Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Oce Teufel statista da bude, smorio je oko sebe ljude. Ja mu dadoh revolver napunjen, upuca sam sebe, lud i zbunjen. prodaj me u belo roblje
gavrosaurus Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Oluje evo, strasni grom sad grmi na noge dize se svo groblje jer cudni su, opasni i putevi strmi kad Sovu mrtvu prodamo u roblje Grad
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Puca, grmi, seva, a i vetar duva, lepo sam ti rekla, od grada se cuva. Opcinjen u nebo sad gledas visoko, komad grada k'o kliker, prosvira ti oko. (mene ce, bez zezanja da rokne struja, vec mi se gasio komp, a i napon se menja iz sekunde u sekund ) ubistvo petrolejkom
Mary Joe Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Prestalo je grmeti al' tvoj kosmar nije prosao! Petrolejkom sam ti presudila sam djavo je po tebe dosao. Neka umrem od tuge zbod neodlaska na svirku.
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Srce ti se cepa, na DVE svirke nisi, Lesina sada u Domu prasi i u Kuglasu cepacina prava, od tuge ti, sasusi se glava. gurni me sa motora
Mary Joe Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Isfrustrirana do bola ja sam moram na nekome iskaliti bes Sova se sepuri sa bajkerom zgodnim -u tom se ja spustam lijanom i guram je u vecnu nesves' Ubij me voznjom na vespi.
Wise Owl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Vespa je sranje, a ti je furas i hoces sa mnom na putu da se guras? Kada prodjem na coperu svome, od straha ces crknuti, dabome. cebetom
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Cebetom ugusit' originalno nije Al' kad si navalila- ispunjeno ti je Kada dodjem da te gusim njime usred noci ni najbesniji coper nece ti pomoci Sokovnikom.
Inuria Malkava Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Prvo cu ti izmlesti u blenderu telo A onda te u sokovnik spustiti polako Iz komada mesa krvi tece vrelo Ovakvu smrt izvest' ne moz' svako. Shagratom...
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Pod uticajem black metala ovaku smrt si mi spremila Al' posle duge akcije pred sokovnikom si zadremala Za to vreme priblizi se Shagrat, covek tvojih snova Propade ti misao o ''udadbi'' za njega, jer te koknu odma' Ubij me buzdovanom Varga Vikernesa.
Inuria Malkava Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Taj Vikernes ovde k'o dete izgleda, Nece da te ubije, unezvereno gleda, Ali zato ima ko tvoju smrt zeli Buzdovan u mojim rukama na dva ce da te deli... perikom
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 (edited) Kad ti 'vak'u periku metnem ja na glavu http://images.cosplay.com/showphoto.php?photo=619476 ima da dozivis nocnu moru pravu neces biti ni svesna kad te pregazi kobila besna Ovim cizmama. Edited July 30, 2006 by Mary Joe
Wise Owl Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Kad mi vidis na nogama cizmice ovakve, pomoci ti nece, molitve nikakve. Drobicu te i gaziti i mrtvoj se plaziti Whitesnakeom
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Na koncert Vajtsnejka veceras se ide a ko ne ide- ziv ne treba da bide U sobu se zatvori, krijuci svoj stid bices mrtva kad Koverdejl probije zvucni zid Autogramom Coverdale-a.
Wise Owl Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Kad veceras na koncertu rokne kisa, cucaces kraj bine, poput mokrog misa. Kako se Daveov potpis topi gledaces, umiraces i tuzno stenjaces. snobizmom
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Mnogo sam vazna, kupila sam Harley i krenula da se hvalim celom moto skupu u tom moj snobizam ubi Sovu crce pre no sto sede na klupu Cipiripijem.
Wise Owl Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 (Kad god neko pomene Cipiripi, setim se one grozne reklame i nekog vaznog prvenstva u fudbalu, kad je iskakala pred svaku bitnu akciju po sred ekrana, a moj cale 'teo da polupa televizor ) U mojoj kuci se Cipiripi MRZI I tebe nek strasni Cipiripi satre, dok iskace, vristi se i kezi, a kad ga pojedes, odma' mrtva lezi. cetkom za kosu
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Od Cipiripija imala sam fobiju k'o mala sad mi on presudi, to bas nije sala Cesljam tvoja creva cetkom za kosu pre toga t' rasporih udarajuc' te po nosu Takodje sam imala fobiju od Zukidenta, maskote decije paste za zube ''Zukident''. Ne znam da li se neko seca toga. Prema tome- pastom za zube.
Wise Owl Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Fobicna vec jesi, priznala si sama, olaksa mi posao, da prekrije te tama. Srce ce ti prepuci od strave, kad Zukidentom zamasem, ispred tvoje glave. kolacima sa kokosom
Mary Joe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Kolace sa kokosom jesti obozavam kad pomislim na njih ne mogu da spavam ali kad ih tebi podmetnem u jelo izvratice ti se u potpunosti telo Neka se ugusim u masi zbog nemogucnosti izlaska sa koncerta Whitesnake-a.
Wise Owl Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 U zelji da pipne Davea, na binu skocila, ali se na vreme nije zakocila. Prokliza po stageu, u raju se srusi, Meri se iz glave pusi dok je masa gusi. petardom
Teufel Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Na proslavi godine nove ja resih da se otarasim sove hteo sam to praznicno da izgleda pa joj je u ustima zavrsila petarda ubi me velikim brojem postova u jednom danu
Wise Owl Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Postujem k'o besna, drzim forum zivim, za sudbinu takvu samo tebe krivim. To radim jer hocu, da t' paznju privucem, posto ne uspevam, moram da t' utucem. tomahavk
Teufel Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Sovo, Sovo ubijas me dosta procitah sada sve do zadnjeg posta ali vraticu ti sada za moju smrt svaku za milost se obrati mome tomahavku tompusom (onim iz crtaca, sto explodira)
Wise Owl Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Tompusom samo privlacis paznju, a pusac nisi, jer hoces da si fit, htedoh da te okrecem na raznju, al' ti ipak u usta, stavih dinamit. mudroscu
Recommended Posts