Wise Owl Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Bacila si rimu, kao da te je vec zgazio :) Tricikl da vozim, navika mi stara, decu iz komsiluka, tako sova smara. A kada sam juce ja otela tvoje, prepuklo ti srce u trenu nadvoje. paunovim perom
Wise Owl Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Na pravdi Boga, neubijen osta, sad Nik misli - al' je sova prosta... U pomoc sam pozvala moga druga Boru, skenjali ga rimama, u svinjskom oboru. vec rekoh... paunovim perom
dr NIK@ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Bese gladna nasa sova lepa Odluci pauna da proba kad ga ugleda U naletu nabode se na pero s repa Bolje da ga je napala spreda. Za vreme tusiranja.
Wise Owl Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Nik ima naviku jednu, da dok se tusira narodnjake peva, to moje uvo ne moz' da podnese, primorana bejah da mu prospem creva. kamenom u bubregu
dr NIK@ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Danima sa sovom nesto nije u redu Doktor ustanovi, "kamen u bubregu" na pregledu Morala je na operaciju, da pobegne bolu Nastupise komplikacije te riknu na operacionom stolu. Skidajuci muziku sa neta.
Wise Owl Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Sedim i skidam muziku sa neta, Niki se tu maje, dosadnog deteta... Lepo mu rekoh "daj ne smaraj vise", dve viljuske u njegovom grlu zavrsise. zastrasi me pretnjom
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Sovi se ne svidjaju moje rime a moj ego ima problema sa time Kada joj rekoh: ''Pocupacu ti perje!'' momentalno uze kamen, i skoci s bandere U skupshtini.
Painkiller_JP Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 U skupštini našu mala maca seda, Ne haje mnogo što nam je zemlja beda, U skupštini poslanik što neće da se preda, Ubi malu macu nije mog'o da je gleda... Ubij me Koštunicom
Inuria Malkava Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Kostunica gledi te sa malog ekrana I prica o boljitku predstojecih dana Oci te pred tv-om peku, umires od rana Za sve je kriva kampanja koja nema mana Pacovom
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Ko klada si zaspala, bese naporan dan Kroz WC solju pacov ti uso u stan Uso ti u sobu, po tebi gmizao Uso ti u usta i jezik odgrizao. Gumicom za brisanje.
Inuria Malkava Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Ovaj Dr Nik@, gledao je na 3 oka Slusao je na tri uha, hodao je na 3 noge Kada mi se smucio, zato sto je stoka Obrisah ga i resih muke ljude mnoge. Apokalipsom
Hiperaktivno čeljade Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Apokalipse se Suza plaši, jedan od jahača oće da je zastraši Smrt,Kuga,Rat ili Glad crče ona,evo baš sad praznom kutijom za CD!
Inuria Malkava Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Pored lesa celjadeta ovog Nalazi se od CD-a qtija prazna Po ivicama njenim krvavi tragovi Za hiperaktivnost zasluzena kazna... Kishom
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Krenula si na dark night, namestila frizuru ''Popadace goticari''- mislis se u sebi Kad naidje pljusak i rasturi te skroz od plakanja preseli se u pakao, gde bi Morskim prasetom.
Inuria Malkava Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Prashche morsko, drzim te na dlanu, Ucestvuj u mome paklenome planu! Usunjaj se kod maceta kad mesec je star, I mracnu kletvu moju podaj joj za dar! Hitmanom
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Kad kazes Hitman, nisam siguran s cim Dal je grupa, igra il' onaj novi film Sta god da je bices mrtva za min. Jer svime cu te dokrajcim. Sarenom Lazom.
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Kad ti rekoh da cu ti dati sarenu lazu mislio si da je to bombona a kad si se nacekao 24 sata strpah te u kesu od najlona Kesom za djubre.
Inuria Malkava Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 (edited) Saljem ti jednu sarenu lazu, Gluposti i boje oci ti mazu Zaslepljen pricom o letackom umecu Bacas se sa krova, sve na moju srecu. STO MU GROMOVA, MACHETINO! Kao dobra vikanka, ja prirodu cuvam Vrlo doprinosim ekoloskom napretku Stavljam ti na glavu kesu za djubre Dok se gusis cupam ti plavu kosu retku. Teletom i sarenim vratima? Edited April 23, 2007 by Three Tears
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Nije feeer Setkala si se po Kalemegdanu kad ugleda tele i sarena vrata zagledala si se u odusevljenju kad naidjoh ja, i bacih te u rupu zivog blata
Inuria Malkava Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Nije feeer Setkala si se po Kalemegdanu kad ugleda tele i sarena vrata zagledala si se u odusevljenju kad naidjoh ja, i bacih te u rupu zivog blata Pa evo te ubih... Skazivaj sredstvo!
Inuria Malkava Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Smucila se tebi tvoja kosa gusta Perike isprobavas pred ogledalom, Crvene kovrdze trpam ti u usta, Dok za vazduh molis, davis se sopstvenom balom. Labudom... upravo slusam Turn Loose The Swans...
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 U zoo vrtu ima puno labudova i ti se zivotinjice volis puno usla si u baru da pomazis jednog al' avaj, otkide ti glavu kljunom Orijentalnim plesom.
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 (edited) Nisam neki igrac, ali dobro mesam Mozda nisam ruzan, al sam mnogo smesan Kad ti pocnem vrteti stomakom i guzom Umreces pustajuci suzu za suzom. Stitnicima za kolena. P.S. u vasem medjusobnom duelu mi propadose 3 pesme. P.P.S. malo da bude i na moj racun. Edited April 23, 2007 by dr NIK@
Recommended Posts