Bata Trokrilni Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Pokazaću ti polnog organa, mislićeš da je fatamorgana, dobićeš srčku i nećeš se dići, a mom više niko neće smeti prići. Ubij me pajserom!
Inuria Malkava Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Hahahahahaha! Organ od Princa losa sudba ceka! Metalnom sipkom utucen ce biti Pajserom tvrdim lobanju lubim Od moje ruke stradaces i ti! grudvom snega
Bata Trokrilni Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Gađaću snegom plavooku curu, dobiće ona grudvu po turu, grudva će biti dovoljno tvrda, da cura posle ne može da mrda. Ubij me toalet papirom!
Inuria Malkava Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Dugo mi se mota ova zelja pusta: Toalet papirom da ti punim usta Gledam kako stenjes, pena vri niz bradu Bezivotno telo spusticu u kadu. Kravom
Bata Trokrilni Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Gurnuću te ispred krave, iskopaće ti oči plave, nećeš videti kako mravi grickaju tvoja creva na travi. Ubij me strujom!
Inuria Malkava Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Gledam kako casu vode nosis Stekeru si blizu, skoro mu prkosis (Strujni udar rado se probija kroz vodu) Saljem tvoju dusu u rajsku slobodu! Recnikom
Bata Trokrilni Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Tresnuću te engleskim rečnikom po glavi, to je onaj taški, oksfordski, pravi, oprostićeš se od života ovog, al' će meni trebati rečnika novog. Ubij me poljupcem!
Helle Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 hladan dodir tvoje noge ispod stola na trotoaru djevojka te ceka posve gola smrtonosan pogled na licu dok ti prilazi poljupcem te ubi i zube ti izbi ubijte me rogovima od jarca
Шарки Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Specijalno za Elly na latinici: Gle nje, jarac je nab'o, Elly gotičarka mnogo nam fali, Rogom moćnim on ju je zab'o, I sada svima on se hvali. Утепајте ме с'с коаксијални кабл.
Possessed Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Da li je to java ili stvarnost, ne nego se neko treci pojavio! Sharkey dok je svoje shkrge rashiriJo, koaksijalni kabal mu vec glavu od tela odvoJio. Pincetom!
Bata Trokrilni Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Pincetu ću ti u oko nabiti, u mozak će ti se ista zabiti, smrt će nastupiti istoga časa, nećeš stići da pustiš ni glasa. Ubij me pilulama za kontracepciju!
3vil Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 (edited) Prinche dragi,pricha ti je gotova, Antibebi pilule,kraljici majci sam stavio u pice, Kad vratio sam se kroz vreme, Sada vidim da te nece biti vishe. Hocu kovertu! Edited March 21, 2007 by 3vil
mina. Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Zlo se kurci, nikako da shvati, Nisi faca, to sad moras znati, U kovertu cu te spakovati Na drugu planetu lansirati. Slamchicom
Шарки Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Гле, Astarte, нешто се збило, Грозан је израз њеног лица, То убиство гадно је било, У грлу забијена, једна сламчица... Утепајте ме с'с Зипо упаљач.
Bata Trokrilni Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Zapaliću te zipo upaljačem, na tvojoj sahrani neću da plačem, na taj način bićeš na vreme kremiran, pa grobara neću morati da nerviram. Ubij me pesmom Maidena!
mina. Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Princ tame u tamu ce uci, Kad ga pogodi Infinite Dreams-a sila, Do smrti ce sebe od muke tuci Sto ta pesma nije na koncertu bila! metlom bez drske :)
Painkiller_JP Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Astarte budalo,daj oladi malo, pusti čoveka,vidis da se šteka, Čudna kletva prati pripadnike muške, ubiće te ukleta METLA BEZ DRŠKE! Ubij me GSP-om....
Possessed Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 (edited) gitara mu ne ide, rek'o hocu da vozim, otisho u GSP da se zaposli. pitao vozacha, pusti mene malo, a on zatvori vrata i odseche mu glavu! Ubi me Plishanim Medom!!! Edited March 22, 2007 by Possessed
3vil Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Posessed je bio klinac,pa mu tetka medu donela, Iskopao mu oko,rasporio ga ,otkinuo ruku, Kad je pozZessed spavao,meda je zgrabio kuku, Sutra nisu nasli nista osim lokve krvi,malu bebu pojeli su crvi. filadendron
myrrh Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 3vil pusi kucno cvece jer jer nema da snifa filadendron je bio pun pesticida sad je overio i zovem kola hitna i parcelu sam rezerviso da ima gde da sniva ubij me MANOWARom
3vil Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Myrrh,dolazi na Manowarow cert,zato sto ih mrzi, Da zajebava onog koji se na Manowar przhi,Kaze im"UA PITCHkE!SIlazite dole!" Tu ga chuju ovi iz grupe i sve obozavalacke trupe, Uz snimak Thora Manowar ga s fanovima ugazi! cedi bubuljice!
Inuria Malkava Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Eh, mene su pre n strana ubili Manowarom... Anyway: Pubertet ne daje mira Zlom Majonezni vulkani vru po licu mladom Raznim alatima bubuljice cedim Po ruznome licu slican je sa Gladom! (Glupi Glad...) Aj' srpskim Black Metalom, kad smo kod istog...
3vil Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Glad te chuo,Glad te vid'o, Sve je stwari s tebe poskid'o,pa u slavu rogova nashih, te zhrtvovao na travi, Tri suze prolio,tri kapi popio,tri... Jel'bila pegla?
Inuria Malkava Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Puke ili iron? Neka bude iron... Lice Zloga smeska se iz mraka Otvorena njem' se smeska raka. Na to lice spustam vrelu peglu I saljem ga ka grobljanskom leglu. Nocnim prividjenjima
3vil Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 (edited) Sto si tematska... Tri suze slile se niz lice,te ochi su poslednje koje su nestale, Vizije straha i uzasa,kada sa nechim u ruci se pojavih, Ogledalo drzah,al' za tren oka nestah, Iako kratko i to bese dovoljno,da tri suze padnu i nikad ne poteknu. Lovecraftijansko choodo Edited March 22, 2007 by 3vil
Recommended Posts