Mary Joe Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Resila sam fizikom da se bavim i doktora k'o zamorce da stavim Glimericu u mozak, nista se ne cuje u tvojoj glavi vise nema struje Na polaganju vozackog ispita za C kategoriju.
mina. Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Joj bozeeeeeeee :) Usla u kamion vozacki da polaze Da moze C da polozi htela je da dokaze Al je nasa Mary Joe u sediste propala Ispala kroz dno i pod tockove podpala Ubijte me time sto cu da postanem 3m0 :)
Rile Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Setala se nasa Astarte 23. blokom nemo... Razmisljala o pesovanima i u smeh praskala... Zamislila: "Joj kako je kul biti EMO!!!" I odjednom se samo raspala! Neka me ubije gej banda EMO pesovana.
dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Od malena je najveci strah Malishe Kad ga neki emovci kitama opalishe Sad ih opet vidi, ne zna sta da radi Povratio sve iznutrice, jer tol'ko ih se gadi. Sisanjem. (S kao Sabac ) P.S. za delic sekunde mi propade ova pesmica Dugo se Astarte sredjivala Da bi tr00 emo postala Zensko je, al' ko pichkica se osecala Umrece od bola jer sebe je izdala. Damn you Malisha. Edited April 19, 2007 by dr NIK@
3vil Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 S odshishanih kosa krv je okapala, Na stolici telo sam ostavio, Doktora sam malo previse potkacio, Mashinicom mu glavu otvorio. Na jezeru Bodom,pedercicima iz benda bljuv!
Mary Joe Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Resila sam 3vila da iznenadim za rodjendan pa sam mu Children Of Bodom dovela svirka je bila kod jezera Bodom od odusevljenja skoci, ode s milim bogom Ubijte me 3m0 rajfovima s masnicom.
dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Danas me bas nece ovo pisanije Bio bih brzi da sam slao pesme samo sekund ranije Pobesneo uzimam od emovca rajf sa mashnica Bacam na Meri, napravih joj smrtonosna masnica. Ubijte me cime god hocete. Edited April 19, 2007 by dr NIK@
Mary Joe Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Nika se mnogo smorio jer se od pisanja umorio od silnog smora se istopio i bara vode postao Ubijte me beskrajnom tugom...
dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 U sve je Meri veru izgubila Ostala je sasvim sama U svetu mracnom se izgubila Progutala je vecna tama. Kishnim danom.
B@K@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Once upon a late fall By the river, west from town You were waiting for your life Yet only came the rain... Onom koju volem
Mary Joe Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Pravila igre kazu: pisanja na engleskom nema Zato ce ti se, bas ona koju volis osvetiti zbog tvog problema Sta mi bi, ispadoh iz forme... Ubijte me glupavom pesmom.
dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Sve ideje Meri su prosle Svaka pesma gluplja od prosle Al kad napisa najglupju pesmu Zabode olovku u slepocnicu desnu. Na trci konja.
Mary Joe Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Nika je otisao na trku konja misleci da je sajam automobila kad pridje da osmotri primerak jedan k'o palacinku zgazi ga kobila Prijavom za ispit.
ThePowerhead Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Grrrrrrrrr!!! Meri Džo, što mi ubistvo ote, Zbog ovoga ti leti glava, Naoštriću gadni list papira, Ubiće te ispitna prijava. besmislenim gangsta rapom Edited April 19, 2007 by ThePowerhead
mina. Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Cula sam danas za repere, Bolesna Braca se zovu Dosla sam kod Powerheada, pustila mu pesmu ovu Pesma se zove Telefon Faki i reci pesme nemaju smisla Kad je cuo, odmah je umro, jer bi od ovoga svaka budala presvisla. Overdoze produzenim esspressom bez mleka
3vil Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) U interventnoj skoncha Astarte, Kada dodje do mene na duzhi espreso bez mleka, Mozda sam ga verovatno malo preproduzio, Kada je u kofeinsku komu pala. Lenonkama Yoko ovo, Yoko ono I ubishe Lenona... Gledajte samo da ne ostanem bez ochiju,jbg,budite kreativni... Edited April 19, 2007 by 3vil
dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Hiljadu puta svi smo culi Pesme posle kojih Lenon truli Na komp stavih puno lenonki da se sve pusi 3vila zavezao da slusa dok mu ne prokrvare usi. Mesecom. (ne nekim od onih 12 u godini) P.S. 3vil, dobre su ti rime :ironic:
Wise Owl Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Zableso se Nik, sve u Mesec gleda da ga zveknem otpozadi, ili mozda spreda? Upao u sevdah, k'o u govno sljiva, pa mu razbih glavu, punom bocom piva. horor pricom
dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Svi smo se plasili kad smo bili mali Strasnih horor prica sto pricase nam odrasli Al' se mudra sova i dalje prica plasi Posle jedne reci na smrt ce se prestrasi. Glupim vicem o plavusama.
Wise Owl Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Zakljucali modovi s' vicevima temu, ko li to uradi, psujem mater njemu! Cekao je Nik da se vica setim, od cekanja crkao, nije da se svetim. udavite me u bari
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Napila se u pivnici nasa sova stara Mrtva pijana krenula je gajbi Ne vide na putu da velika je bara Upala, udavila se, sad moze da ga blajvi. Meteoroloskom Prognozom.
Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Meteorolozi kazu: prognoza povoljna toplo ceo dan, za setnju sam voljna al' bice da tako nije za Niku doktora munja nadvi se nad njim i tresnu tog stvora Ubijte me koristeci American English.
Painkiller_JP Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 American English knjiga Mary znana, Muke joj je davala te ode do lekara, A tamo kod lekara neka baba stara, Toplomer u dupetu Mary pade kao klada.... Ubijte me PIVOM
mina. Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Mislio je da je kapacicet, Painkiller, nas prijatelj stari Al tih 10 litara piva koje je popio nikako nije uspeo da svari Povracao je i povracao, ali nije hteo da pukne bruka Otisao je na drugi svet u orgijama najgorih muka! Akupunkturom!
Painkiller_JP Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Mislio je da je kapacicet, Painkiller, nas prijatelj stari Al tih 10 litara piva koje je popio nikako nije uspeo da svari Povracao je i povracao, ali nije hteo da pukne bruka Otisao je na drugi svet u orgijama najgorih muka! Akupunkturom! Istrina Čudesne metode probava Astarte, Uze da se bode i da igra karte, Bolje da je odmah sama sebe skrila, Nego što se ovako večnim snom obdarila... Ubij te me ovime...
Recommended Posts