amy_mccoy Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 kaze black angel nece da je kolju vec mister muskulo da joj sipaju u solju e pa kad vec oce da umre casno sipah joj isti..bese brzo i efikasno ubijte me zrncima stakla
Ketty Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Amy,nasa,diva Through art-a Voli ona sa zivotom da se karta Da se sa bine vise ne bi makla Neko je pogodi zrncima stakla. ja hocu da me ubijete sesirom.
Helle Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Mala Ketty igra se u boji papirom mnogo je slatka a meni je krivo ima da skratim si ljubomorne muke ugusicu je svojim crnim sesirom! upotrebi: gitaru
Legenda Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Hellenora je cura najlepsha u gradu Od ljubavi silne zasvirah serenadu Al kad chu divne od gitare zvuke Nesrecnica sebi sama skrati muke... Ubijte me plishanom zivotinjom
Some_girl Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) Legenda, poznat smarach stari moje raspolozenje uvek voli da pokvari zivotinja plisana mi na dohvat ruke zato davim ga njom od silne muke -> otvarac za konzerve Edited June 26, 2005 by Some_girl
Chlan 787 Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 tri-cet'ri, pozor, sad, gutas otvarac za konzerve, seche ti organe, a ne mosh' da se isere.. -> francuski kljuc
tovar Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 angel of desire, ortakinja stara, kada nije cirke maksimalno smara. znam nije tesko, i ide mi od ruke da joj francuskim kljucem prekratim sve muke. ubijte me klikerima.
.alex. Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 nash lesi i dalje dete je u dushi, to nas sve po malo gushi, nabih mu njegove klikere u dushnik, zadavi se dushevni bolesnik. ubite me roze tangama!
AGGRESSOR55 Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Posle grudnjaka, ubijanje vesom ide dalje sad je oruzje tanga roze boje black angelu sam ih nabio u usta ugusila se na licu mesta i sve gotovo je presudite mi smajlijima
*Angeldust* Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 ~Za AGGRESSOR55 u pesmu sto vise smajlija trpam Takva smrt je ovih dana moderna Ne moze od smajlija vise da se brani Moze da bezi,ali nikako da pobegne ->ubijte me satarom.~
Ketty Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Aggressor-Vlada,opet mi trazi ubiti ga moram,al' smajliji mu sad drazi.. Zato se odnekud iz mog posta stvori ubitacni smajli i ubi ga smesta. -->gumicom za kosu
*Angeldust* Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 (edited) ~Hey Ketty.malo si se presla, Mene si satarom trebala ubiti, Iz besa gumicu za kosu uzimam, I njom te lagano,dok vristis,UBIJAM!~ ->ubijte me vec jednom satarom Edited June 27, 2005 by Delicious
Ketty Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Delicious,nekim cudom, ulete mi u post ubiti je moram,glavni je to stos pa,ako vec moram ubit'cu je satarom. -->gumicom za kosu
Sinstrel Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Ideja sve manje i manje, Ova tema postaje sranje, Htedoh Ketty da lupim po nosu, Ali ipak je zadavih gumicom za kosu! Ubijte me s kiflom.
Ketty Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Sinstrel nas,poznatiji k'o Azza Mod je ovde i od svih najvise po forumu baza Za kiflom ga sa'vata neka zelja pusta Njom ga i ugusih,nabivsi mu je pravo u usta. -->Cd-om
AGGRESSOR55 Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Ketty moj privatni psihijatar i drug pocela da ubija sve cesce i cesce da bih smako konkurenciju moram sada jednim cd-om da joj glavu odsecem ajde ubijte me ves masinom
.alex. Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 sve propada,sve se rushi nash aggressor se od besa pushi popravlja vesh mashinu kad eto,struja ga strefi i neshto sinu. ubijte me matematikom
AGGRESSOR55 Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 sestar u glavu, trougao u stomak, uzimam lenjir i secem ti ruke algebrom ti punim glavu i ti umires od muke ubijte me vodom
MissionVao Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Agresor je peder, to smo vec svi znali i kurac da pusi voli on u travi ali cim je doso do slatkoga kraja voda ga ugusi i posla ga do raja a sad- prijemnim!
.alex. Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 i tako ode aggressor na more, pope se na zelene gore al' eto chuda,ja ga gurnu s mosta, udavi se u vodi smesta. --->makazicama za nokte<---
ba+a. Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Svima nam poznata nase blek ejndzl strast, da noktima na leba maze mast, zato resih da ih joj odstranim makazicama lagano, ali preterah sa seckanjem i zivot njen ode veoma rano. ubijte me palicom za bubnjeve
.alex. Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 htedoh da alexandru ochistim ushi,poprimishe zutu boju normalni shtapicji se izgubishe u loju te uzeh palicu za bubnjeve kroz da guram ali sluchajno izbushih mu glavu,iscure i od mozga onaj jedan gram. hm....chetkom za wc-sholju
Some_girl Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Black angel domacica prava, riba wc solju svakoga dana, al od_jednom reshi da odustane od te struke pa nabih joj chetku u grlo, jer sudbina joj da prlja ruke -> loptica za tenis
*Angeldust* Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 ~Some_girl tenis obozava da igra, Dok sam joj lopticu servirala, Zelja da je ubijem me spopala, Lopticu za tenis u oko sam joj nabila --->snalicom za kosu
Sinstrel Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Sve glupljih ubistava ima, Cetkom, lopticom zarad glupih rima, Delicios bi da je ubijem snalicom, A ja bi' je radije palicom (ali nema veze)! Ubijte me sundjerom! edit: zasto sve mora da se rimuje?! Takva poezija je najjeftinija...
Recommended Posts