Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Na pijaci svega, sta ti srce hoce, meso i povrce i svakakvo voce. Vidim Meri prevrce neke stvari stare, pogodih je lubenicom posred tintare. masiranjem
Mary Joe Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Narucila si masazu u kucnoj varijanti zgodan maser, mislila si, bice uzivancija prava Kad, stize ti baba od dva i po metra kad ti pipne vrat masirajuci- otkide ti se glava! Traktorom.
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Od Beograda do Borce, vozila sam traktorce. Meri mi se nasla na sred puta, ko ovcica jadna kad zaluta. sintetikom
Leshina Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Od Beograda do Borce, vozila sam traktorce. Meri mi se nasla na sred puta, ko ovcica jadna kad zaluta. sintetikom ti se volis kljukat' analgetikom. to te dize, spusta nize, al' ti je bolje,pustish deathstars i ubijes se sintetikom.,,,,,,,,,,,, ubijte me pivom kojim sam trenutno punacak!
НС 14-8-8 Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 samo se ti pivom puni ali to ti nije dobro kad ti pandur kaze DUNI pa dodji malo u zatvor pobro... tom jonesom
Mary Joe Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Tom Jones jesta starkelja al' ne potcenjuuj, dobro peva No, kad mu ti cu novu pesmu ispadose ti creva Gumom za bicikl.
Inuria Malkava Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Prvo te paralisem svojim snaznim umum A onda ti podliv pravim od bicikla gumom. Takva tortura ne zna za humanost, Kad zavrsim ostatke cu baciti pod most. Ljudozderom
Mary Joe Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Kako ocekujes da t' ljudozder ubije? Pa naravno, tako sto ce t' pojesti Koscice ce, naravno, ispljuniti gledajuci prizor, od straha cu se tresti Vegetarijancem.
Inuria Malkava Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Evo ti 6 lepih keljeva!!! Kad te ispred sebe posadi neko kao ja I pocne da drzi trosatnu pridiku o pravima zivotinja Pozeleces da vise nikad meso ne okusis Posle ces od bulimije i anemije da se osusis! Sniclom!
Mary Joe Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Gde iskopavas sve te slicice? Elem, Snicle od piletine, poslastica prava ucinice da se tebi otkine glava Da su one pilece, to samo ti mislis u stvari su od tvora- pa ces da izvisis Ubij me Shar Pei-em.
Inuria Malkava Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Kuce vrlo volim, al' ovaj je gadan U borama ovim raznih klica ima Kad ga budes mazila i kozu zategla Ubice te oblak prasine i dima! (Znam da to tako bas i ne ide, ali nema veze...) Ubij me Blut Engelom... (upravo slusanim)
Mary Joe Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Na koncertu Blut Engela ti si to je tvoje pravo ostvarenje sna Posle 'certa pevac te pozove u bekstejdz, i gurne u rupu bez dna Adrianom (DoD)
Inuria Malkava Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Kad te budem videla da Adriana ceces, Svoje se glave nanositi neces Moracu te ubiti, toga se ja bojim Jedini je nacin da ga ja prisvojim... (ili da ga zamenim ovim kojim ces me ubiti - pevac LAM-a...)
Mary Joe Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Sean sav je zenstven, al' zato te pali ali mnogo riba 'oce na njeg' da navali Ja pre svega hocu njega i zato cu radije njime tebe ubiti, neg' da ga imas dopustiti Ubij me tipom koji ce me muvati glupom, izlizanom forom.
Inuria Malkava Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 "Da li se mozda odnekud znamo" Pitace te neki luzer kad ga sretnes A tebi ce doci resenje samo Da se od ocaja i gadjenja zveknes... prejako stegnutim korsetom
Mary Joe Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Takav me je skoro muv'o volela bih da ga je vetar oduv'o Pomazem ti da stavis korset novi stegnuh ti ga jako- rebro ti se polomi Ovim korsetom, il' sta je vec.
НС 14-8-8 Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 e mary joe srece imas ti jer korset ne vidim ja ali znam sta cu uraditi uzecu ga i nabiti ti ga do grla(na korset mislim) ah...lenjirom
Wise Owl Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Lose si uradio domaci zadatak, a takve stvari Sovu nerviraju, pri ruci mi i sestar i lenjir, sad ce odma' da te prosviraju. sundjerom
Azizam Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 (edited) Sova ceo dan Sundjer Boba gleda Sva bi htela da mu se preda Beše sova sunđera gladna Na kraju zbog neuzvraćene joj ljubavi mrtva ostade jadna kastanjetama Edited August 2, 2006 by Azizam
НС 14-8-8 Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 kastanjete tandrkaju spanci a ponekad i neki dobri ganci ali kad te one docepaju ima dusu da ti iscupaju slatkom malom izvrnutom tortom
Mary Joe Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ah, taj crtac volim gledati a mislis da je sladak i ti al' kad ti slatkom malom izvrnutom tortom pogodim glavu smesta ces se predomisliti Peshchanim satom.
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Dugo sam se borila sa porivom mracnim i cekala vreme da se ubedacim. Tada Sova kolje, davi, busi teme, pescani sat ti kaze da je doslo vreme. trubom
НС 14-8-8 Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 louis armstong je hteo da se cuje sovi nasoj lepo porucuje cuvaj se ti sovo ove moje trube jer ce sa njom zli ljudi da te pogube
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Imao si pravo ti da nacin biras, ali vise volis da na politici * sviras. Ubicu te sada i odmah pred svima, za smrt svoju, zahvali se njima. ubijte me zastrasivanjem
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ustala sam sada i smorila se ziva Apsostrumpfno ne mogu doci sebi Kad ti se pojavim s podocnjacima, cupave izblajhane kose u mrtvacnicu ce da te nose! Johny Bravo.
Recommended Posts