ThePowerhead Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 U avionu dr NIK@ vozio se, Koji je otela al kaida, Poslednje iskustvo - zgrozio se, Kad avion skuca se posred zida. španskim serijama
3vil Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Powerhead sa tetkom, Seo da gleda "Jadnicu",novu blokbuster seriju, Gledao,rastuzio se, Pa sam ga dokrajchio metkom. Posto sam te video kako hodas s daskom, Smrt ce me naci pod hokejaskom maskom...
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Uzeo je hokej 3vil da igra Kliz'o po terenu, okretan ko cigra Ne vide pak sto ka glavi mu krenu Prodje mu kroz masku, ubi ga u trenu. Kupujuci mleko.
3vil Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Nik@ nije shvatio da je u Postal upao, Kroz prodavnicu se gurao, Na monitoru kad sam video poznatoga lika, Izgubih u njemu ostar predmet. Kompletom skupih akvarela
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Posto 3vil da crta hoce Kupio je neke akvarele skupe Da crta htede neko trulo voce Al' uzeh cetkicu i gurnu mu u dupe. Poziranjem za modni casopis. P.S. jebes mi sve ako te razumem sta pises.
Inuria Malkava Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Dr Nik@ silom je iniciran u modele Za Vogue da reklamira muske gace bele Kad golisav stade pred fotografa (gej) Znao je da nece docekat' next day. Retardima
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Dopisivala se "Suza" na cetu nekom Pomislia "bas sam u drustvu lepom" Resili da se okupe, mesto bese topciderska shuma Kad ih vide presvisnu jer to behu neki retardi sa yuma. Pri igranju masne fote.
Inuria Malkava Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Ali nekako napustih mesto zbivanja I retardi ostadose da sede u krugu. Tako pri igranju masne fote Silovase Dr NIK@ u Topciderskom lugu. Punjenim bombonama
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Three Tears je iz shume zapalila Pa uze da jede filovane bombone Poce da se smeje silovanju mome U smehu silnom bombonom se udavila. Filozofijom. (ne filozofiranjem)
Inuria Malkava Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Zivotna filozofija tvoja U propast te vodi sto posto Zbog mnogih navika losih Bez glave si mladjan ost'o. Tranvestitom
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Three Tears je malo nastrana Obican sex je mnogo smara Pa htela da proba sa tranvestitom Poce da mu pusi i udavi se kitom. Voskom.
Inuria Malkava Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 To je bilo veoma banalno. Ali ovaj ovde dr NIK@ je jos nastraniji, Pa predlozi devojci, da mu u sadistickom zaru Prelije lice vrelim voskom, A u suzno oko ugasi cigaru. Ogledalom
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Three Tears misli da je riba neka Stade pred ogledalo da se malo merka Al posto bese ruzna do bola Puce ogledalo, sasece je na pola. Vredjanjem. To je bilo veoma banalno. khm... btw, pesma je odlicna.
Inuria Malkava Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Pakosan si jako, dopre do sujete Kazes da sam ruzna, bez grize savesti No moje zlobne reci prema tebi lete, Od mog vredjanja dr Nik@ se onesvesti. Vbite me onim sto ste jeli poslednji put.
dr NIK@ Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 (edited) Pre nekih pola sata puding sam jeo Kako mi je samo dobro u stomak seo Ali kada videh "Suzu", stomak mi se provrti Ispovratim po njoj puding, da zgadi joj se do smrti. Prolivom. (da mi se "Suza" osveti kako dolikuje ) P.S. just in case: bez uvrede, samo serem ko nenormalan... Edited April 21, 2007 by dr NIK@
Mary Joe Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Puding na tebe utice neobicno, smejes se k'o retard, sto je nedolicno smejuci se ukenjao si se 10 puta i u svom prolivu davio 20 minuta Ubijte me trvue kvltom (sta god to bilo )
Kali Agna Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 grave, kali & ceta hoce da te lema ne slusas kinga smrt ti se sprema uz pomoc voodoo cini proboscemo te u jednom dahu a abigail ce da te dokrajci i gazi po tvom prahu ubijte me... necim iz teretane...
Bata Trokrilni Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ne znaš ti, Kali Yuga da je moja kita duga, al' šipka iz teretane je duža, (kad ti je nabijem) umrećeš i nećeš naći muža. Kantom za đubre!
Hiperaktivno čeljade Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Prince je šetao gradom, kad ono,opčini se smradom Kanta za đubre iza ćoška viri, uskoči,i više ne izroni... ubijte me psy žurkama!
Mary Joe Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Na psy zurkama face su razne al' glave su im uglavnom prazne Igr'o si u klubu, poneo te ritam zgazio te narkos, zasto, necu ni da pitam Pokretnom trakom (za trchanje )
dr NIK@ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Vezba Meri da celulit skine Da se ne ugoji ona se brine Trcala je trakom, al' je strefi grch Stade, pade, o Bobo smrade. Na pozorisnoj predstavi. I aj da mi ne propadne i ova prethodna ubijte me psy žurkama! Ovo hiperaktivno celjade U obilazak psy zurki se dade Al na jednoj salete je neki hejter Prereza joj grkljan i ubaci u kontejner.
Mary Joe Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Posto me uzurpiras kao neki metak na sediste u Narodnom stavila sam ti lepak Hamleta si gledao, uziveo se sav kad ne moze ustati, postao si plav Na operi.
dr NIK@ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Naterao sam te da dodjes na operu Da slusas kako se profesionalci deru Kad odes da pikis i ostanes sama Ubicu te ko Linkoln Abrahama. Ubijte me tako sto ce te mi naneti ogroman bol u stomaku.
Mary Joe Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Obula sam martinke, iako ih ne volem i planiram Niku opasno da bodem dobaciv'o si mi na ulici kao zidar neki a ja sut u stomak, i ti samo kmechi Neka me zgazi tricikl.
dr NIK@ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Kad vozim tricikl, ja mnogo pazim Al' kad videh Meri, odlucih da je pregazim Majke mi mile, nije da je mrzim Al' kad je vidim, ne mogu da izdrzim. Rimama Bore Corbe.
Recommended Posts