3vil Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Mary Joe slatka maca mila, Videvshi moje novo zrno peska iz profila, Nestade kao da i nije bila, Gde je Mary Joe,nasha maca mila? BLJUV!Ovaj mi je najgori. Umrecu industrijalno,medju 'Zastavinim' masinama za sklapanje automobila u Kragujevcu!
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Obilazio 3vil fabriku automobila Zapada me za oko yugo boje lila Pored bese masina koja ga sklopila Zgrabi 3vila i ko terminatora ga zdrobila. Ljutim Nacosom.
Painkiller_JP Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Vratio se Painkiller, dugo ga nije bilo, Pre toga je smoren rešio da popije jedno pivo, Al' dr. Niki prekide trenutak i čar, Ljutim Nacosom, u osveti okončah njegov dan... Nemanjem devojke ( od nemati devojku )
Mary Joe Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Knez Mihajlovom setao se Marko i bio je tuzan, sunce li mu zarko jer devojku nije im'o od prosloga marta pade na sred ulice, zbog vecitog celibata Na beogradskoj zeleznickoj stanici.
mina. Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Na beogradskoj zeleznickoj Mary Joe je stajala da bi kurve oterala nesto je bajala al se kurve usrale jer je riba bolja u WC je gurnuse, smrt je wc solja. Kidnapovanjem od strane djubretara!
Painkiller_JP Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Knez Mihajlovom setao se Marko i bio je tuzan, sunce li mu zarko jer devojku nije im'o od prosloga marta pade na sred ulice, zbog vecitog celibata Na beogradskoj zeleznickoj stanici. Odakle ti informacija priznaj!!!! Šetala Astarte mračnim koridorom, Namrgodjeni manijak,car za wc šoljom, Zbog nedostatka sexa čvrsto metlu drži, Rešio je da Astarte umre dok mu p.... ( ništa lično u službi pesme, izvinjavam se ako sam uvredio ) Astartinom paklenom osvetom
mina. Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Hahahaha, genijalno! Ma kakva uvreda bre... ALI IPAK: U paklu je ekipa - ne kazu za dzabe Tu su ubice koji osvetu besplatno rade Painkiller im radio ono sto pred smrt sam ja Od spontanog gusenja cekala ga ista sudbina! Na porodjaju. :)
Painkiller_JP Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Dobra si sestro,osveta vredna moje pažnje... Pazi sad... U sledećem životu na porodjaju teško, Iz Astarte izadje Painkiller sa greškom! Dok pušio je kurčeve nož je vešto skrio, Da bi se sada poigrao sa Astarteinom šijom... Yu metalom
Mary Joe Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 :) Dobre su vam pesme... Nakon sto si sa Astarte zavrsio otis'o si da nadjes devojku na Yum-u Ali, 'mesto toga te banovali od duplog razocarenja riknu u podrumu Novim Jogood-om od maline.
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Novim Jogood-om od maline, Mary Joe se sladi Tol'ko se nalozila, da tetrapak iz usta ne vadi Al' jogood se ukvario, a ona datum ne prati Slepa pohotnost zivot ce joj prekrati. SMS porukom.
mina. Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Plejbojke nabacio nas doktorcic Nik@ Jer ima svoj sopstveni bazen da se brcka Al SMS mu salje zena, lepa kao slika Procito je "RAZVOD BRE!" i strefi ga srcka! Saplitanjem o lesh u shumi.
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Seta se Astarte sumom, bere cvece Skakuce sva od radosti, puca od srece Ali saplite se o neki les koji ne vide Nabode mu se na racku i crce od side. Svilenom Maramom.
mina. Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Aaaaaaaahahahahahahahahahhaha :):) Marama svilena lezi pokraj Save Sluzi da se pickice ko sto si ti dave Uzimam maramu lepu kao slika I njojzi se sluzim, davim dr Nik@! Kokoshijim perom!
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Igrala se Astarte kokosijim perom Golicala sebe u igri nenormalnom merom Al' kokoska je imala pticiji grip Sad svi za Astarte kazu R.I.P. Krilima od Komarca.
Mary Joe Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Kako ste explicitni. Krenula Mina kokosku da cerupa misleci ''Od ovog ce biti divna supa'' a onda je slucajno progutala pero na ovo ubtstvo dr. Nik@ me nater'o Zutom stampom. Igrala se Astarte kokosijim perom Golicala sebe u igri nenormalnom merom Al' kokoska je imala pticiji grip Sad svi za Astarte kazu R.I.P. Krilima od Komarca. Zato sto si preuzeo ti ubistvo moje nece ti se sve ovcice izbroje Na komarcu umislio si da mozes leteti ali odma' pade i razbi bulju ti
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 (edited) Mery se zagledala u stampu zutu Ne primete da je moja pesmica na putu Ja ubih Astarte, a Mery se smorila Stavila pistolj na glavu, mozak sebi razorila. Sico Kondomom. Edited April 16, 2007 by dr NIK@
mina. Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Nisi primetio kad porast'o ti si Uz'o sico kondom cet'ri broja manji Ti ga stavi pa ti cirkulacija stade I umre sa zeljom: "Sto mi nije tanjiii???" Na trubi u Guchi!
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 to vec spada u tesku naucnu fantastiku Zatrubila truba u Guchi I poce Astarte da muchi Ne zna sta ce, pizdi i kuka Uze noz, izbode se iznad struka. Flajerom za ucenje stranih jezika.
DOMINVS MALVS Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Mnogo smara glupi cika Sto u Knezu deli letke stalno Kad spopadne Dr NIKa Smrdljivim lecima za strane jezike smorice ga fatalno! Karijes mi smrdi k'o ctiri gube ubijte me Oral B cetkicom za zube! :mrgreen: :mrgreen:
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ratnik mrtvih, strah i trepet za sve nije navik'o da pere zube Kad priblizi sebi cetku Oral B samo ce crvi hteti da ga ljube Ubijte me rakijom kajsijovachom.
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Rakija od kajsije pobednički zbori, Uspela je veliku Mary Joe da obori, Jer dorasla nije tom strašnom zadatku, Četri konja debela i menjač od fiće... Ubijte me Nemanjom Savićem pevačem Atlantide Edited April 17, 2007 by Painkiller_JP
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Nemanja Savic ima sexy telo cim ga ugledas pred ocima ti belo ali, kad si video da devojku ima ispade ti mozak, u glavi ti ne stima Ubijte me na prelasku madjarske granice.
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Nemanja Savic ima sexy telo cim ga ugledas pred ocima ti belo ali, kad si video da devojku ima ispade ti mozak, u glavi ti ne stima Ubijte me na prelasku madjarske granice. Auuu sestro ti me baš udari na nemaje devojke,nemoj tako.. Na kraju ćeš ti da mi nalaziš devojku Nego posao... Na prelasku granice ka madjarskoj pa levo, Mary Joe se seti da ima sexy telo, Pošto sve te stvari izgledaju baš vrelo, Istopi se Mary osta samo labelo.... Ubij me Preživelim labelom od Mary Joe
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Iako si ubio mene crci ces i ti, nema dileme ostade moje labello u skoku i najednom ti se zavrti u oku! Spotom ''Kraljica pohlepe''.
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Njena senka igra se, Kraljica slepe pohlepe, Na pola spota Mary nestade, Postade rob obmane... Ubij me sa Astarte-nim duhom koji bdi ovim forumom nadgledajući situaciju...
Recommended Posts