Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Awww... Nik uvek stavlja stitnike za kolena kad rolere vozi, jer se plasi Meri mislio si- spasice te to kada te gurnem al' gadjah te mrtvim hrckom- i ti horor beri Tako sto ce me pljucnuti kamila.
Hiperaktivno čeljade Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Mislio si dr Nika, da ćeš se spasti štitinika ja ih sa kolena skidam i njima ti glavu kidam... tastaturom! ups,ups ipak da ne propadne... Mary lepo sam ti rekla, da te ne bi savest pekla, kamilu ne čačkaj bre! Pljucnuće te i ode ti u anđele!
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Awww... Nik uvek stavlja stitnike za kolena kad rolere vozi, jer se plasi Meri mislio si- spasice te to kada te gurnem al' gadjah te mrtvim hrckom- i ti horor beri Tako sto ce me pljucnuti kamila. Setas se zoo-om i pridje ti kamila Ti pomisi u sebi, jao bas je mila Ona te pljunu, a ti se ukoci Jer pogodi te pravo medju oci. Ucenjem teorije iz matematike. e jebes ga sad. Mary lepo sam ti rekla, da te ne bi savest pekla, kamilu ne čačkaj bre! Pljucnuće te i ode ti u anđele! tastaturom! Tastaturi cu da vadim dugmic po dugmic Pa cu sve da ti ih gurnm kroz grlic Dok ti se stomak muci da to svari Ostatak ti zabijem u dupe da ti prokrvari. Ucenjem teorije iz matematike.
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Matematika nekad mi je isla zato pazi se, jer cu da te pitam Kad vidim da teoriju pojma nemas knjigom u glavu lekciju cu ti ocitam Glavoboljom izazvanom jakim Suncem.
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Toplo vreme je Meri izvuklo iz kuce Setala se gradom iako je vruce Sunce pece, glava je boli do ludila Pala je na zemlju, vise se nije budila. Ubijte me losom internet vezom.
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Sa dial up-om muci se Niki k'o gradjanin treceg sveta neki ne zna ni sta je kablovski net umre konektujuci se, daleko mu beli svet Brzim internetom.
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Odmah cim je Meri ADSL dobila Sve zivo i moguce da skida krece Kada vide tu brzinu, sva se izbezumila Nestade joj daha i umre od srece. Foto-kopir Masinom.
Mary Joe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Nemam ADSL vec SBB a isto tako i fotokopir masinu izvadice ti i iskopirati organe i tako pokazati svoju silinu (sve gore od goreg) Onom spravom sto je stampac, skener i fotokopir u jednom.
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Kupio sam combo masinu na danaslji dan Ali necu da stampam, skeniram ili kopiram Vec planiram njom da ti rascopam glavu Al' bolje i to nego da ti zavrsi u cmaru. Glupim idejama za pisanje pesama. btw, ni ja nemam dial-up nego ADSL. I, ne mozes da poredis ADSL i SBB.
3vil Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Pises i pises, Pa stanes i ne dishesh, Idiotske su ti za pesme ideje bile, Toliko glupe da su te ubile. Kandelabrom
dr NIK@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Po kandelabru se skupljaju insekti razni Privlaci ih svetlo sto nocu lepo sija Zavezacu te pored da te grickaju do smrti Potrajace dugo, to nece da ti prija. Ubijte me nekim likom iz South Park-a.
B@K@ Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 U proleće, kad mu vreme nije Kren'o Nika da pije li pije Od mamurluka spasi ga satara Što ga na Nj 'itnu Strejsend Barbara ubijte me, ako mora, trandžom dok se na sred šora bakćem gandžom....
Mary Joe Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 @ Nik: Mislis? 921 kbps. Pun entuzijazma zavij'o si gandzu ''Od nekud se znamo?''- zacuo si glas podigao glavu i video trandzu pojurio si i u provaliji nas'o spas Takmicenjem za pesmu Evrovizije.
