Teufel Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Nadmudrujemo se dugo sova i ja ali njoj poce to da ne prija bledo gleda u mene od straha jer ce je mudre reci moje ostaviti bez daha religijom
Mary Joe Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Religiozni fanatik si, al' zgresio si gadno Slagao si nekoga- ubices se i zavrsiti jadno. Katastrofa. Premijerom filma ''Mi nismo andjeli 3''.
Inuria Malkava Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Oko premijera mrzim dizanje prasine Zato neces izaci iz moje masine Kad dinamit postavim ispod tvog sedista Od tebe nece ostati apsolutno nista... E, ovim me ubijte!
Mary Joe Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Bebiron u kolicima sladak je veoma al' za tebe takav nece biti U stvari, to je lutka u obliku bombe tvoje ostatke niko nece moci pokupiti Gotivni sjmajliji. Ubij me chirlidersicom.
Wise Owl Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Ova ce te leedersica nocas sacekati, Sova je poslade, da te bas umlati. Sasuce ti sve zube u grlo, jer teska je i opasna vrlo. Feminiziranim frajerom
Mary Joe Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Feminizirane frajere goticarke vole loze se na njih jos od osnovne skole Presrecna si sto t' ovakav odveo u mrak al' jedino da te kokne zadatak mu bi lak Zaglavite me u liftu.
Wise Owl Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 E, jbg Meri, ovo je bilo brutalno... Posle ove slike IMACU NOCNE MORE Zaglavila bih te u liftu, da nisam zaglavila u klonji da Whyyyyyyyyyyyyyy Nooooooooooooo
Leshina Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Feminizirane frajere goticarke vole loze se na njih jos od osnovne skole Presrecna si sto t' ovakav odveo u mrak al' jedino da te kokne zadatak mu bi lak Zaglavite me u liftu. NEMAM INSPIRACIJUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! Nemam oruzjaaaaaa!!!!
Nemanja Savic Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 posto uskro u studio idem da radim cisto reda radi josh jedno ubistvo da obavim JOE Mary, shto ubistvo ceka, u lift ima da zaglavim... a dotrajale sajle cu da 'olabavim'!
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Idete u studio, zajebavate se a ja u ovoj sobi camim Zato resih da u studio taj opaku bombu postavim. Turpijom.
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Jos mi ona slika ne izbija iz glave zato cu ti iseci pramenove plave. A kada mi pod turpiju dodjes bez dugog crkavanja, neces da mi prodjes. Steve Vaievom solazom (od 58')
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Kada Steve Vai po gitari raspali Sova se momentalno napali popeo te na binu i ti se primila al' njegova solaza odma' te ubila Integralnim hlebom.
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Kad ti se u dusniku skupe komadi razi, susama i soje, bice ti kristalno jasne paklene namere moje. ruganjem
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Gradom setas goticara onog zato ti se mnogo ljudi ruga od stida ces propasti u zemlju a tvog goth-a preplavice tuga Digitronom.
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Gradom setas goticara onog zato ti se mnogo ljudi ruga od stida ces propasti u zemlju a tvog goth-a preplavice tuga Digitronom. Ma zbog onog gota, na komade cu te seci, redjati na zicu i na raznju peci. Digitron ti ne treba da racunas kada, sad ce to da bude, umreces mi mlada. usta puna zemlje
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Ka poslasticarnici posla si, da s' najedes torte posebno volis onu od cokolade al' ja sam je zamenila zemljom nakon sto si mljackala- smesta mrtva pade Dexterom.
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 U kako je ruzan, u kako je gadan i veoma besan kad ugleda Meri. Pesnicom zamahne, pa te onda mlatne, a ti Meri, uzas beri. Ovako
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Uh, covece, gde naidje na ideju tu? Tog se ne bih setila ni u najgorem zlu u tog vestackoga bika igle cu ugraditi bulja ce ti se raspasti kada sednes ti Ponijem.
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Ti samo mislis da je ponika sladak, da je umiljat, mekan i gladak. Ne treba mi da te ubijem puska, znaj da je kraj, kad ti se priblizi ponijeva njuska. Ubij me jednim ovakvim, bar ih kod nas ima u izobilju
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Taj decko na domace bajkere lici stomakom i zubima voli da se dici A kad te u svoju pecinu odvede s bezobraznim namerama, onda nema tebe! Staklenim zvonom.
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Meri se baskari pod zvonom staklenim, gledam je i od besa penim. Kad u njega k'o u gong opalim, sve cu staklo u tebe da svalim. pozar
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Baklju sam zapalila, pozerisem se stalno planiram sa time da koknem nekoga baklja mi se zapali na Sovinom perju i ova, narafski, izgore zbog toga Ubij me prodavcima na pijaci.
Recommended Posts