Painkiller_JP Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Tone piva,alkohola,dok teku kroz vene, U zeludcu neuvežbanom prave lom i pene, Očekuje ceo svet peglu će da baci, Al' ta alter pegla život njegov završi! Ubij me "Smaranjem do bola"
dr NIK@ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) Sedoh sa Painkiller-om u kola Pa odlucih da ga smorim ko vola Pustih CD da zapeva Chola On zakuka i riknu od bola. Praznom kutijom za sibice. @Three Tears - pa to ti je onaj specifican smrad iza uveta, kad se preznjis ko stoka i jos malo odstojis tako... Edited April 13, 2007 by dr NIK@
mina. Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Praznoj kutiji za sibice Naostrila sam sve ivice Napravila oruzje sjajno Doktora Niku ubila tajno! Mukom :)
dr NIK@ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Preuzeh na svoju ruku Da Astarte stavim na muku Cvarcima je ugojio u struku Nece moci da prezivi bruku. Markicom za Prevoz.
jshdfiyteuiyte Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ovaj probisvet, dr nika, ume da smara vrlo, markicu ischupah iz ruke nekog lika i niki je bolno nabih u grlo! Ubijte me kajmakom!!! Dobar fazon ova igrica..
dr NIK@ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Sta bre misli "DEXXXA-cava" Ona nasla da proziva "ovna" Zabih joj u kajmak glava Da udavim je ko u govna. Minom za Patentaru.
mina. Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 U patentaru sam usla Jer nikako nisam fina Odatle sam dr Niku Ubola na smrt, jer sam Mina Naoshtrenom pincetom
3vil Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) Pincetu sam ostru U Astarte izgubio, O moj ... pa ja sam je ubio! Jednom,auto sam ulubio, Mozak sam izgubio! Ne znam vishe sta pishem...Ali no weze! Chivijom od basa.Trecom. Edited April 13, 2007 by 3vil
Black Diamond Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 priliku sad koristim kad je 3vil takav dasa da ga lepo obesim o 3 civiju od basa ubij me slinom
dr NIK@ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Sace didi da jede sline Dok joj muka ne pripadne Ispovracace sve iznutrine Cim povrati srce, ima izda'ne. Daljinskim Upravljacem. P.S. Imao sam mnogo bolesniji zavrsetak, ali sam odustao da ga stavim. P.P.S. @Astarte - ne seri da se zoves Mina...
DOMINVS MALVS Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Dr NIK is such a freak i zato je zesci lik Al' kad uzme Fendera i pick Videcete koliko je sick Jer kad skoci u razjarenu masu otpasce mu civija na basu! I TO TRECA!!!
dr NIK@ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 au brate... na cemu si mislim da si malo pomesao loncice.
DOMINVS MALVS Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 HeHe!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dr NIK@ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 zezam se, al sam i ozbiljan. procitaj pravila igre na prvoj strani.
DOMINVS MALVS Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ok... ovako nekako... Stojim Dr NIKu martinkom na glavi Nestrpljivo cekam da mozak mu poplavi Izgubio sam zivce po lobanji mu skacem Al' ga ipak dokrajcim daljinskim upravljacem. Dosta mi je kuka, pistolja, mina, slina Mene neka ubije INDESIT ves masina! ;)
jshdfiyteuiyte Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Warrior,warrior,ludak, taj gmize kao crv, nabih mu glavu u ukljucenu indesit masinu, dok iz creva za odvod ne potece krv... A sad me ubijte KALENDAROM...
DOMINVS MALVS Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Ne idu mi pesme danas, moram se pomirit s time Al cu ipak pokusati da nekako sredim stvar DEXXXA voli da zaplice rime iako za to bas i nema stime Ali ne moze je to izvuci, kada bude isla kuci zgazice je KALENDAR! Kada cujem narodnjake, 'ocu da dozivim slom Spasite me sto pre muka, ubijte me trzalicom! :muzicar:
mina. Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Daleko u otadzbini svinja, ovaca i krava Kad svane i zacuje se poj seoskih pevaca Ratnika svih mrtvih ja cu pronaci dok mirno spava Trzalicom iseci cu sve do sitnih crevaca Psiho pingvinima!
DOMINVS MALVS Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Daleko, na polu, gde led sve ledi Astarte na gleceru sasvim mirno sedi Dobila je kijavicu, gusi se od slina, Zbrisace je s lica zemlje najezda Psiho Pingvina! Zakljuc'o sam vrata i zabravio rezom Al me ipak ceka smrt Lite Majonezom!
Wise Owl Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Ksantilazme, holesterol da izbegnes htede, stoga pola kile bljutavog - Lite majoneza izjede. Poce da ti izlazi na nos i na usi u strasnim se mukama, nas ratnik ugusi. stonogom
Mary Joe Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Na temi dugo nije bilo mene, a vi ubijate onako, djene-djene No, cim sova vide moju stonogu crce, koprcajuci se u slogu Solazom Kirka Hammetta.
Rile Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 (edited) Kirk Hammet je jadni saban koji ne zna da svira... Bolje da si izabrala da te ubijem sarenom lazom. Od svih stvari koje je mogla da bira... Ogavnom sablonskom Kirk Hammetovom solazom? (kakav sam hejter) Ubijte me sa polovnim dildom koji je koristila Ruska Jakic Edited April 15, 2007 by Malisha
Mary Joe Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Kad je pos'o zavrsila Ruska dildo pade kroz prozor k'o kruska dok ti je da kresnes Cecu bila zelja pusta ubio te dildo sto ti, upade u usta Oooo bozeeee... Ubijte me zapitkivanjem.
mina. Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Polovni dildo... Ruska Jakic... Ahahahahaha... :) Prvi put u zivotu zapitkivah toliko Zasto ovo, zasto ono, kako i koliko Ovo je pretrpela nasa jadna Kaca Nervni slom je dobila, umrla od placa Ubijte me zrnom kukuruza ispod jastuka.
Mary Joe Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Zrno kukuruza ispod jastuka gore je neg' zrno peska iz profila a ja ne pamtim kad sam 'vako srecna bila no kad sam ti zrncem oko probila Zrnom peska iz profila.
Recommended Posts