Painkiller_JP Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Rešila je Mary za evroviziju da peva, Ne znajući da menadžer nešto strašno smera, Misli "će da peva" kad prestane da zeva, Pevajući pade sa najvišeg solitera.... Ubij me Pesmom od mary joe dok se vrti na PINKU
ThePowerhead Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Meri Džo izdala album za Granda, Painkiller htede da čuje pesmu, Uključi Pink, i od užasa, Sebi u gušu nabi česmu. pihtijama
dr NIK@ Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Zdere nas Bebop pihtije ko ludak Al' mu na oci pade mrak Kad mu neko rece da pihtije koje jede Poticu od njegovog pokojnog dede. Lemilicom. @ Nik: Mislis? 921 kbps. imas 1Mbit?! burzujkooo, pa to kosta skoro 4500.... ccccc... btw, mislim!.... jer ADSL je tip konekcije, a SBB je provajder. zato kazem da ne mozes da ih poredis, a ne zbog brzine koju imas... i trebalo bi da imas oko 960kbps, a ne 920... ja imam "samo" 430kbps...
scum Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 doktor niko pevao je rime jos dok se hranio na vime ali mu neko zalemi vilicu koristeci sony lemilicu plasticnom flasom
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Iskljucivo iz plasticne flase pijes pivo jer si navikao da stedis na sve zivo od silne zurbe jer mnogo ti se pilo da sam je crvima napunila nisi primetio Crtacem ''Sundjer Bob''. Lemilicom. imas 1Mbit?! burzujkooo, pa to kosta skoro 4500.... ccccc... btw, mislim!.... jer ADSL je tip konekcije, a SBB je provajder. zato kazem da ne mozes da ih poredis, a ne zbog brzine koju imas... i trebalo bi da imas oko 960kbps, a ne 920... ja imam "samo" 430kbps... Imala sam toliko kad sam poseldnji put gledala (pre jedno mesec dana ). Nisam burzujka, ovaj net je bas povoljan ako nisi znao.
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Sela Meri sundjer boba da gleda Sva se udubila, potpuno je bleda Da vise nebi prezivljavala tu stravu Uzeh televizor i razbih joj o glavu. Teletabisima. Imala sam toliko kad sam poseldnji put gledala (pre jedno mesec dana ). Nisam burzujka, ovaj net je bas povoljan ako nisi znao. evo proveri OVDE (najbolji internet speed test sajt, po mom misljenju), samo mora ama bas sve da ti bude iskljuceno kad proveravas (mada to kapiram da znas)... i ako je tebi 4500 mesecno povoljno, onda jesi burzujka Edited April 25, 2007 by dr NIK@
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Pokazao mi je 1454 kbps download, 845 kbps upload. I, ne placam 4500 mesecno! Uplacujem pre-paid, uglavnom 4500 Mb za 2400 din., i imam rok od 4 meseca to da potrosim. Sto mi je dovoljno jer ne skidam bogzna sta s neta. Flat je nesto ''sporiji''. Teletabisi- crtac veoma poucan i na njih je Nik vrlo navucen Vide da junaci skacu u bunar, sudbine li klete uskoci i on, k'o onomad nesrecno dete Ubij me losim uticajem televizije na omladinu.
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Sve nesrece i uzase ovog sveta Ne treba gledati dete od 20 leta Al' Meri je "hrabra", ona je smela Al' riknu kad vidi gomile nabacanih tela. Ultrazvukom. pa pretpostavio sam da mozda imas to sranje, al' ako tebi odgovara onda ok... razlog zasto ti je drugacija brzina, je sigurno zato sto delis brzinu sa jos nekim ljudima... a ako 4 meseca mozes da izdrzis sa nesto ispod 4.5GB, svaka ti cast... ja umem da ih potrosim za manje od dan ipo, a placam 2000...
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Otkad nemam myspace profil mnogo malo trosim. Primetio si da nesto ti se u stomaku krece zato si zakazao ultrazvuk Ispostavi se da si progut'o zivo kuce Al' ne- ipak je to bio vuk! Anoreksicnom manekenkom.
mina. Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Full Pljeku u Dafu Mary Joe je jela Kad udje manekenka, anoreksicna i bela Biomed 4 izvadi iz tasnice plave Tegla ovih govana dosla je MJ glave! Biomedom protiv pusenja! :)
ThePowerhead Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Astarte je biomed preparat kupila, Jer htela je da prestane da puši, Međutim prevelika kašika istog, Joj zastade u grlu, te je uguši. BB show - om
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 BB Show, emisija je zaboravljena al' bila je popularna da ne mo's da zamislis Dok budes gled'o epizode na Vhs-u udavices se kad se od smeha upiskis Biomedom 6 (za gojenje )
Recommended Posts