Mary Joe Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Spremila sam ti punu kesu bombona i cokoladu u obliku punjaca telefona Kad je budes jeo kasno ces da shvatis da je punjac pravi- neces stici da povratis OK, ovo je bila jedna od gorih... Ubijte me pesmom po izboru.
Bata Trokrilni Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ne znam da li Cannibale voliš, ali ovome nećeš moći da odoliš, pesma se zove Fucked with a Knife you're gonna lose your miserable life Takođe pesmom po izboru!
mina. Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Lead Us To War pesma se zove Sinergy izvodi note ove Uz ovu pesmu kreces u rat I zibot gubis - as simple as that! Scenom iz filma po izboru!
Mary Joe Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Mozak mi nesto slabo radi ne znam koja scena za tebe stima, kad najednom zgazi te copor zombija, iz Resident Evil filma Ubijte me gospodarom prstena.
Bata Trokrilni Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Jedan prsten da vlada svima, reče gospodar slabićima, Kaća je mislila da nije slaba, gospodar je ubi i sve je džaba. Kašikom!
Mary Joe Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ne znam odakle ime mi znas i bas zbog toga ce nadrljas vise u grad neces ti poci kada ti kaiskom izvadim oci! Gumicom za teglu.
mina. Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Krenula Kaca () ajvar da pravi I taman gumicu na teglu da stavi Kad ono iz tame izlecem ja Gumicom joj prekidam dotok vazduha! Nikotinski shock!
Mary Joe Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Vise volim biti Katja nego Kaca a tebe ce uskoro strefiti slog od cigare hteces da povracas al' ce te u'vatiti nikotinski shok! Hitom Seke Aleksic.
3vil Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Meri Joe,sam rekao da ima opaka svirka, Nissam joj rekao da svira Aleksic Seka, Pa glupace onda,eto,neka, Da je spljeska fenserska gomila. Sendvic i jedan paradajz
Helly ~snowidija~ Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 3vil nije normalan-donela sam zakljuchak otishla sam u shpajz dala sam mu usmrdjen sendwich za ruchak al dokrajchio ga je jedan paradajz smradom budjawe hrane
Rile Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Posle dugih burnih 98 leta, ostale su joj otvorene rane. Ali sto najvise mrzi i od cega je stradala, to je smrad budjave hrane. ubijte me dinjstanom nogom na zaru sa malo origana i tartar sosa.
Mary Joe Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Napravih ti sendvic ukusan sa dinjstanom nogom i malo tartar-sosa povrh svega stavih bajat origano udari te srcka ispred moga nosa Lisicinim repom.
Bata Trokrilni Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Lisičji rep ću ti oko vrata obaviti i lagano te njime daviti kad vidiš svetlo na kraju tunela, znaćeš na kakvog si ludaka naletela. Ruskom interkontinentalnom balističkom raketom!
Mary Joe Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Meri ti je za ubistva tata-mata ugusice tebe u loncu punom blata taman kad sam spremila lonac svoj, bas steta pogodi te slucajno ta ruska raketa! Grudvama od blata.
Painkiller_JP Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Kad će stići plata, pita Meri tata, Sa 15 sprata pade grudva blata, Umre Meri mlada, ne dodje ta plata, i ko što neko reče sve je to za džaba! Ubij me nindža kofernjačama
Mary Joe Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Izgleda da niko nece da se igra osim mene i ovoga Painkiller chike Al' nece jos dugo, probode ga nindza kofernjaca, sto upravo iskoci iz slike Slonovom surlom.
mina. Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Nadahnuce nemam, ali imam slona Gajim ga na gajbi, s mnogo makarona Zato slonic ima surlu mnogo jaku Njom ce te udaviti i baciti u raku. Sircetom.
dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Upravo se istovarih u wc solju Pa sad za zivot imam volju Pustam vodu, al' govno ne mice Pa odlucih da ga poteram sa sirce. Kasikom.
Mary Joe Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Mnogo volite kasikom stradati I evo, ucinicu ti- neka ti moja je kasika opasna skroz njome cu uspeti da t' odsecem nos Chipsijem od grcke salate.
3vil Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) Mary Joe is a formidable foe, But one day her status will end, When she meets me though, When she asphyxiates on the greek salad chips I offered her... Drvenim modelom za crtanje! Edited April 3, 2007 by 3vil
Painkiller_JP Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) Mary Joe is a formidable foe, But one day her status will end, When she meets me though, When she asphyxiates on the greek salad chips I offered her... Drvenim modelom za crtanje! 3vil misli da pisati zna, da ubija meri,pravi dar-mar, Al ne shvata 3vil da sada ce kraj, drveni model za crtanje oznacice kraj! ubi me uz pomoc Whisper EVE...lol Edited April 3, 2007 by Painkiller_JP
Bata Trokrilni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Eno Whisper EVE, cure što dobro svira klavijature, uši će ti svojim zvukom probiti i ti ćeš sanduk drveni dobiti. Novčanikom!
Painkiller_JP Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 E prinče,prinče,tama je tvoje ime, kraljevstvo tvoje bogato je svačime, ali kada para iz novčanika nestane, Umrećes moj prinče od gladi krvave.... Hi-tech color štampaem
Mary Joe Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Boja u stampacu ponestade Meri I zato ce morati da samelje tebe i tvoje ostatke k'o boju koristi na mome stampacu niko ne moz' da se grebe ovako
mina. Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Shvatila Meri da je mnogo troma Pa krene u rat i namaza boje Al na prvom raskrscu pade mrtva o'ma Jer besni tenkista ucinio je svoje! Preglasnom muzikom.
Recommended Posts