dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Kad Meri vide anoreksicne manekenke Uze Biomed 6 da pije ko luda Jer ne htede da bude ko te glupe kretenke Al' ubi se jer joj od poremecaja hormona izrastose muda. Nek me ubije Nik Sloter.
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 :) Nik Sloter je poznati dugokosi detektiv i voli da nosi kosuljice sarene Mislis da ces nick-om moci biti kao on al' kad shvati da nisi frajer- k'o ruza uvene Ubijte me partnerkom Nika Slotera- Silvi.
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Hoce Meri sa Sloterom, al' Silvi ne da Al' meri je odvazna, nece da se preda Tu Silvi popizde i mrko je pogleda A Meri se uneredi i pozadi i spreda. Dijamant majonezom.
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Hoces da drzis dijetu- a mastan majonez jesh al' kad ti Meri kaze ti neces da slusas A kad pogledas u ogledalo za par meseci skocices kroz prozor (ako uspes da prodjes ), jer se sebe gnusas Ovime
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Hoce Meri da se s Tomijem 'vata Al' to tako nece moci Jer kad je uvate ove 3 ribaje Slomice joj ruke i izvaditi oci. S njom (njim). P.S. Zove se Divine.
Hiperaktivno čeljade Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 otišao Dr u Gay bar misli on,sad je car Divine mu sa leđa doskoči a Niki ispadoše oči tečnim puderom!
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Baba ti rekla da puder tecni izaziva da brzo ostari lice A ti navalila, pa 5 slojeva stavljas do sutra bices hrana za ptice Ovakvim tipom
Hiperaktivno čeljade Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Mary se jezi od emo tipova, kosica,siskice i pogled tupav a tek ovaj Emo freak čupav kad ga vidi biće gotova! necim zelenim!!
B@K@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Dok mi ruka beše u predelu nosa Pogleda me čeljade nekako iskosa Polete mi ruka brže no u Bili Kida Sva slepljena visi hiperaktivna sa zida :bljuc: deflorisanjem...
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Htede B@K@ da opici neku devicu malu Ona kaze "Ajmo anal, ne smem u picu" Radi B@K@ pos'o, al' hoce da je opipa dole Kad napipa joj dole tuki, obesi se o zicu. Rendgenskim snimkom.
Mary Joe Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Jao bre Nik... Pojeo si ukvarene pihtije pa im'o sa zelucem problema otis'o si da te rendgenom snime al' upiski se, uhvati te trema (kao, umro si posle toga ) Kiselinom u zelucu.
Inuria Malkava Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Isti problem cesto imam, pa se setih toga Resih da ti napakostim kiselinom zeludacnom Dajem ti da jedes tursije, vitaminskog soka Skapavas mlada u bolu stomacnom... Nek me zgazi Edited April 25, 2007 by Three Tears
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Trckara Suza zelenom livadom U dusi se oseca tako mladom Legla na momentat malo u travu Ja joj tenkom pregazio glavu. Ubijte me nekim stalnijim likom iz South Park-a, a ne nekim koji je bio max par epizoda. Jao bre Nik... pa covek rekao defloracijom... sta ja tu da radim?! a i mora neko da bude malo EXPLICIT, pa sam resio da na sebe preuzmem tu odgovornost
MC Hammer Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Nika jurila žena vrla Tad prolete ždral Penis svoj do grla Zavuk'o mu Big Gay Al! Čmar svoj Alu dajete Plačući kraj stare Sege Hoću da me ubijete Mercedesom klase Ge!
mina. Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 U mercedes klase ge seo Mc Hammer Unutra je seo on pored Tine Tarner Tina Tarner jela suljpa i kad prdnula je Guseci se prokleo je eh, tu klasu ge! Prdenjem!
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Astarte se najela pasulja Da hoce da joj eksplodira bulja Pa poce ko luda da prdi Ugusi se odma' jer nevidjeno smrdi. Igranjem loto-a.
mina. Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Vec godina sedam, i to posto-poto Dr Nik@ uzaludno igrao je loto. Sedam brojeva nikad dobio nije I zato je odlucio da se samoubije. U povratku kuci, nocu
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Do 2h Astarte se razbijala od pive Sad se vraca kuci peske, nema duse zive Van pesackog prelazi, sunce joj njeno Lupi je kolima neki manijak, potece crveno. Blejanjem.
mina. Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Zaljubio se dr Nik@ U devojku lepu kao slika! Blejao u nebo, nis' gledao nije Pa ga je kamion kostao sije! Romantikom
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Astarte zudi za romantikom Pustila da slusa Georgijev Vladu Neki manijaci je lupili motikom Da joj sve organe sem srca pokradu. Menadzerstvom. P.S. otkad sam prisutan u ovoj igri vec treci put koristis "izraz" "lep(a/e/i/o/u) kao slika!"....... ccccccccc.....
mina. Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Ahahahahahaha... Sta ti pamtis! :) Eto, da sam znala, ne bih i sad Dr Nika@ konacno shvatio kako se love ribe Postanes menadzer i ceo dan gledas im gole tibe Medjutim, jednog od tih dana nije ga sreca htela Prilikom striptiza riba ga udari stiklom posred cela! Na maskembalu za Helloween!
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Na maskembal ko vestica Astarte dodje Svakakvih stvorenja pored nje prodje Navuko je u WC neki tip maskiran ko "Scream" Izvadi noz i izbode je istim. Menstruacijom. pa u kratkom periodu si 2 puta iskoristila (jednom kad si me davila shalom na obali dunava ), a tu negde je (mislim) i Meri isto iskoristila, pa sam zato i zapamtio...
Mary Joe Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 S tvojim hormonima nesto u redu nije kako drukcije objasniti pojavu menstruacije? Nisi vid'o to na vreme i privede neku ribu uzasnuta pobeze, a ti puskom prosvira tibu Ubijte me nekom kvltnom gothic pevacicom na koju se svi loze.
Bata Trokrilni Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Prelepa je Christina Scabbia i ona će vibrator da ti nabija pre nego doživiš orgazam peti od uzbuđenja ti ćeš umreti. Grickalicom za nokte!
ThePowerhead Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Princ Tame iskolačio je oči, I glasno samo rekao ''Bokte!!!'' Kada je video svoje srce, Iščupano grickom za nokte. prekornim pogledima
Recommended Posts