Denethor Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Ova Sandra mnogo zna neko joj usta začepiti mora Na pijacu ona ide sa cegerom zato je moram izbosti šrafcigerom Ubijte me... ... ...tetrapakom Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 sa pijace se izbodena vracjam, jug me presreo i ubio, iz cegera vadim tetrapak jogurta, te ga njime iskasapim. kleshtima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiac Girl Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 `[black_angel]` pravi buku, Neshto tu ne shtima, Slomicu joj ruku, i ubit je kleshtima. motornom testerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 slusao neki dan sam osmi putnik dva... gotivna ona njihova motorna testera. mozda bih se osecao bolje kad tom testerom zodiac girl zakoljem. ram za slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Napokon cu lestata ja da ubijem, HIMu cu u Heartagram da zakoljem, Lestate se primio da pravi kiku, Al ga ja polomih sa ramom za sliku! Ubijte me sa djevrekom (kuvanim ako moze). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 u policajcu sa petlovog brda lestate je glumeo da igrai jos negde imao je prilike mnogo smo ga voleli jer je bio debeo al' sada ce ga ubiti glupi ram za slike! (nemoj da se vredjas, ovo su samo bedne rime! ) nek me ubije KARTA ZA EXIT05 (Slayer - 09.07.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 opet mi nisi umro...evo da te lishim po 2 put... Jaymz Doofy Neegroothin obozava Slayera i stalno glumi nekog metal frajera nenormalno smara s KARTOM zapalicu ga benzinom ZA EXIT05 upotrebite: tange Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecistaKrv Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Valentina djevojka fina pali se na mange skupljacica flasa s NK-bina zgrabicu je za tange ubijte me s suzavcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiac Girl Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) Igra reci NecisteKrvi mnogo je opasna, umrece on kasnije il' pre, na asfaltu ostace samo fleka masna, suzavac resice sve! upaljacem Edited June 30, 2005 by Zodiac Girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 i tako dok palim cigaretu pojavi se zodiac girl u paketu stoga reshih da joj kosu prvu upaljachem zapalim stajah mirno i od njene vatre povukoh dim kashikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiac Girl Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Gorim u vatri,al' gle vatra se gasi, `[black_angel]` je zapanjena trikom, sad vec trchi,zeli da se spasi, al' pojescu joj ja mozak kashikom ! motokultivatorom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Zodiac Girl- metal pocetnica hoce sa nama da se zajebava onda sam ja uz'o motokultivator i ona je otisla vecno da spava ubijte me free web hostingom Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 @zodiac-to sam ja vecj trazila... aggressora o5 ja moram a ubijam necje da crkne,pochinjem da ga sanjam nashla sam reshenje web hostingom ga pretvaram u pechenje... mene cjete....krevetom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 nisi ni svesna koliko boli kad ti sa zgrade, od tona 9, pored irachana koji se moli na glavu padne jebeni krevet! laser! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 probleme vec dugo imam sa malim neegroothinom gerom nemam sta da se cimam, sprzicu ga laserom. neka bude spori internet sledece oruzje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 onaj praistorijski modem 56 k ima nas dobar drug lesi od nervoze on je odlucio da se na sred sobe obesi sto da te ubijam kad mozes i sam ajde koknite me kovchegom ali praznim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 (edited) onaj praistorijski modem 56 k ima nas dobar drug lesi od nervoze on je odlucio da se na sred sobe obesi sto da te ubijam kad mozes i sam ajde koknite me kovchegom ali praznim Agressore nemam sta da radim ovde se patim smrskam ti glavu sa kovcegom praznim Meni odsecite glavu sa zicom od gitare Edited July 1, 2005 by (Independor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiac Girl Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Independore,ne nadjem rechi, rima ti nimalo ne lichi na pravu, neko ce tebe morati da sprechi, zato cu zicom od gitare,da ti odsecem glavu! svinjskim papcima @black_angel- izgleda da slicno razmisljamo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Sa Zodiac Girl nesto nije u redu stalno se kači sa vrapcima zbog toga će uskoro lezati oskrnavljena svinjskim papcima hidratantnom kremom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiac Girl Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Denethor je izgleda dechko sa problemom, skrnavljenje devojaka ne moze proci bez kazne, usta cu mu napuniti hidratantnom kremom, mozda ce jezik od toga da mu splasne. plishanim medvedom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reborn ustipak Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 (edited) Na livadi stoji shator plavi Zodiac Girl lezi na travi Plisani medvjed izadje iz sume i popisa je kiselinom jakom , ispala joj crijevaaaaaa......... Ubijte me klempavim digitronom!! Edited July 1, 2005 by Reborn ustipak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Na livadi stoji shator plavi Zodiac Girl lezi na travi Plisani medvjed izadje iz sume i popisa je kiselinom jakom , ispala joj crijevaaaaaa......... Ubijte me klempavim digitronom!! Reborn ustipak ne znam matematiku pa poce koristiti elektroniku uze klempavi digitron pa uze odsece sebi njime glavu i satvi je na tron Ubite me smajlijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 i to je bilo ... nema veze... independor izreche mi svoje zelje da se s smajlijem kolje te ga pustih da sam crkne i da usta mu se pene..... chachkalicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Black Angel cica mala, Što mi ploče nije dala, Igraću se s' njenim licOm, Izbošću ga čačkalicom. Ubijte me Nokiom 3330 Bolno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 ajkulica ignorishe si tetkicu ima da mu kidnapujem zenicu a slusha stalno Purple do Tokia odvalichu mu glavu od Nokia upotrebite: Hellenoranotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts