НС 14-8-8 Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ocekivao sam da ce ti glava ubrzo puci i opet si mi rekla nemoj me vise tuci, al tvrdoglavost moja te je ubila dok je mary sa strane pila kill me with Smile
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) Sta je Meri sa strane pila? Smeskacu ti se ovako pola sata, nista ti preostati nece, nego da glavom razvalis vrata i bacis se sa 18og sprata. iskopaj mi oko Edited July 24, 2006 by Wise Owl
gavrosaurus Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ја сам мегаломан стари и да ископам око - то није доста и друго ти око лице квари у ствари - од твог лица ништа и не оста! Иги Попом
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Igi Pop ne prestaje ti skakutat' po glavi k'o zec kad se pracaka u zelenoj travi iznerviran k'o ker iz sve snage vrisnes ne vredi ti, brale, ima ti da svisnes Bundom od nerca.
gavrosaurus Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 А не, осигурач шмерца и ти се да поправиш пењеш Машташ о бунди од нерца ал' уби те струја и ти само стењеш! Дезодорансом
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) Kad dovedem Igija pred tebe i Stulica u istom paketu, dok ih budes gled'o kako smrcu, sam ces reci zbogom ovom svetu. dosadnim filmom po izboru Aaaaaaaaaaaaaaa Ajde jedan, ali da kasnim 2 posta Edited July 24, 2006 by Wise Owl
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ah, sto volem onaj film sa Britni u ulozi glavnoj sova ce organe sve povartit' ucestvujuci u toj paradi ogavnoj Ubijte me telom Djordja Davida.
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ah, sto volem onaj film sa Britni u ulozi glavnoj sova ce organe sve povartit' ucestvujuci u toj paradi ogavnoj Ubijte me telom Djordja Davida. Kad Djordje raspusti svoju kosu i kad te njome poskaklje po nosu, od kijanja neces osetiti njegovo telo dzaba sto je skin'o odelo. zihenadlama
gavrosaurus Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ево, Гавра ће ти испунити жељу! Вешт сам са ексерима, чекићима, длетом забадам зихернадле у свом весељу сечем ножем, маказама и жилетом! Рекох горе
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ostavih ti na prozoru, bocu od dezodoransa praznu, jao kad od sunca eksplodira... Pitas me zasto? Za kaznu! (ekseri, cekic, dleto, zihenadle, noz, makaze, zilet, ccc, nezajazljivi stvore) YUMom
gavrosaurus Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Када MySQL база врисне и кад се страница не учита лако мала Сова ће начисто да свисне јер админ није ни прстом мак'о! AC/DC
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Od scene ove, brutalne vrlo, od smeha mi se cepa grlo. AC/DC prasi, zvucnike kida, Sunce razvija zrake, Gavra mrtav pada, uvezbavajuci Angusove korake. dosadnim filmom po izboru
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Opet ti sa tvojim filmom zar ni nije dosta? Pustila sam ti ''Andjele 2'' i ti mrtva osta. Ubijte me nadrndanim ponasanjem.
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Iskalicu bes na tebi, sva sam nesto nadrndana U to ime, draga moja, napravicu ti par rana. "Nemoj sreco, nemoj danas" pusticu ti pesmu Pre no sto odgrizem tvoju ruku desnu. Lajtsejberom (iako imam utisak da sam to vec trazila... )
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Nije pravedno, niko nece da se igra...
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Nazovi me plav'shom glupom al' lajtesejber ne znam sta je svejedno, eto ti- ubijam te njime stiglo te je veliko sranje Ubij me... Penom za kosu.
Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Nije pravedno, niko nece da se igra... Evo evo sa'es da vis kako se davi Mery!!! Belim se ne bi tukla po nosu ali bi te rado roknula penom za kosu "pa penom se ne roka" rekao je neko a da pena gori to ti nije rek'o Mamuzama
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Mamuze sam skinula sa cizama svojih neko ce da nadrlja, 'nako natenane Nenja mi se velikodusno ponudi da joj njima rascopam sve njene organe Ubijte me praskom za pecivo.
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Mamuzama sibam svoga divljeg konja Trci brze, kobilo, nemoj da si lenja Jadan konjic grbonjic, gusi se od znoja Samo da napomenem, ovaj konj je Nenja! Slatkim kupusom.
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Bestraga mu glava, Meri! Kasnim 3 minuta! Sad moram i tebe da ubijem. Kakav je to beli prah, sto ga sipam u kolace? Spopada me neki strah, ne znam zasto Meri place. Onda shvatam (ali kasno) sta sam to uradila Tortom kletom Mary Joe antrax je zaradila. Ostaje ono za slatki kupus.
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 (edited) Bolja ti je pesma devojcice mala zato cu te pogubiti, zar to nisi znala? slatki kupus cu u sokic da ti rastvorim zatim da se zabavljam- tvoj les cu da rasporim EDIT: Ubiste me praskom. Sada me ubijte origanom! Edited July 25, 2006 by Mary Joe
Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Opa vidi cuda ova deca luda misle samo na hranu kupus i prasak mmm ludo filovacu vas pojedinacno to ce biti cudo!!! (prste da polizes) Kokoskom
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 U mojoj pecnici kokoska je pecena A sad, to jest, uskoro, mora biti secena Sve se mislim, fali mi, prilog druge vrste Kad serviram Nenju, svi ce da se krste! Becar paprikasem!
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Paprikas je zdrava hrana, to bas svako zna I to jelo takodje volim jesti ja neko meso nedostaje mome divnom jelu pa cu Three Tears samleti, isprziti celu Ubijte me sundjerom (iz mora ).
Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 U mojoj pecnici kokoska je pecena A sad, to jest, uskoro, mora biti secena Sve se mislim, fali mi, prilog druge vrste Kad serviram Nenju, svi ce da se krste! Becar paprikasem! bvaahahahahahahaha *Nenja pala sa stolice!!!
Recommended Posts