoglavoscu
Recommended Posts