mina. Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Na djurdjevku bleji bas smorena osa Zeljna je bas mnogo necijega nosa Savila se baka da cvetak omirise Usmrkala osicu i nema je vise! Posaljite me na splav!
Wise Owl Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Uz reku setas i slusas, muziku sa splava, joj kako sam srecna, jer puce ti glava! u zoo vrtu
Mary Joe Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Sova je krenula u Zoo vrt jer ga uskoro premestaju medjutim- zatvorise tako i nju crce jer joj se majmuni smeskaju Ubijte me kontrolom u gradskom prevozu.
Painkiller_JP Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Gura se za mesto dupe pobeglo u stranu, Mora da se udje jer se sesti mora, Ned'o Bog da stoji kad je boli noga, Jednim kratkim potezom ubi je kontrola... Ubijte me Mary Joe-inim duhom iz astralnih ravni....
mina. Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 U astralnim ravnima Painkiller se nasao Al se nije bas najbolje snasao Jer nalete na duha nase Mary Joe Koji ga isprepada , pa je jadan 'mro Nekom ubica pesmom na repeat-u!
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Raining Blood Astarte pustila Da pichi ceo dan na repeat Na svakom pocetku od srece se ukakila Pa se na kraju udavi u svoj shit. Sa jezikom Miroslava Ilica. :) :) Edited April 18, 2007 by dr NIK@
Painkiller_JP Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Nas dragi doktor sklonosti ima, One o kojima se priča vekovima, Više voli muške nego igračke i puške, Od poljubca Miroslava Ilića je umro potrbuške... Ubij me METALNIM TOPLJENJEM!!! :rockdevil: :rockdevil:
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Krenu Painkiller u pivnicu Al' se zajbo, otiso u livnicu Odluci da umre ko metalac pravi Skoci u bazen tecnog metala da se istopi, ne udavi. Uvinim cajem.
mina. Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Sa prostatom problema je imao Dok resenje nije nas'o dugo se cimao Popio je dr NIK@ uvin caj I zivotu njegovom dosao je kraj! Usisavanjem stana do smrti!
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Htela Astarte da se pravi vredna Pa poce usisavati celu noc i dan Od teskog rada bese zedna Pade u nesvest i u vecni san. Svetim Gralom.
Mary Joe Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Dosta ti je na gajbu sekta da ti nudi Kirby usisivace greskom cika usisa i tebe i ostade da, od kajanja place Ubijte me razjarenom hordom black metalaca.
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 @Mery Joe - Pogledaj prethodni post! Drugi put u dva dana.
Mary Joe Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 U ubijanju sa Meri se trkas a o Svetom Gralu misliti se ne sme opsednut si bio Da Vincijevim kodom i postao samo junak iz pesme Rekla sam cime.
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Pitala se Meri "Sta je Black Metal?" Odluci da sazna, na COF koncert ode Obukla je kosulju i preko roze shal Kad je vide, razjarena horda je izbode. Na sajmu automobila.
Mary Joe Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Setao se sajmom kola dr Nika zene kazu, bio lep k'o slika no, morao je skoncati svakako jer ga muv'o kreator, Kostic Darko U striptiz klubu.
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Meri Joe ostade bez prebijene pare Al' ne htede da prima kare U striptiz klub ode da igra Okliznu se na pod i razbi ko krigla. Stidnim Dlacicama.
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 P.S. bez uvrede... cisto u sluzbi pesme...
Mary Joe Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Dear God... :) Doktor Nika dugo nije nesto kresn'o i umalo da spopadne neko pseto besno Kad konacno uspe neku da privede dole bila je k'o Jeti- i doktor najebe Ubijte me deterdzentom za sudove.
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Meri se probudi, jer cale joj hrche Bese zedna pa do kuhinje ode Uze da pije deterdzent umesto vode Otrova se gadno i u mukama crche. Indeksom.
mina. Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ahahahaha... treba zbirku da izdamo :) Dr Nik@ mislio da je dobar djak Iako je mislio da je skola bljak Da u index pogleda slucajno se potrefi I od silnih sestica njega srcka strefi! Preteskim mindjushama :)
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Nasa Astarte voli da se kiti Ko one nakaze iz grupe Kittie Stavila je minjusu od 100 kila Kozu joj odrala, na mestu je ubila. Na buvljaku. Ahahahaha... treba zbirku da izdamo :) vala bas.
mina. Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Zeleo je nik@ jeftino da prodje I bas iz tog razloga on na buvljak dodje Al' bila je nedelja, guzva prevelika Izgazi ga masa, posta palacinka! Palacinkama sa visnjama... :/
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Otisla Astarte do glumca da jede Uze palacinku i za sto sede Bese sa visnjama i ostalim sranjima Riknu posle agonije koja trajala je danima. Kratkotrajnom olujom sto malopre prodje Beogradom.
3vil Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Nik@-poezija zavija danima, Samo se Godu nije svidela, Spazio niku i stworio oluju od samo par sekundi, Mada i to bi dovoljno da bi doktora munja raspizdela. Gotivnom loptom od pruca sa mog stola!
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ceo dan 3vil ne zna sta da radi Surfuje po netu, muda ladi Sa stola loptu od pruca baci, pa skoci Htede glavom da je udari, al' je zabode u oci. Glimericom.
Recommended Posts