~ ت ~ Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Prastari gavra veze, bre, nema Huk strašni sovin odjekuje sad Uto se pokolj metalskih duša sprema Ko sajber metaler je, umreće mlad... Escape-om
gavrosaurus Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Jao, iskidati na komade Zgnjeciti te kao grejp Ekser ti iz nokta vade Ubi tebe tvoj eskejp Kafom
~ ت ~ Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Još bolje, tebe ukokati Tortelinima sa špinatom Leš ti popišati, pa pišu oprati Ma, razneti vas sve granatom "Bonito" kafom.
gavrosaurus Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Mogu ti lobanju da kljestim i to ne bi bilo gafom jer kidam te prstima vestim a ti me ne ubi kafom. Kafom, draga
~ ت ~ Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Možem ti jajca secirati Skalp od svakog odseći Jajne skalpove preparirati I pritom ti samo jednu reći: Imlekovom kartonskom jelkom koja se dobija uz dve litre džogurta i čašu
gavrosaurus Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Mozda bi i moglo proci da sam trazio mlekom ili jaffom ali ce i Bozic doci a ti me neces ubiti kafom! Nema svrhe da kazem jer ti teras po svome ...
~ ت ~ Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Prošlo bi, budi siguran I nesterilizovanim mlekcem čak Božić će biti ti tmuran Jer od tebe ostaće samo čmičak "Svrhom"
gavrosaurus Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 O ti ces tek osetiti muku kroz crne snove bez dna i konca i trule reke decjih ruku i tvoje srce iz kljucaloga lonca ...
~ ت ~ Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 (edited) Osećaje gore ja prirediću tebi A gozbu od tvojih organa sebi Rasporiću te, al' prvo kamom te izbosti A gavran vrani rado izješće tvoje kosti Misaonom imenicom. Edited December 3, 2006 by ~Snowy Owl~
gavrosaurus Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Zanimljiva su zapažanja tvoja al' mi ipak ne drže pažnju. Gledam kako bubriš sva od gnoja dok okrećeš se na ražnju. Češalj ali neka bude češalj a ne nešto što ti misliš da treba. Znači - onim čime onaj pre tebe traži a ne nešto levo.
~ ت ~ Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Nadjebati me tom "dosadna-si" forom nećeš; Dobro te nagojih pred klanje- sad jednako brekćeš Masti od zadnjeg jela još se neće ni razložiti U tvome telu... Dok te žderem, novu rimu ću složiti .
Nesquik Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Kisa pada, lavabo. Ne znam da l' treba da se rimuje, ali nema veze. Vazno je da smo mi zivi i zdravi. Onda uzimam tacku i s njom Sovi secem vrat. Ubi me: Unix-om.
Wise Owl Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Češalj ali neka bude češalj Aman, zaman, utaman! Pa koji put Gavro, cesljem da te saljem Bogu? Stvarno da verujem, vise ne mogu... Pre nepunih 10 strana, zbog ceslja, crvima post'o si hrana. Pa kazi da nisi jeo suve sljive, a upravo ti dadoh i ludare gljive. zimskim suncem
~ ت ~ Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Kisa pada, lavabo. Ne znam da l' treba da se rimuje, ali nema veze. Vazno je da smo mi zivi i zdravi. Onda uzimam tacku i s njom Sovi secem vrat. Ubi me: Unix-om. Programima iz Uniksa stucaću te u vuglu. Naćićeš se u čudu, podvrgnuću te ruglu. Projarom, gibanicom, helly cherry-jem i svime što ti voliš Daviću te pre no što skončaš. "Još mi daj!"- ti ćeš da moliš. Ubij me Zewa dečjim papirnatim maramicama. :cool:
gavrosaurus Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 I dok grmljavina zemljom tutnji I bordo munja nebom seva Prepun sad sam crnih slutnji da udavice te tvoja Zewa Acid Jazz
~ ت ~ Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 (edited) Milovaće te zvuci besmislenog esid džeza Nagnati da povratiš sopstvenu utrobu. Uto ja ću posisati mirno par komata Peza Pogledom te gurkajuć' pravo prema grobu. 96oprocentnim alkoholom Edited December 6, 2006 by ~Snowy Owl~
MudriPanj Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 (edited) dok utroba ti se bude kidala dok mozak ti se bude prelivao uz sljastecje zvukove acid-a sviracju taj fanki ritam ja! krivi kurac edit: upade mi u post:) Edited December 6, 2006 by MudriPanj
~ ت ~ Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 (edited) Upade ti meni! I zato te ubijam krivim kurcOm!!! : Edited December 6, 2006 by ~Snowy Owl~
MudriPanj Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 ih, pa ubij me u pjesmi neka, neka, dame imaju prednost, moja se pjesma ne racuna, ionako je dozlaboga sranje dakle: - sljedecje oruzje: 96oprocentni alkohol - sljedecja zrtva: ~Snowy Owl~
~ ت ~ Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 (edited) Računa se tvoja pjesma, što veće sranje - to bolje Nego, da ja tebe ubijem, a? Ovako: Krivi qrac otkinuću od prvog koji naleti. Ćuškaću ti ga pod nos isprva, da osetiš njegov vonj. Ako nalet izdržiš taj, biće i drugi, i peti! Pa dok ne pandrkneš, Panju moj, kao poslednji konj. Dakle, 96oprocentnim alkoholom Edited December 7, 2006 by ~Snowy Owl~
Geozee Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 96oprocentni alkohol ti gutas, sprzena ce ti biti utroba, u dunavu ima da plutas, jer je doslo zlo doba. PFFFFFFFFFFFF!!!! Koje sranje! :):) Molim vas ubijte me guslama.
~ ت ~ Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 MOLIŠ!!! :) Gudim po guslama, uz guslice pevam ti lament. Još tu samo fali Ruslana da skakuće. I dok ti gudim, u gubicu nabijam ti pergament. Ubijam te, bre! Nećeš živ stići do kuće. i-pod-om.
Jedite Govna Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 ~Snowy Owl~ prelazeci ulicu na semafor ne gleda pala je na guzicu i slomila ipod xaxa, klasika... ubijte me mracnim trenutkom...
Cosmic Sailor Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 stihove glupe mlada gothicarka pise patetikom je ispunjen zrak koji udise jecaj odjekuje njenim bijednim kutkom smrt joj doletjela s ovim mracnim trenutkom ubijte me nesrecnom ljubavlju
~ ت ~ Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 (edited) Motiv nesrećne ljubavi u ušesa ti turam Bubnu ti opnu njome raznosim Suze nesrećne ljubavi u labrnju ti guram Glavčinu ti plačnom ljubavlju kosim RogljEm :wub: Edited December 8, 2006 by ~Snowy Owl~
Recommended Posts