dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Surfovao ja po YuMetalu mracnom Kad poce baba iznad, klompama "tupa, tupa" Ja pustih muziku svom jacinom Da babi srce prestane da lupa. Gibson gitarom.
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 EDIT (na moj prethodni post): baba=Astarte tek sam sad procitao pravila.
Mary Joe Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Skoro svaki mjetalac je gitarista Ta cinjenica, nazalost, oduvek je ista A kad ja do'vatim svoga Gibsona oglasice ti se na sahrani sva zvona Sedmicom na Loto-u.
B@K@ Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 One, Two, Three, Four, Five, Six, Six, Six... Those are the numbers at least, Yet behold, there comes thy seven Ye Mary whimper! Thou family's reliefed For promising lavish after-funeral feast...
3vil Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 One, Two, Three, Four, Five, Six, Six, Six... Those are the numbers at least, Yet behold, there comes thy seven Ye Mary whimper! Thou family's reliefed For promising lavish after-funeral feast... Shta sad ?
Zen Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 banovanjem sa yumetala (e cik da vidim ubistvo time :):)
Шарки Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 А не бих ја Сморочицу ни за шта дир'о, Ал' за идеју у овој игри јој хвала, Простим кликом ја бих јој просвир'о, КРОЗ ЛОБАЊУ БАН СА ЈУМЕТАЛА! Убијте ме алкалном батеријом.
B@K@ Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Shta sad ? Nisam bio spreman da umrem... U nedostatku municije bolje Napunih pumparicu AAbaterijom Ispalih u ajkulka, mesto da ga koljem Samo jednosmerna struja sad mu kola arterijom 'ajde, kad se mora mreti, utepajte me tepanjem
Geozee Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Ulicom zabrinuta ide baka, Misli da ce neko da je utepa, Sa sikirom joj glavu mali dedica cepa, A ona se pita u cemu je caka... Aj, kosmodiskom...
dr NIK@ Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Geozee je bi pod strasnim pritiskom Pa sam mu kicmu iscupao kosmo-diskom Sad svi placu koji ga vole Ali njega ledja vise ne bole. Zbirkom zadataka iz fizike.
ruhmeez Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 ne obazirući se na rizike, zbirkom zadataka iz fizike, uz jedno paf! sam bez mnogo buke, doktora Niku lišio muke dosadnim govorom na temu formiranja vlade...
dr NIK@ Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Lancima sam ruhmeez-a vezao u sred zgrade Gde se drzao govor o formiranju vlade I sad ima da crkne od smora Jer ne moze da pobegne kao Crna Gora. Mutilicom za Nes.
Painkiller_JP Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 (edited) Rešio Nikki da kafu spravi, I to ne bilo koju Nes će da napravi, Ispade mu mutilica zakači mu jaje, Iako ga je ubila agonija traje... Ubijete me... Ovime: " " Edited April 10, 2007 by Painkiller_JP
dr NIK@ Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Painkiller_JP pomislio da je sada baja Kad mi je mutilicom za nes otfikario jaja Sad ce on da vidi kad mu "smajli nindza" Odsece tuki i ostane samo mindza. Web Kamerom.
Painkiller_JP Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Web kamerom si snim'o kastriranje moje, Ali ne brinem se ja biće meni bolje, Ista ta kamera što sve to zabeleži, U dupe ti je upala, explodirala ja bežim... Ubij me u bekstvu od Dr. Nikijeve explodirajuće kamere
dr NIK@ Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 U poslednjem trenutku kameru ja iskakio Ali je po eksploziji srapnel izleteo Ja u saht skocio i sebe spasio A tebi je srapnel kroz glavu proleteo. Milka cokoladom od 300 grama.
3vil Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 (edited) Dok je Niko bezao u saht, Docekao sam ga na lakat, Milku od 300 sam mu pruzio, do smrti zivot suzio. original DVD-em Edited April 10, 2007 by 3vil
dr NIK@ Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Kao sto se vidi "Evil" je pocetnik Ne zna pravilno da otkuca ni svoj nick Borat-om na original DVD-ju Jednim potezom sasek'oh mu shiju. Casom za Sampanjac. Svaka cast! Kreativnost 10! Hvala, hvala!
mina. Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 posle lobotomije NIK@ uze platu, pa je onda dosao u fensi palatu u palati raskosan bal je bio - besplatni sampanjac - NIK@ se napio da popije praznu casu na keca ga naterah, time mu sve zube u zeludac saterah prevrt'o se pola sata, pa je onda kuk'o, i umro sa recima "O, sampanjcu - muko!" besnim bakama iz prevoza
dr NIK@ Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Kakvi su ovo stihovi, ja bih ovo skratio Ova Astarte se ne drzi pravila Pobesnelu baku iz prevoza sam potplatio Da bi sto pre pomenutu g-djicu udavila. Plisanim Medom. P.S. Imas duplo vise stihova nego sto bi trebalo, samo spakovano kao 4, al' ajde.... bolje i to, nego da niko ne pise...
mina. Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Znam, ali nekako sam imala inspiraciju da kenjam Stavila sam C4 u plisanog medu A medu sam dr Niku u krevetac stavila Poneo me trenutak, znam, nije u redu Eksplozija ogromna mozak mu raskravila. overdose kremom za ruke
dr NIK@ Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) Mazhe se Astarte, da joj koza bude meka Kremom za ruke po celi dan i noc Al' ni sama nije svesna sta je ceka Jer nemila smrt uskoro ce doc'... Smradom koji se stvara iza Ushiju. :) Edited April 11, 2007 by dr NIK@
Inuria Malkava Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Kakav je to smrad koji se stvara iza usesa??? Proveo je dr NIK@ dan u poljskom radu Ni slutio nije daj' to uzrok smradu. Kad je noc spustila veo preko grada, U krevetu skoncao je zbog stroke i smrada. crnim gavranima... \m/
B@K@ Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ne jedan, dva ne, no gavrana tri Svaku su njenu suzu radi popiti I kad očne joj duplje sasvim isprazne Zagraktati Poove stihove razne... ...alter PegLom...
Recommended Posts