Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 (edited) Pa de si ti...poz... Maramce si trazio po mraku pa si smotan zgazio u zvaku s' zakucanom nogom lezis pod King Kong-om percetom jaoj Mery kao Flesh Gordon si Edited July 28, 2006 by Nenja
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 (edited) Kasnis kao neka baba-roga ima da nadrljas zbog toga zato bolje u ludnicu me smesti inace su dzemper od tvoji creva plesti Jaooo...Kako sam morbidna. Edited July 28, 2006 by Mary Joe
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 U ludnici svasta gori kad se ova Mery smori Gori Mery gori sve tako Mery umire PERCETOM odma sad
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 U ludnici svasta gori kad se ova Mery smori Gori Mery gori sve tako Mery umire PERCETOM odma sad pa tu sam... vise nema sta da te boli problema nece biti nikad parcetom otrovnog morskog jeza su te uboli oladili te... i to odma' sad! robinom udom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ne znam sta je Robin Ud al' znam sta je Robin Hud Kada se na tebe okomi preseci ces vene k'o lud Ubijte me kamiondzijom.
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 (edited) mmmmmm....robin UD...............mmmmmmmmmm mm....kamijondzija........ Edited July 28, 2006 by Nenja
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ne znam sta je Robin Ud al' znam sta je Robin Hud Kada se na tebe okomi preseci ces vene k'o lud Ubijte me kamiondzijom. shvatila si ko je robin ud al kada te do'vati kamiondjija lud pa kad zamane s francuski kljuch gotova si... tazak je ko tuch! limenkom
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 O limenko mocna i salato vocna ubi ovu muskarcinu pravu pesnicom u glavu kombajnom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ne razumem vase fore zato odoh ja na more pre toga ces videt' stos limenkom cu ti odseci nos Konfetama.
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Bas je ovo fora neka dvaput' ubismo coveka kombajnom ti spljeskam ruke crkavas od bolova i muke Konfete!!!
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ne razumem vase fore zato odoh ja na more pre toga ces videt' stos limenkom cu ti odseci nos Konfetama. kad konfete bacim u vis zaboshce ti se u nos gushicesh se dok mi sviramo na bis ala ce to biti dobar stos! open air 2
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 posto si pametan tako ubicu te vrlo lako ponadao si se da ce open air biti u znaku tvom al' najebaces kad na binu izadju Dargoron Autobusom na relaciji Beograd- Smederevo.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 posto si pametan tako ubicu te vrlo lako ponadao si se da ce open air biti u znaku tvom al' najebaces kad na binu izadju Dargoron Autobusom na relaciji Beograd- Smederevo. veruj mi: taj bus je toliko losh prvo ce te uhvatiti muka onda ce te spopasti neki olosh i na kraju od tebe nece ostati ni ruka... zlajinom plavushastom kosom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 O Zlaji ti stalno pricas zaljubljen il' ljubomoran ti si kad zabaci plavu kosu vise medj' zivima nisi Sad ima da me ubijes sodom bikarbonom.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 taman posla da zaljubljen il' ljubomoran ja sam a Zlaju smatram svojim rodom i na zvuke njegove gitare padam a ti si upravo ubijena sodom bikarbonom shniclom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Mislis da je snicla govedja ovo sto ces sada jesti U stvari je od psa lutalice zombije ces upravo sresti Ubij me sektom.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 ma kakvo ubistvo sektom to samo poremeceni rade odracu te ja metalnom cetkom za tebe vishe nema nade!!! antenom mobilnog telefona
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Mora da si u vremenu zalut'o kad mobilni s antenom nosis ima da ti nabijem antenu u oko crvi ce ti se nastanit' u toj rupi duboko Roze futrolom za mob.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 ko je sada zalutao? roze futrolom za mob, kazesh? niko to josh nije gutao, al' ti im da je smazesh!!! flasterom protiv pushenja (cigara)
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Mislis da ces prestati da pusis ako taj flaster ti na sebe lupis? Ja cu ti ga lepo na usta zalepiti i stipaljkom nos zacepiti Likom iz crtaca po izboru.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 shta je bilo?! mislish da si cupi?! nesto te je dobro usmrtilo... jedan cratani lik... Snoopy!!! baty boop
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Mislis da si frajer dovoljno jak da se na tebe primi Boop Betty ali da se o'ladis dade tebi znak samo moze Sundjer Bob da te primeti Ljutom paprichicom.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 ljute paprichice voli zenski rod kad u zadovoljavanju dildo podbaci al' ubice vas i vash porod shta ce onda mushki junaci?!! hehehehe patlidjanom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Pa da, muskaricu nam ne trebaju u slucaju tom kad neke stvari mozes postici i predmetom Patlidzan je otvrovni u zelucu tvom koprcas se k'o da te je udario grom Konzervansom.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 tebe nije dovoljno ubiti spamom ne, tebi ne treba to... dovoljno je otrovati te konzervansom, a to se ne deshava cesto! detlicem
Recommended Posts