Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Painkiller nije prebrodio muku svoju jos u celibatu- nisu mu ovce na broju Udar'o se o zid KST-a, teska muka izbacivac sede na njeg'- da ga ucutka Wtf? Ubijte me Painkillerovom solazom.
Painkiller_JP Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Kad opičim solo iako sviram ritam, Smrt te teška snalazi ako se ja pitam, Zapištaću ,zavrištaću u modusu C Zadnji potez Floyda i NEMA TE! :mhihi: Ubij te me Namrgodjenim smajlijem...
Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Uzela sam da se mrstim kad si dos'o u KST na bas ovog smajlija sma licila Kad me vide, potopi ti glavu u WC za kraj sam povukla vodu, pre toga te u solju spicila Ubijte me zidarima koji dobacuju.
Painkiller_JP Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Dobacuju zidari Mary da dobro dupe ima, Njoj drago pa se smeška i naokolo gleda, U trenutku zablude i haosu trenutka, Sa skele pade cigla nema Mary kuda... Ubij me ciglom u koja pada sa skele preteći da ubije Mary...
Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 U naletu cigle uspe Mary da pobegne a Painkiller ne seti se na zemlju da legne zagled' o se gore, k'o tele u ciglu spljeskala mu lice, kad je bio piglu My Space- om.
Painkiller_JP Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Kada nema život, na my space-u bleji, Što će biti često,jelte njen vek celi, Kad je strefi survey od Toma smarača, Umre će na mukama u suzama plača... Ubij me slovom M
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Indentit Painkiller-u sam promenio "M" umesto "P" sam mu stavio MainKiller postao je sada Policija ga jurila i upucala gada. Slusalicama.
Painkiller_JP Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Indentit Painkiller-u sam promenio "M" umesto "P" sam mu stavio MainKiller postao je sada Policija ga jurila i upucala gada. Slusalicama. Genijalno,divno,.....
mina. Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 (edited) Slovom M: M kao mashinka, M kao mina M kao mononukleoza, M kao marina: Painkiller je sa mashinkom dos'o u marinu Puk'o je ko mononukleotid kad je zgazio na minu! Slusalicama. Dr Nik@ stavio slusalice na ushi Da se lakse snadje jer u prevozu se gushi Ali on je pojach'o MP3 do kraja Mozak mu je prs'o i poslao do raja! Edited April 20, 2007 by Astarte
Painkiller_JP Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 (edited) E ovako.. Astarte budalo već me ubi Niki, Dok je slusalice slusao zaboravio da piki, Umro je od zapušenja mokraćnih kanala, Od svadjanja TI umrećeš jer ubistvo si pokrala... DOUBLE KILL Ubijte me dr nikkijem i Astarte-om... Edited April 20, 2007 by Painkiller_JP
mina. Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :):) Popizdeh jer evo, trecu pesmu pisem Silne rime ove mi ne daju da disem Painkiller se javlja da mi pamet soli Ubijam dr NIK@, onda njega, tako manje boli! CIME GOD!!! :)
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Astarte skrece sa teme Pa bi da ubije i mene Ma jebem li joj seme Zdrobicu je bez dileme. Novcanicom od 1000 dinara. Genijalno,divno,..... fala, fala
Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ost'o je bez kinte, radi kao baba-sera za 1000 mesecno, eto ti malera kada primi platu, od srece vazda trcka ali ko za inat- pogodi ga srcka! Brisanjem myspace profila.
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Meri je shvatila, nesto nije u redu Mnogo se smarala, upala u bedu "My Space mene kvari", rece sebi samoj Kliknu DELETE, s misom u ruci ode u spokoj. Na takmicenju Zvezdi Granda.
Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Dr Nik@ umislio da ume da peva od njegovog glasa prevrcu se creva Kad mu Sasa P. rece da mu je fuj vokal od silne tuge crce uskocivsi u bokal Ubijte me na koncertu Zeljka Joksimovica.
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Posto voli slusati tog kretenka Ode na koncert Joksimovic Zeljka Htede u prvi red, al' svi se gurase Oborise je na pod, ko govno je izgazise. Na Chat-u. Dr Nik@ umislio da ume da peva od njegovog glasa prevrcu se creva Kad mu Sasa P. rece da mu je fuj vokal od silne tuge crce uskocivsi u bokal kakva nebuloza odlicno :)
Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Nije to dosta sto ci crk'o u bokalu; dosao si na chat da s tipovima zbijas salu izigravas ribu, al' kad te provali masni kamiondzija za kaznu te povali Sastankom na slepo.
Inuria Malkava Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Jer tiii sii princeezaaa... Upoznala Meri lika sto plavuse voli Na netu u oglasima licne prirode, Kada su se nasli i popili par pica, Dovede je svojoj kuci i na smrt izbode. Davidovom zvezdom?
ThePowerhead Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ivana jednog se dana zajeba, Pa 'mesto pentagrama oko vrata, Okači oštru davidovu zvezdu, Koja je iseče - a posebno mlečnu žlezdu. obaranjem besmislenog rekorda iz Ginisove knjige
Inuria Malkava Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Sinisa je resio da obori rekord (Daleko mu lepa kuca) I smislio nesto inventivno - Da pozivi sto duze bez pluca. Pistacima
Mary Joe Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Pistace volim grickati, zna se umem od njih da se najedem k'o prase al' bice da Ivana je alergicna na njih ja pogresih i dadoj joj da jede, pih Kobajagi ljubimcem (secate se tih spravica? )
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Voli Meri da se igra sa kobajagi ljubimcima Izadje u park s njima da se hvali klincima Do kasno u noc igrala se s njim, pa pade u san Dok spavala je, u usta uso, ugusio je da ne doceka dan. Tiho mesmicom na uvce. (svo vreme mora da bude tiha... bez dranja i ostalih sranja)
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 ISPRAVKA!!! Tihom pesmicom na uvce. ostatak uputstva stoji gore. Ne znam koji mi je bio da toliko promasim.
Mary Joe Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Hteo si da te dokrajcim Tiho mesmicom ali si se odlucio za pesmicu tihu puci ce ti glava od smaranja kad ti izrecitujem Onjegina u stihu Harijem Poterom.
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Hari Poter mnogo bre smara Faget je pravi sto prima po sred cmara Posle citanja par stranica, recices DOSTA Doci do "Gazele" i skociti sa mosta. U Avionu. P.S. ko nam je to dugo spavao
Recommended Posts