Nenja Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 warzone bese bend O "lepog" li kosijanca lici mi na indijanca ne izgleda skrt a pogledom seje SMRT hahahahahahahaha(kakva glupost od pesmice) upucaj ga sad....upucaj me molim te
Mary Joe Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Metak si od dabra dobila a htela bi jos? Kad sacmaru dograbim pobeci ne mo's Ova je jos gluplja... Ovako gadno, vadjenjem crevaca.
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Dok zavrcem prigusivac na mojem pistolju, zadovoljno naginjem punu kafe solju. Nisanim lagano, srecna sam ko dete, pucacu ti u srce, pre toga u pete. Pu, preduhitri me Meri Dzo, sad cu da ricem kao vo. Od besa joj cupam crevca i cerupam kao pevca. izgladnjivanjem
Sinstrel Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Mudra sova bas i nije, O vojsci prica, noge brije, Vojnicko je radovanje, Njeno smrtno gladovanje! djevrek
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Sinstrelu sam skalp skinula, odvrcem poklopac, lobanje mu prazne, jer za djevrek kalup pravim, ne treba mu vece kazne. loncem
Џрк Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Ajde ubite se... Alibaba selom jase, dok prutom svojim kroz vazduh mase. Alibaba mase prutom i seljanima preti Smrt-om Ajd gubite se
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Za sve sto protiv Karla rece, presesce ti ovo vece!!! Neces stici ni da beknes, ne pomaze ni da kleknes loncem, rekoh
gavrosaurus Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Dok ja ne dodjem - ni krvi nema, mirno je i tiho i sve pod konac ali zileti rade besno i Gavra sprema da celu Sovu smesti u jedan lonac! King Diamond
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 U 'ebem ti - koooooliki lonac Dobro nam dosao nazad na igru istu, cekamo te ko kisa besnu glistu. Idi na Kingovu temu i vidi sliku novu crces u mukama, proklinjuci Sovu! ateizmom
Mary Joe Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Sova bas je bogomoljac pravi ateiste prezire k'o pseta kad joj rekoh da sam i ja tak'a pojede se ziva, ah! Sudbina je kleta! Uvelom ruzhom.
gavrosaurus Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Meri je tada neutesna bila pokusavajuci da ulovi muza da je znala - bar oci bi skrila a ovako - uvela izbode ih ruza Tolkinom
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Tolkinom se ubijas sam, kad ovo kazem, znas da nije spam. Citas ga 100 puta, dok ti ne pobele zene kada mrtav padnes, nemoj krivit' mene. narodnjakom po izboru
gavrosaurus Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Jao, nesto me u bubrezi strecaaa Joj Sovo, ubicu te kao zecaaa Da l da te Toma izbubecaaaaa ili da ubije te licno Cecaaaa ...? Blast-beatom Napalm Death-a
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Kad te blast-beatuje napaljeni deda, od nedelje ces mislit' da je sreda. Ja cu gledati i pomoci ti necu, eventualno cu ti pripaliti svecu. izpozerisi se na brzaka
Leshina Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Kad te blast-beatuje napaljeni deda, od nedelje ces mislit' da je sreda. Ja cu gledati i pomoci ti necu, eventualno cu ti pripaliti svecu. izpozerisi se na brzaka ManoWar slusam,sikiru ostrim. Stojim u mraku i oprezno motrim! Kada prdjes ti,bice stvarno strava, Fiju,Fiju sikirom,i odlete ti glava!!!!!!! i onda odlazim u ratne pohode da pljackam i silujem zene iz sela!!!!! Fighting the world!!!!! ubijte me manowarom molim vas!!!!
gavrosaurus Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Da li da te zakolju vampiri ili da ti krv popiju komarci? Da uguse te presni krompiri? Ne, zgazice te Manowar-starci! Na kolac
Geozee Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 (edited) ... Edited October 10, 2006 by Kashmir
gavrosaurus Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Misao zbilja dugačka: Put je prešla crna mačka Kashmir po stihovima čačka i ubi ga ta treća tačka! Rekoh
Mary Joe Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Zapostavih pesnicki dar svoj al' da te necu koknuti misliti nemoj Na sred trga nabicu te na kolac i tvoj les cu, teskom mukom, smestiti u lonac Ubijte me salvetom.
gavrosaurus Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Izivljavanja na Yumu nikad dosta a muciti te volim vrlo i ni jedna mi vise salveta ne osta jer sve nabih ti u grlo! Foto-aparatom
Mary Joe Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Obozavam slikati metalere slatke al' ti mi se zameri, a ne volim tak'e Mesto da te slikam, smisljam novi stos veliki aparat da ti, nabijem u nos koncertom W.A.S.P.-a
Recommended Posts