gavrosaurus Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Meri - Reski cuju se krici Stenjes dok padas u komu A ja - 'mesto na svirci - u starackim sam domu! Nekim jos starijim bendom od Manowar i WASP! Ako takav postoji ...
_Grotesque_ Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 (edited) Stari metal volite svi vi, Zato se i Samson okupio novi! Doc` ce Brus, doc` ce nova grupa, Izgazice te Gavro, na Samsonu sutka! izduvani zvucnici Edited October 11, 2006 by _Grotesque_
Mary Joe Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Po forumu se pozerises a to cinit' ne smes. Mislio si da cu u vazduh da te oduvam kad ono- zvucnicima mozak ti izduvam Jaoooooj, koja imbecilnost... Flomasterom.
Geozee Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) Ispred skca blejis, muvas se sa metal masterom, stvarno je zao, mozak ce ti prosuti flomasterom. jamesom heitfildom! ps. nisam bas dobar u ovome, ali se trudim. Edited October 12, 2006 by Kashmir
gavrosaurus Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Mogu da ti prospem creva slomim kosti-gazim poput bika Ali James ti sad na uvce peva i koncert drzi zombi Metalika! Cevapima
Mary Joe Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Cevapcice mnogo volis jesti al' da te njima koknem necu se potresti s besnim psima sam se igrala da bih tebi poslasticu spremila Blejanjem ispred SKC-a.
Geozee Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Blejis ispred skca, naidjes na Sulju, ti mu pare ne das, a on te razbije ko bulju! sedenjem na 'ladan beton!
gavrosaurus Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Zilet sece - monstrum moga besa, I nudim Dahmeru sada gladnom tvoje srce i delove tvoga mesa Iskomadan lezis na betonu hladnom Kreditnom karticom
Mary Joe Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Pun entuzijazma pos'o si u soping Zbog nedostatka snage uz'o si i doping Kad potegnes karticu, razrogacen vrlo Eto mene- i turih ti doticnu u grlo Kutijom od shibica.
gavrosaurus Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Eto, Meri dobra se smatra jakom i stihovima ljuto bori Od sibice nastala je vatra u kojoj Meri dobra sada gori Klimom
Geozee Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Mnogo ti je hladno, Iscurela ti slina, Ne mozes pobeci, Organe ti smrzla klima. Biblijom.
Mary Joe Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ne volim jeretike, a bas takav ti si Uskoro ce po glavi da ti se manta Bibliju u zivotu procitao nisi Kad te tresnem nece te spasiti ni tata Rezancima za supu.
gavrosaurus Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 U misju sad se zavuci rupu Od bogova i ljudi cuvana jer od kostiju ti spremam supu - Meri, rezancima davljena i kuvana! Bezveze ... Strujom
Mary Joe Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Kad ti kazu dont tach neces da slusas ni pod razno a ti navali na prekidac u tvom je mozgu sada sve prazno Satom na trgu.
Џрк Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Idem pored pruge, u daljini voz se cuje. Neko doziva, plac odjekuje. Prilazim blize, vidim riba strava, Da l' da je kresnem? Ma necu ipak, otpala joj glava. Krvavim kurtzem.
Mary Joe Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Pricas o kresanju, a ne ubi me zadatim oruzjem. Da li da te ugusim plinom ili da te zadavim slinom? Izabracu nacin vrlo rdjav da te odalami k**ac krvav Ovim smajlijem koji povraca.
gavrosaurus Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Nije ti dosta masakra i krvi niti srce koje stavih u teglu Ubiti te: medju prvima - Prvi ovaj smajli koji baca peglu Peglom
Џрк Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ma jeb'o vas i pegla i povracka smajli, Niste dorasli ni najbednijoj frajli. Krvav djole sece i peglu i 'racku, Na lice vam bacam braon zutu sracku. Govnetom
Mary Joe Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 U bedaku si k'o goticar neki nece te izvuci cak ni Sneki A da sve to bude vise kobno u glavu te pogodilo govno Shrafcigerom.
Mary Joe Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ja sam svoj zadatak ispunila, to sto ti nemas inspiraciju...
Gospa na Sivcu Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) Izbushio si shrafcigerom na venama rupe Umire josh jedan goth a mene boli dupe! Usijanim nozevima u dupe (al sa secivom ka napolje da iseces prste vadeci ihh ) Edited October 15, 2006 by Sunsetter
Tower... Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Kakva ti je to mačketina na avataru Svak' bi rek'o pomoz' Bože Al' ubih te čeprkajući ti po čmaru Zarđalim i teškim usijanim nožem... Weapon ~ Trula Banana.
Mary Joe Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Trule banane vrlo volim jesti ali ce se od njih Tower potresti- bice to tebe iskustvo zestoko kad ti jednu brzo nabijem u oko Plisanom igrackom.
Џрк Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Mary, Tower, Sunsetter - avatar vam sranje Kad ste bili mali mora da ste mesto cucle vi sisali granje. Da vas slucajno drugovi ne smataraju za tranje? Ne, mora biti samo da ste zreli za od govana pranje. Sranje, granje, tranje, pranje...govno u celo dobijate ponovo, Ni vise ni manje. Govno(ponovo) ili nagovnjeni noz.
Recommended Posts