Mary Joe Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 O govnima stalno govoris sto ce reci da ih iz usta ne vadis ispascu najgori olos kad ti u oko gurnem govnavi noz Koje god oruzje stavis H.J. ce te ubiti govnetom...
Џрк Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 haha , vazi... Govna su svuda oko nas, A ti si Mary samo jedno od njih, Kad pored tebe prodjem, jeb'o te pas, Mogu samo da zapusim nos i kazem PIH!!! Rexona. To je to.
Gospa na Sivcu Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Pazuh ti odisashe najnovijom Rexonom, a ja ti presudih teretnim kamionom. Molitvom Isusu
Џрк Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Dok si kamion putem vozio, nesto kao da te oko vrata zuljne, Uhvatis se za doticno mesto, utoliko poskok ti otrov ljuljne. Govnetom.
Tower... Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 (edited) Hevi Džrče, serem ti u usta I govna ti zabadam u vene Smeša krvi i govana je gusta Smrt na oči, polako ti krene... Weapon ~ Balončić od sapunice... Edited October 17, 2006 by TowerdetH
Cosmic Sailor Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 TowerdetH "delijo" neznana picka si veca i od curice ubiti te nije tesko dovoljan je i baloncic od sapunice ubijte me bacacem plamena
Џрк Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Tower, tower dok si to smislio na mom si vec visio, Gde ja serem tu trava ne raste, pojedi govna u vidu paste. Kasikom(govnjarom)
Gospa na Sivcu Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Heavy bre pridrzavaj se zadatog
Tower... Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 TowerdetH "delijo" neznana picka si veca i od curice ubiti te nije tesko dovoljan je i baloncic od sapunice ubijte me bacacem plamena Bacih plamen bez po muke Od tebe ostaše beznačanji mulji Da ogrejem hladne ruke Zapalih ti dlake na bulji WEAPON ~ Somotski kaput
Helle Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 TowerdetH bez somotskog kaputa zebes dok po tanjiru zubima grebes napolju mraz grane stego umro si od hladnoce bog te jebo oruzje: GOVNO!
Tower... Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Vi ljudi niste zdravi!!! Opsednuti ste govnima. Predlažem da posetite nemačke SCAT sajtove. Hellenoranotos ispod mosta šeta Njena glava moja pokretna je meta S mosta govno bacam iz dlakavog čmara Probada joj mozak i lobanju razara WEAPON ~ Vazduh
Helle Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Zivot je sranje, kako nebismo bili opsjednuti govnima! NisHta, nek te neko drugi ubije, mrzi me!
Џрк Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Vi ljudi niste zdravi!!! Opsednuti ste govnima.
Geozee Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Zivot je sranje, kako nebismo bili opsjednuti govnima!
Wise Owl Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Vi ljudi niste zdravi!!! Opsednuti ste govnima. Predlažem da posetite nemačke SCAT sajtove. WEAPON ~ Vazduh Upravo cu da prekinem o govnima pricu, isparenja teska razdiru nam mozak, vazduh ih je prepun, nu goveda ricu, TowerdetH dok crkava, vrti se ko kozak. vitaminima
~ ت ~ Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Wise Owl se prosrala ki da je buljina najmudrija Kad je Snowy ujeba, tek tad se vide tačno čija Tintara više sadržaja ima, i dok vetrić sad ćarlija Wise Owl kakeći oči beči- rađa se smelly gownarija! Pubičnim dlakama... P.S. Sovo, koleginice, izvini, gde su sove tu je i šala
Wise Owl Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Sama ces sebi dlake da pocupas, jer po temi nespretno bauljas. Od bola ces dugo skapavati, mozda ces se jadna i usrati. (opet dodjosmo do govana ) usmrti me osmehom Voje Kostunice
~ ت ~ Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Bome, ovo je bolelo Više i od Vojinog nakrivo-smajla
Tower... Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Sama ces sebi dlake da pocupas, jer po temi nespretno bauljas. Od bola ces dugo skapavati, mozda ces se jadna i usrati. (opet dodjosmo do govana ) usmrti me osmehom Voje Kostunice Mudra Sova, glasaće za ustav A ne zna ni gde glasačke kutije stoje Al' samo želi njegovom spermom da napuni usta I svršava do smrti na osmeh Koštunice Voje WEAPON ~ ZRNO KUKURUZA...
Vresište Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 (edited) Dok se u samotnoj nochi, Za vrshnjaka budesh hvat'o, pod okriljem mraka ja chu ti dochi, I u pishni otvor zrno kukuruza staviti bato... Rigor Mortis mesto osmeha iskrivit' che ti lice, Dok se u prvobitno prebivalishte budu vrachale semene ti klice... Ubijte me zvocanjem...mada ako nechete vi ima ko che... Edited October 28, 2006 by matatrtaDgrejt
gavrosaurus Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Posvuda zmajevi vatru bljuju U mozak ti 1000 sirena trubi Po glavi te sve vrane kljuju jer zvocenje te, jadnog ubi! Beckom sniclom
Wise Owl Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Dolazi zima, svinjokolj, slave, kol'ko si alav, jeo bi i mrave. Gutas k'o patka, al' bices ko mecka, dotucice te snicla becka. meckom
Vitamin K Experience Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 @ mlade biseksualne snage Ok. @ Wise Owl "U garaže nije mesto Za to što ti oćeš često Ne čačkaj mečku sa prstem u oko Jer ću da ti kad ne paziš uzvratim žestoko" Ubijte me mladim biseksualnim snagama.
Tower... Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Po sred pičke udri žustro, Al' nežno k'o dodir svile blage Ciniče, ti pade, jer te usmrti Dodir mlade biseksualne snage Weapon ~ HARTIJA
*nitro* Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 kula smrti glupa ko noc pojeshce je mrak kad upotrebim moc moc je moja prava anarhija a reciklirana to je wc hartija ub'te me pokvarenom pljeskavicom
Recommended Posts