mina. Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Suvise je paznje poklanjao onima Koji skenirali su ga od glave do pete Zato je Powerhead od prekornih pogleda Umro jer je plakao kao malo dete. Ubijte me pesmom!
Painkiller_JP Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Hvala ti Astarte što čast mi učini, Da te pesmom ubijem setnom, Znaš da me voliš ,ali neuzvraćeno, Od silne tuge umireš nesrećno... Ubij me osećajem krivice za Astartinom smrću
Mary Joe Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Astarte je zbog tebe pilule gutala a ti se kasno seti da je volis Ugusi te u grudima osecaj krivice usput sam ti spajalicom izbola ja lice Ubijte me nekom budalom sto radi na salteru.
mina. Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 (edited) Ubio me Powerhead al se precenio Od silnoga plakanja sav se zacenio Do spontanog gusenja doslo za minutu... Tako je to kad smatras sebe za ubojicu ljutu! Jebaga, Mary je uvek brza Otisla Mary Joe da posalje pismo Da kaze svom decku "Vise zajedno nismo" Besna salterusa na nju se izdere I zadahom luka s lica zemlje je opere! Domacom visnjevacom Edited April 26, 2007 by Astarte
Mary Joe Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Ponudila si me visnjevacom a znas da kajsijovacu volim Kad provalim da si me prevarila da te zadavim, necu moci da odolim Secerom u kocke.
mina. Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Hahahaha, a jebiga, uvek me preduhitris kajsijevaca lover-u (: Secer u kockama u kafu se mete Al njime se moze uciniti jos i vise stete: Pustila sam da odstoje mesec, dva, tri dana Mary Joe izgadjala sam, umrla je od rana! Preslatkom kafom
Mary Joe Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 (edited) Otisla si u kafanu na buskoj stanici Kazes ''jaku kafu'' debeloj krcmarici Donese ti retku, slatku, ljubomorna na lepotu tvoju Zeludac ti se prevrnu, umre u krvi i znoju Pljeskavicama sa autobuske stanice. Edited April 26, 2007 by Mary Joe
mina. Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Full Pljeku je htela Mary, bas je bila gladna Al kad prodje pored BAS-a miris je zavede Kupila je pljeku tu, nije znala jadna Da u grob oterace je pljeskavice bedne! Pljekom u skrami! :) (kad su mi rekli da tako nesto STVARNO postoji... mislim da sam umrla od samog naziva :))
dr NIK@ Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Ode Astarte u Duff da jede Naruci Pljeku pa za sto sede K'o promociju dobi pljeku u skrami Pri klopi joj se parce u dusniku zaglavi. Opalim liscem sa drveca. btw, stvarno zvuci malo cudno.
Mary Joe Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Blizi se leto, drvece cveta a nadje se po koji list zeleni par komada kad ti nabijem u usta izgledaces k'o prasac peceni Penom sa piva.
dr NIK@ Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Posle kajsijovace Uze Meri pivchugu POla litra popije u jednom cugu Pena se rasprstila ima je sve vise Posle 10 litara od nje ne moze da dise. Komplet lepinjom.
Mary Joe Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Kakva je to komplet lepinja? Anywayz : Otisao Niki kod babe na selo i hteo je lepinje i kajmaka za jelo ali avaj, ne bese mu zadugo veselo jer ono ja zgazila pacova, i obojila u belo Hm... Pitom zeljanicom?
dr NIK@ Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Kao prava "Koza" Meri je trava konza Al' zeljanice velika doza Sjebace je skroza. Kvarnim zubom. (ne mojim) (Cobanska) Komplet Lepinja
Mary Joe Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Pogodila sma donekle. Otis'o si na blind date sa ribom sa neta korset i dekolte, gotik na nivou al' kad htede da je cmoknes, pokaza ti zube crnilo i miris luka ubi te na stolu Ubij me sas 48 sati svadbu.
dr NIK@ Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 (edited) U 48 sati svadbi Oce decko da te zeni Kad rekla si "Da" On te posece po veni. (Da bi preuzeo tvoje bogatstvo ) Messenger-om. Edited April 26, 2007 by dr NIK@
Wise Owl Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Navuko se Nik, pa chatuje stalno, zvaka mu na Messenger-u zvuci maestralno, ali crce kad skapira da je s' druge strane, "ona" sto je muvo, njegov ujka Bane. muskatnom tikvom
3vil Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 (edited) Muskatnnu tikvu,muchim se da otworim, U besu umesto nozha zgrabih Sovu, Cimam i kidam,sovin kljun u tikvi ostade, Beskljuna sova u noc ode. Sta mislite da se posle desilo??? Pivom...Ne volim pivo... Edited April 27, 2007 by 3vil
Mary Joe Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Dosao 3vil u Voodoo, narucio sok Konobar drski resi da mu napakosti pa pomesa pivo i od jagode sok u WC-u udavi se nas junak pusti... Ubijte me sa previse ispita u kratkom roku.
Bata Trokrilni Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Mary mrzi kad ispita ima puno u kratkim rokovima. Previše učenja, a sexa nema, pa smrt nailazi bez problema. Plišanim medvedom!
Mary Joe Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Hoce to tako kad sexa nema. U sex shopu nema na naduvavanje lutke pa si resio da mucis plisane medvede prekasno si provalio da je meda ziv kad ga pipnu, izvadi noz, i na smrt te izbode ''Lion'' sladoledom sa karamelom.
Bata Trokrilni Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 U nedostatku nečeg drugog Mary Lion sladoled liže u karamelu joj staviše cijanid i Mary u pakao stiže. Pečatom!
dr NIK@ Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 O bre prince tame Ti nevaljao si vrlo Osvezih masilo na pecatu Pa ti ga zabode u grlo. Na WC solji.
Mary Joe Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Verovatno ti sex nedostaje u zivotu jerbo samo takve ideje imas A kad ti Meri zavrti pecat u oku u paklu ces pilicima da sviras Horoskopom iz dnevnih novina. O bre prince tame Ti nevaljao si vrlo Osvezih masilo na pecatu Pa ti ga zabode u grlo. Na WC solji. Bas si morao u isto vreme. Mucis se na WC solji jer dugo supice nisi jeo Riknuces od iznenadne srcke kad vidis da si jaje sneo Wtf? :)
dr NIK@ Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 (edited) Dnevne horoskope Meri voli da cita Ali koga za to zabole kita Iz novina iscepah sa horoskopom stranu S njom obris'o dupe pa joj stavio u hranu. Vizit karticom. Edited April 27, 2007 by dr NIK@
Bata Trokrilni Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Mary misli da ja bez sexa živim, al' nema pojma ko sam, pa je ne krivim, dala je Niku svoju vizit kartu, zadavio se čovek njome u startu. Ulaznicom za Blind Guardian!
Recommended Posts