Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Detlic ne moze da nadje drvo pa ce tebe kljucati prvo smozdio te na morbidan nacin sad tvoje ostatke koristim k'o jelu zacin Triciklom.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 mary joe, toliko si mala da kada sa tricikla budesh pala i glavu strashno polomila - svi ce videti da sam te ja to gurno! O, kakva sam budala mala! hehehehe slonicom
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Pesnicko ti umece slabi bolje idi sedi na tarabi Il' jos bolje nek' slonica na tebe sedne da se oslobodimo ove situacije bedne Daskom za peglanje.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 ne znam da l' za peglanje... al' ti svakako neka daska fali! svidja mi se cepanje lobanje... tresnucu te daskom za peglanje po glavi! horom beckih decaka
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Hor decaka bi da te ubije il' kamiondzija da te prebije? Ako biras ovo prvo na tebe ce pasti drvo. Ubij me novim albumom Riblje Corbe.
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 kakvo crno dobro jutro?! kakva od svercera puca?! medj' oci cete pogoditi oshtro ploca sa nazivom 'buvlja pijaca'! s bajagu
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Bajaga je decko dobar, al' od njega bices modar. Svako mora da poplavi, kad Bajaga zabalavi. leskovackom muckalicom
Leshina Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Bajaga je decko dobar, al' od njega bices modar. Svako mora da poplavi, kad Bajaga zabalavi. leskovackom muckalicom Volish Sovo leskovacko meso Jesti i medj zube drzat cackalicu! More crkni pocepana keso!!! Deterdzent i mrtvo dete,stavih ti u muckalicu!!!! ubijte me nebom!!!! sto mastovitije molim!!!!!
НС 14-8-8 Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 nebo je plavo sunce je zuto trava je zelena...
Leshina Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 CIJELE NOCI SI ME SMARALA DA SE UBIIIIIVAMO A SAD SI ME IZNEVERILA!!!OSETICES SLATKO-GORKO-KISELI UKUS VEOMA BOLNE SMRTI!!!!!!!
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Ti bi jos da biras ko ce da te rokne ubice te onaj kome si na redu, al' ovaj put ce ti nebo na glavu pasti crno, pretece, neces se spasti. kosom
Mary Joe Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Kosa na glavi il' ona sto kosi travu, pitanje je sad? Ova druga zanimljivija je, iskreno ti kazem A uskoro ces videti da sam ja u pravu kada 'mesto trave pokosim tebi glavu. Ubij me ruznim zubom i lepim instrumentom.
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 I Meri bira ko da je prosvira, ali nece moci, Sova danas hara jes' da Leshina zubima ubiva, al' ja cu ti cupati srce iz nedara. kokicama
Leshina Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 I Meri bira ko da je prosvira, ali nece moci, Sova danas hara jes' da Leshina zubima ubiva, al' ja cu ti cupati srce iz nedara. kokicama male slatke kokice skacu po tiganju milion njih ti onako vrele skakucu po licu, i...hmmmmmmmm..... umires u granju? chvabalo
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Ustadoh iz granja, od Mastijahovog sranja. Oces da te dokusurim nekak'im chvabalom? Posto ne znam sta to cudo znaci, kopacu ti ja oci penkalom. susamom
Leshina Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Ustadoh iz granja, od Mastijahovog sranja. Oces da te dokusurim nekak'im chvabalom? Posto ne znam sta to cudo znaci, kopacu ti ja oci penkalom. susamom NE ZNAS STA JE CHVABALO(h)?! Ziveces pod sramom. Sta li mi je na pameti bilo(h), Da ti mozak napunim susamom. ubijte me zvukom niske frekvencije!!!!
Nenja Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Kao voditelj na 96MH (gdi ces niže) od ovoga niže nema bice mi zadovoljstvo! Slusao si frekfenciju našu svoju glavu nabio u kašu Bole uši od pesama ludih ubice te narodnjaci ne mo da se čudiš pepelom
Mary Joe Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Odredjivala ko ce me ubit' nisam no Leshina mi dade inspiraciju Bas mi je dosadno, Nenji cu glavu u pepeo gurati, i napraviti sebi zanimaciju Ubijte me na splavu.
Teufel Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Meri se sprema, u provod bi isla a prosto ne zna gde bi otisla i konacno odluci, do splava ce skoknuti gde je ja cekam i slatko cu je roknuti u pozoristu
Mary Joe Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Pozoriste ne volis, nekulturan si k'o vo gledas Sekspirovu dramu a ne znas ko je to Od dosade nasred sedista ces svisnuti a devojcica pored tebe od shoka ce vrisnuti! Ubistvo u WC-u Kuglasha.
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 U Kuglasu Meri skace, od treskanja bi joj muka, na vratima grozne klonje, presudi joj moja ruka. slucajno
Teufel Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Sova i ja na vrhu planine posmatramo svet sa velike visine i taman htede da mi kaze nesto znacajno kad sam je sa litice gurnuo "slucajno" Ninja style
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Cekam Tojfela u svome stanu, dok belegijom ostrim katanu. U levom dzepu, surikeni, zna se, dok ga budem tepala, skicace k'o prase. olovom
Teufel Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Tacno u podne duel zakazujemo ko je bolji moramo da dokazujemo ako se pojavis, ne mozes zivot spasiti jer cu te ja brzo olovom napuniti vesternom (Klint Istvud, Dzon Vejn... taj fazon)
Recommended Posts