Nenja Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sada ce ruka moja oci pesnicom da ti spari i do kraja u ocne supljine nabije bakine naocari tiranosaurus rex
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 u muzeju starom , radoznala nenja cacka stare kosti , primerke starog stenja malo predaleko ode ona i na nju se srushi kostur tiranosaurus rexa od 17 i cetvrt tona
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 u muzeju starom , radoznala nenja cacka stare kosti , primerke starog stenja malo predaleko ode ona i na nju se srushi kostur tiranosaurus rexa od 17 i cetvrt tona vibrator
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Gospodine Dechache, cudne zahteve imas hteo si da, dok t' ubijam, kamerom se snimas vibrator u uvo- tako smesna slika ja cu se obogatiti uz pomoc tog snimka Vestackim zasladjivacem.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Esenciju sam ti vestacki zasladila i stavila vestacku aromu jabuke, peceno ti zdrelo, "sokom" se uradila, ne mozes da podignes obamrle ruke. narodnjacima na medjugradskim autobuskim linijama
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 U ''Evropa bus-u'' sova nam se gusi em je zagusljivo, em se slusa Seka uzaludno ona zapusava usi skapala je na sedistu kao baba neka Cetkicom za zube.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pred ogledalom Meri se kezi trlja zube i ne misli o protezi, al' strasnu smrt priusti joj Sova, jer je na cetkicu nasula otrova. uzdama
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Uzdama cu ti izvuci zube zaklati te, otkinuti nogu i dok Cannibal Corpse slusam pojescu te- fala bogu Ubij me jednom persisjkom pufnom
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ja sad pesme "Slayera" pevusim, dohvatih macku spremna da te gusim. Kad se macijih najedes dlaka, nece ti biti smrt nimalo slatka. sahovskom tablom
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sova igra sah da pamet ojaca no, horor se krije u sahovskoj tabli kada crnog konja ona potegne tabla ce je sama lupiti po glavi Ubij me omotom za album Necrophagia-e.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Crne sam konje potezala cesto, pomenutu igru igram vrlo vesto , a kad te nahranim Necrophagia-e omotom pozdravices se odma' sa zivotom. Karlom Sandersom
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 (edited) Udji na temu Nile (Death), pogledaj malo fotke, pa ako se ne smrznes, vrati se da me zveknes Nenjo, hvala, ali ima boljih slika, na primer, ova Edited July 26, 2006 by Wise Owl
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Bas i frajer nije neki ja ovak'e preferiram (prvi s leva) Al' neka ti, nek' te cmokne na sahrani cu da ti sviram! Ubij me ovim cikom iz Arch Enemy.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Za bacanje nije baja, ukus ti je bas do jaja, prosetacu njega gradom, slomicu ti srce kradom. izazovi mi dehidraciju
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 A, tako ti meni baju moga krades hoces da ucinis da od mene ode Mucicu te k'o zlocinca glavnog kad te mesec dana ostavim bez vode! Ubij me Lotketom iz Kraljevskog.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Njega cu ti dati, budi mi bez brige, vec sam te jednom dotukla njime, kada pocne strasno da te ljubi, zaboravices sopstveno ime na stageu
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ah, pobogu, sovo, sta mi ucini? Vratice ti se sve zestoko Popecu na stage i tebe s Lotketom od muke ces sebi iskopati oko! Brodom od papira.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Zaneta, iz camca pustas brodove od papira, u glavi ti istoimena pesma Djuletova svira. Pala si u sevdah, ne poznajes sebe, a Sova nahuska, morskog psa na tebe. Zeppelinima (vazna napomena - mozes da ih pustas koliko hoces, neces me time ubiti - nadji drugi nacin)
Leshina Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 (edited) Zaneta, iz camca pustas brodove od papira, u glavi ti istoimena pesma Djuletova svira. Pala si u sevdah, ne poznajes sebe, a Sova nahuska, morskog psa na tebe. Zeppelinima (vazna napomena - mozes da ih pustas koliko hoces, neces me time ubiti - nadji drugi nacin) ja te njihovom muzikom ubiti necu, neg' cu zacarat' njihove ploce, da ti glavu odsecu!!!! ubijte me pevacicom Melanie Safka Edited July 26, 2006 by Leshina
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 (edited) Gde ti pade na pamet pevacica ova to se pored mene pita cak i mudra sova zatrovacu ovu sliku, dok ti se vazan pravis da odapnes polako dok na nju balavis Ubijte me svirkom Abonosa. Edited July 26, 2006 by Mary Joe
НС 14-8-8 Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 hahaha svirku abonosa docekala si sada... ali tu ima momaka mnogo starijih od tebe uzivace u tebi dok si "mlada" svaki od njih htece da te **** Megatron X-om ili Decepticonom
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Strashno, strashno kak' perverzni vi ste mushkarci bi samo d' iskoriste Decepticon, je l' to igrica neka? Svejedno, taj ce robot da te ucmeka Shtrumpfovima.
НС 14-8-8 Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 (edited) Strashno, strashno kak' perverzni vi ste mushkarci bi samo d' iskoriste Decepticon, je l' to igrica neka? Svejedno, taj ce robot da te ucmeka Shtrumpfovima. MAMAAAA,ona ne zna sta je decepticon, ali nema veze necu ispasti som... strumpfove cu nahuskati na mary joe da je prekolju kao da je samo vo ubi me sa mary joe Edited July 26, 2006 by НС 14-8-8
Recommended Posts