Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Nasa Meri seta vazna ko Strumfeta, Gargi je zaskoci, i izbi joj oci. savescu
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Savest te grize jer si ukrala cokoladu mozak ti prepuce dok si setala po gradu Ubicu i ovog s vukom na avataru koristeci sacmaru- metodu bas staru Ubijte me Simpsonovima.
НС 14-8-8 Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Oh Boze zagrcnuh se u supi... mary hoce da je ubijem SIMPSONOVIMA??? pa oni su vec dovoljno glupi da ja mogu samo da pucnem prstima
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Oruzje mi nisi dao zato sto si mnogo srao naisla sam bas na zgodu da te bacim u wc solju i povucem vodu! Ubijte me brinetom.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ajde Meri, ne budi dete, plavusa da se boji brinete? Zato je crvena tu da vas satre i seme vam obema zatre. medom (pcelinjim)
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Mora da je ova sova crvena udarila je motka drvena prosuh joj pcelinji med po kosi radije ce crci nego takvu frizuru da nosi Ubijte me tipom ofarbanim u plavo i u roze majici.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Idi brzo popi, secera i vode, jer imamo jednog takvog na forumu ovde. Nemoj da se drznes, da se sad ne smrznes. sneskom belicem
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ah da, tog se tipa ne setih ja iako njega ovde svako zna Odvedoh te na juzni pol ove godine nove imacu najboljeg sneska u obliku sove Kaubojskim sesirom.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sta je tebi Merka, kauboj u glavi, ako takav dodje, ima da t' oplavi. Ima da ti glavu prosvira, konjskim sedlom u obliku sesira. na sajmu erotike
Nenja Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ide Sova na SE hoce da se ljubi iskoci plavusa pred nju i sisom je ubi BUNAR
Leshina Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sta je tebi Merka, kauboj u glavi, ako takav dodje, ima da t' oplavi. Ima da ti glavu prosvira, konjskim sedlom u obliku sesira. na sajmu erotike Na sajmu si erotike,vibratore merkas... Svakih 5 sekundi u jedan potajno zevkas! Uzimas ga krisom odlazis u wc.... i tamo ti ja lupim cvrgu i I NABIJAM TI GLAVU U WC SOLJU I UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM UDARAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne znam cime da me ubijete!!!
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pesnicko ti umece, nije ni za smece ovaj put se sasra zdravo, oj Lesino, luda glavo. dredovima
Nenja Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 (edited) Ej bre Sovo a JA .....prva sam napisala pesmicuuuuu bvaahaha Edited July 26, 2006 by Nenja
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 (edited) Ej bre Sovo a JA .....prva sam napisala pesmicuuuuu bvaahaha Placi, mala, placi, ost'o sam na Raci... Udavicu Nenju u bunaru nije problem, ako tako zeli, Al' sam prvo skenjala skotica, kao malo crno iz noktica. zelju sam vec iznela... Edited July 26, 2006 by Wise Owl
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pesnicko ti umece, nije ni za smece ovaj put se sasra zdravo, oj Lesino, luda glavo. dredovima Dredovi su slatki, fini neki u njima gaje i bube sovu cu dredom stegnut' posred sije posmrtni mars ce joj svirati trube Ubijte me sokom od cvekle.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sok od cvekle organizam krepi, a neki od istog postanu i slepi. Ta te je sudbina zadesila sada, udarih te teglom cvekle, ti pade k'o klada. pocupaj mi perje
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Perje je tvoj zastitni znak al' pocupati ga zadatak je lak Kada te videse, sve ptice ti se smejahu pa se pomoc' kamena ti baci u raku Ofarbaj me u crveno.
Nenja Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Polako rez po rez pravim dobar zez od krvi crveno prosla si 'ebeno protezom (bilo kojom)
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Proteza te smori, ruznom tebe pravi zato pokusavas na silu da je skines Al' avaj- proteza ti polomi sve zube vise nikad neces moci ni da zines Ubij me clanom Alogije.
Nenja Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Kazem ti- po izboru. OK sama si trazila KLAVIJATURISTA khm ...................khm Nasa Mery ima da zablista kad je pukne stalkom Alogijin klavijaturista To ti je smrt cista!!! .....ne znam
Mary Joe Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Od Alogijinog klavijaturiste Nenja u trans pala na koncertu ni za sebe nije ona znala Kad eto ti Mary- iz groba se digla ote Mikici gitaru i odsvira Nenji narodnjacku pesmu staru (i to je ubi na mestu ) Ubij me povrackom.
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pakleno su vreli dani, ne moze se jesti, skoro da sam dosla do ruba nesvesti. Na silu se naterah da pojedem koh, Meri se tu nadje, po njoj ga istresoh. ljubomorom
Teufel Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sova se strasno zaljubila u mene svaki dan samo u mene blene dok ja gledam druge ona ce od ljubomore puci a ja cu ove cure da odvedem kuci ves masinom
Recommended Posts