Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Molim, malo kreativnosti u pesme jer plagijatorski se igrati ne sme Astarte nad nama bdi, ovaj forum je njen u njenom svetu ostaces izgubljen Svirkom Atlantide i Aeternie.
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Atlantida i Aternija krvnički se bore, Rifovi prže al nemaju kome, sem male Mary Joe što provirila je glavu, i bez iste osta nije podnela galamu... Ubij me predmetom po sopstvenom nahodjenju
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ispred Atlantide sjatile se cure a posebno ispred gitariste Marka u inat njima trzalicu uhvatih i zarih mu u srce- nesreca naopaka! Preteranim ucenjem.
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Uči,uči mala Meri, Više uči manje seri, Bez odmora samo uči, Umri Meri,umri muški! Ubij me Koncertom Gary Moore-a u Sava centru 11. maja...
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Zato sto si koknuo Meri osvetice ti se cika Geri zgazice te rulja na 'certu 11.maja ima li od toga goreg sranja? Mene na koncertu Metalike u Becu.
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Veće sranje, Da postoji, To već Mary mudro zbori, Na koncertu Metalike, Ubiše je uz pomoć smrdljive martinke... Smrdljivom martinkom koja je korišćena za ubistvo Mary Joe na koncertu Metalike u Beču....
dr NIK@ Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ubi Meri smrdljiva martinka Dosla Painkiller-u pa mu rekla: Ostaces single do kraja zivota, Neces moci smuvati ni najgoreg skota. (ishod ovoga je vec dobro poznat ) Lezecim Policajcem. Uči,uči mala Meri, Više uči manje seri, Bez odmora samo uči, Umri Meri,umri muški! ODLICNO...
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Hvala,hvala Neces moci smuvati ni najgoreg skota. biggrin.gif (ishod ovoga je vec dobro poznat icon_smile.gif ) Najgori si... Nego posao.. Dodje Dr. Niki osveži mi dan, Jer umrla je Mary i ostao sam sam, U vožnji biciklom naivnu blokadu puta, zvanu ležeći policajac dr Nik@ proguta... Ubij te me Ostacima Dr. nikijevog leša posle žvakanja betona...
dr NIK@ Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 :) sorry... no hard feelings.... :) Proguta ja lezeceg pandura Necu moci vise bicikl da guram Naljuti se neki prolaznik, rece kakav scum Uze moju ruku, ischupa ti grkljan. Korom od pomorandze.
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 'Oce dr Nika Meri da ga slika! Nacrtah te okruglog, k'o pomorandzu neku ti pojede koru i ode u smrt daleku Martinkama na cvetice.
Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Voli Meri martinke one na cvetiće, Opet bi da umre od iste sudbine, Kakav bih ubica bola bio onda ja, Ispunih joj želju i priči je kraj....
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Nisi predlozio oruzje pa cu morati smisliti sama! Oblepila sam te slinom sto nije bas i neka drama. Ubijte me celodnevnim boravkom u kuci.
dr NIK@ Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Voli Meri pesmama da ubija Na sve moguce nacine se dovija Ceo dan se iz kuce nije pomerila Na stolici gadno istrulila. Super Lepkom.
Mary Joe Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Otisla sam kod dr Nike da mu stavim super lepak na fotelju kad je seo, koprc'o se a zatim crk'o, ispunivsi moju zelju Lepkom za papir.
dr NIK@ Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Lepi Meri papire prazne Pravi s njima ukrase razne Pa nastavi po Yumu da kuca Za tastaturu se zalepi, ode do ku*ca. Majcom na Bretele.
Wise Owl Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Sta se majcom ne bretele uraditi moze? Potopiti u vruc vosak, drati parcad koze. Jer kada je Nik obuce, ima da presvisne, ukol'ko je svuce. ukletim obezglavljenim konjanikom
mina. Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Mudra sova ide kroz sumicu nocu Ne mogu izdrzat', ubiti je hocu Zato saljem bezglavog na konjicu druga Uklet je, pregazice je iz prvoga kruga! Smanjite me do smrti!
Wise Owl Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Astarte sam turila pod presu, radujem se unapred, prignjecenom mesu. Na moje se oci, smanjila pa cvili, svi su ljudi videli, sto su tamo bili. izazovi mi alergiju
mina. Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Kada mrak padne tvoja alergija stane Jer ti si alergicna na suncane dane Zato sam te jednog divnog letnjeg dana Izvela i ti si umrla od rana! Nespavanjem!
Wise Owl Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Videla me Astarte da ne spavam nocu, pomislila, "ako moze sova, bas to i ja hocu!" Nije znala mlada, sa kime se kaci, insomnija ubice te, sad unapred placi! vrucom jagnjetinom
mina. Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Zaklala sam jagnje, ispekla na vatri Posluzila na sto, parcice isekla Ponudila sovi, parce jedno, dva, tri Uzela je sva tri vrela - zeludac ispekla! Gurnite me niz stepenice da izgubim bebu (aka spanskom serijom) :)
Wise Owl Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Astarte stoji na vr' stepenica, dahce premorena, stomak joj do zuba, moram da je gurnem, puce kao buba. besnim psom
dr NIK@ Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 U setnju sam izveo psa Odjednom naisla mudra sova Kad je pas vide, odmah pobesne Skoci joj za vrat, zabi ochnjake. Capricciosa Picom.
B@K@ Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 K'o trudbenik vrli, vari doca celu noć Od silnijeh buksni stomak vapi upomoć! Al' smrt beše strašna, i ne baš od brašna Mesto kaprićoza-picu zagriz'o je Trofrtaljku-Micu Dajte mi da omirišem đurđevak, pa nek ide život...
Recommended Posts