Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Tambura ti 'mesto glave sad stoji na vratu tvoju glavu ja otkinuh i stavih da visi na zidnom satu Ubijte me gothic Lolita lutkom
НС 14-8-8 Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 jel vi to mene provocirate??? ili radite sve da me izivcirate pre bih sebe ubio sa njom nego da je podelim sa tobom al kad ti zelja tako jaka ubi se sa njom da jebe rak raka! zidnim satom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Zidnim satom ti bi da te ubijem jer ti tamo glava ostade ubicu te, al' je dobit' nazad neces ukras na mom zidu ona postade Ubijte me tako sto cete mi napraviti corset piercing.
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Da ti korset na ledjima pravim, donela si sliku, da li da te davim? Ipak cu ti zelju ludu ispuniti, stepacu te, siti, pa te nece biti. Baci me u vulkansko grotlo
Leshina Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Da ti korset na ledjima pravim, donela si sliku, da li da te davim? Ipak cu ti zelju ludu ispuniti, stepacu te, siti, pa te nece biti. Baci me u vulkansko grotlo Jesnog dana setala,strastvena Sova, Da dopuni vrelinu svoga tela,odletela sa krova. Slika njene duse na nebu,prelepa je bila, Ali sam se smorio,uzeo pusku i razneo joj krila!!! naravno dok je ona bila iznad vulkanskog grotla ubijte me cackanjem nozdrva
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Kroz nozdrve ti provlacim sajlu, do mozga sam ti lako stigla, onda sam ti ugurala dinamit i tako te u vazduh digla. oktopodom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Oktopod na glavi sovi haos pravi prvo ce je malo mucit' pa je svojim pipcima ubit' Leshinom (pravom ).
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 (edited) Sumljivo je ovo meni ti zapela za Atlantidu, ova Sovuljaga za Alogiju a ni ti ni Sova ne svirate nista elem.....ne mari Mery ima problem s' kesinom duzna mi je neku lovu ugusi cu je smrdljivom lesinom i ostaviti da trune na krovu krokodilom Edited July 28, 2006 by Nenja
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ne kontam komentar, ako ne sviramo nista ne mozemo da gothivimo bendove?
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 (edited) Sumljivo je ovo meni ti zapela za Atlantidu, ova Sovuljaga za Alogiju a ni ti ni Sova ne svirate nista Alogiju? Btw - Sova * svira, u srce te dira Otkud ti ideja da zapinem za Alogiju? Deder o'ma jednu apologiju Zbog krokodila nece te biti, a ja cu za tobom krokodilske suze liti. konjem Edited July 28, 2006 by Wise Owl
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 to nije bio komentar.... ....aman salim se malo sta si odma pocela da se branis..... opa pocela si da se branis znazi da mislis da sam te.... i JUUU.... napala..... taman posla Salim se malo
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ja ni za kim suze liti necu pokupila sam konja u smecu sovu gazim kao neku glistu zaboravice ona modnu pistu Ubijte me zbunjivanjem.
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Bolje bi ti stajala crvena boja ili mozda crna il' satiraj kosu, ipak da je skratis, sugestija moja i da okacis alkicu na nosu. vanglom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ugurala sam te u vanglu i bacila lavovima u zooloskom vrtu kad te ovi rastrgnu, mudra sovo imaces posla sa slonovom kljovom Publikom Grand show-a.
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Grand Show u toku, Keba pesmom jeca, na nogama svi su, publika u transu, u zelji da ga pipnu, nastade stampedo, gledam kako gaze Meri, moga Sanca Pansu. Ljubom Alicicem
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 I cast Ljubi pesmom ubi sovi srce puche kad je nazva...luche ...ocem da umrem u narucju Vlade Georgijeva ...pa makar mi to poslednje bilo p.s. sutra mi se zeni bivsi decko
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 ...ocem da umrem u narucju Vlade Georgijeva ...pa makar mi to poslednje bilo p.s. sutra mi se zeni bivsi decko Nek se zeni, blago tebi, stavio je omcu sebi. Nek te Vlado seksom skenja, samo nek je srecna Nenja! pirsingom
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Sovo divna siiiiiiiii!!!! ....ali te moram ubiti....takva je ova sigrica... Busim stomak, jezik. nos bušim bušim sve se puši ostale su samo uši nema vise da se buši trepetljikom
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Sovo divna siiiiiiiii!!!! Trepetljiku bez treptanja gledas, spremna da se smrtu cela predas. I ne vide iza ledja mene, kandzama ti rascerupah teme. ignorisanjem
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Sova je u centru paznje, lepa i mlada kada je ignorisu u zestok bedak pada Sada mi se zamerila, i ubicu je tako u depresiji crkavace mucno i polako Glumcem Nicholasom Rogersom.
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Sova je u centru paznje, lepa i mlada kada je ignorisu u zestok bedak pada Sada mi se zamerila, i ubicu je tako u depresiji crkavace mucno i polako Glumcem Nicholasom Rogersom. Ajde Meri, sada se prekolji, jer je Sovin Nikolas jos bolji. Kada shvatis ko je pored mene, otpasce ti glava, bez dileme.
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Na sovinog Nikolasa ljubomorna ja sam zato ovog svoga u jarak gurnula sam Zato, da uobrazenoj sovi napakostim oko cu joj njenim Nikolasom probosti Ubij me boranijom.
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Mmmm...boranija... Buranija, boranija, lepa je i zdrava ali ako je ne volis otpasce ti glava Ubi me
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 kriv je orlando blum sto ti tolk'o pomraci um da nisi ni primetila kad te je godzila pregazila king kong-om
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Doziveo si traumu pravu king-kong ti je seo na glavu stradao si, Crazy Dent, i to bas debelo k'o palacinka spljeskano je tvoje sexy telo Ubijte me smestanjem u ludnicu.
Recommended Posts