Mary Joe Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Samo za Three Tears Sa klepanjem pesama se mucim umesto da posveceno ucim; Otisla si u Egipat da s' kupas u Nil ali avaj- pojede te sveti krokodil! Slatkom kafom.
Bata Trokrilni Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Princezi ću u kafu sipati vrlo šećera, pa ću joj sasuti u grlo, u krvi imaće mnogo saharoze i umreće od te prevelike doze. Digitalnom kamerom!
Mary Joe Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Digitalna kamera opaka je sprava a kad te ja usnimim- bice tebi strava Od te silne svetlosti glava ce ti puci povrh svega, tako mrtvog ja cu te istuci! Na protestu ispred Filozofskog fakulteta.
Bata Trokrilni Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Na platou ispred filozofskog na protestu udruženja lopovskog naletećeš ti na pandure, ima p**** da ti rasture. kartom za GSP!
Inuria Malkava Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Kako se tankim papirom lepo sece... Ne odbijam dzabe Princu da se javim, Sta vise, razmisljam na smrt da g' udavim No pre ovog moga paklenoga plana Sikljace mu krv sa lica od GSP rana. Kupusom.
mina. Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Bilo mi je dosadno, blejim na terasi Kad ugledah dole na utabanoj trasi Tri suze se setaju uz Orkestar Plavi Ja kupus u ruku i s osmog sprata po glavi! Rendalicom.
Inuria Malkava Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Ovoj cu Astarte rado doci glave (Cek' samo dok pokupim ostatke sa trave) Kao da je kupus, rendacu joj lice Potecice krvavi potok niz ulice... Gudalom.
mina. Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Kad opalim notu, dve, na mome gudalu Smejace se svi i rec': "Vid ovu budalu!" Ali kad ga zagudam, ima da zagudi Ode suzica u smrt, Had ce da joj sudi! CD-om!
Inuria Malkava Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Bacam ostri disk, u tvojemu smeru Dzabe ti je, draga, sto dozivas Heru, Vratio me Had iz podzemnog sveta CD sece glavu, slatka je osveta! Kerber.
Wise Owl Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Kerber, cudno pseto, stize moju Iku, zadrhta mi zeludac, na tu smesnu sliku. Al' bolje i smrt od kera da dodje, nego od Galeta, Kerber benda vodje. kepecom u balskoj haljini :)
mina. Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Kada vide mudra sova balsku haljinicu Shvatide da vise ne sme jesti slaninicu Priblizi se haljinici da je vidi bolje Odatle iskoci kepec, mrtvu je zakolje! Solarijumom.
Wise Owl Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Ide leto, Astarte bi da izgleda bajno solarijum posecuje, kvarcuje se tajno. A kad shvati da pecene sad nisu u modi, udavi se od zalosti u dubokoj vodi. dinjom
mina. Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 (edited) Sovica je odlucila da krade po selu Ali budni seljak vidi sovicu na delu Uze zutu dinju koja pade mu pod ruku Gadja sovu, tras u glavu, mrtva na svu muku! smejanjem Edited March 25, 2007 by Astarte
Minerva_SD Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 A sto ste svi tako nesrecno urimovani? Pravite rime kao od nevolje?
Minerva_SD Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Jeste, nemoj da se ljutis, ali sa knjizvno umetnicke tacke gledista, rime su van u najmanju ruku nategnute! I ne valjaju nista!
Wise Owl Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 smejanjem Umalo i sama da crknem od smeha, al' Astarte puce, gle grdnog li peha, kad komentar na stihove baci Nimfadora, suplja joj je prica, smrdi poput tvora. surikenom
mina. Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 A da se ukljucis i zajebes nas umesto sto nas "prosvetljujes"?
Wise Owl Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Joj, nemoj tako Ja cu sad da se napijem od muke, sto moj talenat nije naisao na strucno odobravanje
Mary Joe Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Napijanje od muke nece ti pomoci jer kad-tad ce dejstvo alkohola proci 'mesto toga gadjacu te malim surikenom bolje i to nego da te sprzim fenom Punjenom paprikom.
Bata Trokrilni Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Devojku što voli da prži fenom nahraniću paprikom punjenom dodaću i malo cijanida, umreće mala u četiri zida. Tastaturom!
mina. Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Princ je dobio temperaturu A i dalje kucka po tu tastaturu () Tastaturom dobice po turu Umrece ko kompjuterski guru. Snalom za kosu.
Bata Trokrilni Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Mina neće da se kucka sa mnom, više voli da se igra šnalom, ali ta šnala nije igračka, dabome, progutaće je i zadaviti se njome. Trzalicom!
Mary Joe Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Trzalica, naizgled, bezopasna stvar u tvojoj glavi napravici dar-mar jer moji manevri vesti su vrlo umreces odma' kad ti je nabijem u grlo! Shljokicom.
Recommended Posts