Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Paprikas je zdrava hrana, to bas svako zna I to jelo takodje volim jesti ja neko meso nedostaje mome divnom jelu pa cu Three Tears samleti, isprziti celu Ubijte me sundjerom (iz mora ). Trljacu te sundjer bobom(nije ono sto misle perverzni ) dok ne budes cista dok ti svaka koska od cistoce ne zablista Pacovom
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Volim snicle od pacova, i zato sam besna jer mi Nenja uze jednu ispred nosa Nista zato-stici ce je osveta kad joj od alergije opadne sva kosa Latino sapunicom.
Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 (edited) O ne idi draga polomicu ti udove o ne idi mila ko ce prati sudove krocis li na prag mozak cu ti rasuti Mi amore zube u grlo cu ti sasuti Kandilo UUUUUUUUU novi AVATAR Edited July 25, 2006 by Nenja
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Ukleto kandilo visi ti na glavi bogme celo lice sprzice t' se sada Bolje skoci s mosta, to je nacin pravi umreces k'o nakaza, ali barem mlada Ubijte me penkalom.
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Nestalo mi mastila, sta cu sad da radim Napunicu pero krvlju, nije da se gadim A prava osoba? Ko ce biti to? Najsvezija je krv nase Mary Joe! Zabama.
Mary Joe Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sta se to koprca ispod tvoje koze? To su zabe kreketusa, pomoz' boze Meri ti je pod kozu usadila zablja jaja i sad se izglegla na tebe ljigu potegla Ubijte me Sonatom Arctica-om (sad su na TV-u, wihihi )
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Dok pevaju u Sonati o gavranu i vuku Planiram ti smestiti nevidjenu muku Kad ti ih dovedem, ne mozes pobeci Licno ce ti clanovi udove odseci... Sta se samnom desava, nikada nisam bila ovako krvozedna... Ubij me... lepezom.
Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Dok pevaju u Sonati o gavranu i vuku Planiram ti smestiti nevidjenu muku Kad ti ih dovedem, ne mozes pobeci Licno ce ti clanovi udove odseci... Sta se samnom desava, nikada nisam bila ovako krvozedna... Ubij me... lepezom. U Egiptu je vruce lepezom se ladis ali nisi svesna sta ustvari radis presecices vratic svoj to nije lepeza vec pakleni izum moj! Ne ljuti se covece
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sad evo - 21.vek , klima uredjaj me hladi potrebu za lepezom nemam , ljudi moji mladi Mumija sam srecna ja , u Srbiji ko Egipat toploj u svojoj vili na Dedinju , lepoj ,beloj i novoj
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 (edited) Dok igramo skupa ovu glupu igru Dajem znak pazljivo mom skrivenom tigru Dok prozdires halapljivo moga cikicu Krupna zver te zaskace i krati igricu. alvom (opet ja o hrani... ) P.S. Hvala ti sto me posla u Egipat, makar i po toj ceni... EDIT: Sta kog djavola naprica ovaj GD? Nit' je koga ubio, nit' je zatrazio zelju... Edited July 25, 2006 by Three Tears
Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Znam da volis postujes i znas dosta toga o Egiptu te te stoga poslah tamo! Lepa alva slatka uzivancija kratka pojesce te brdo mrava umusala si se ko krava Muvopicem
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Gospodinu Dechaku je strasno dosadno u glupoj igri fudbal - nogu je polomio
Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Gospodinu Dechaku je strasno dosadno u glupoj igri fudbal - nogu je polomio Na pocetku teme su pravila ove igrice ajd' procitas pa onda postujes
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 aha kapiram nenja popi eliksir chudni neki muvopice - azteci ga pekli 68% alkohol , 32% droga onda rece - daj da jebem bilo koga cjup
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 nenja popi eliksir chudni neki muvopice - azteci ga pekli 68% alkohol , 32% droga onda mrtva rece - daj da jebem bilo koga ispravka
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Ahaaa... Duamutef, Kebenhesuf, Hapi i Imseti Svezanj sa organima iz cupa u cup leti A cetiri ove glinene posude Sluze u Egiptu za mrtve ljude... Praherom za musice.
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 praherom za mushice uradi se Seti stari bog sad u ekstazi leti , svim svojim drugarima da kaze to ce hteti nije ni posumnjao da sa otrovom tim ljudskim imaginarni likovi se ocecaju opakim
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 praherom za mushice uradi se Seti stari bog sad u ekstazi leti , svim svojim drugarima da kaze to ce hteti nije ni posumnjao da sa otrovom tim ljudskim imaginarni likovi se mrste i osecaju opakim bakine naochari
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Ne shvatam tvoje stihove, a i imas opciju EDIT, da ne moras da saljes vise postova. Odbijam da te ubijem, sad si me iznervirao.
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 nemoj da se ljutish, nisam za tebe rekao da si Seti
Recommended Posts