dr NIK@ Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Dosao je dan koncerta, princ tame se sprema Pretrazio ceo stan, ali za Gardijane karte nema Da bi se smirio popio je prozak Al' pade mrtav zbog izliva krvi u mozak. Smrdljivim carapama.
Mary Joe Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Dobro da se princ nije uvredio ionako to je bio samo stos A Niki uz'o da mirise si carape i kao posledica otpade mu nos Sada vec zaboravljenom hit telenovelom ''Kasandra''.
3vil Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Mary,nasla stare budjave kasete Kasandre, Pa sela da gleda,sa svoje dve babe, Gleda,gleda,gleda,ochi joj ispashe,presvisnu od tuge, Kada vide,da Su epizote tako duge... Mojim novim,uvrnutim,novchanikom-albumom za slike koji sam dobio do mame... ;D
Mary Joe Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Zli se napalio kao malo dete kad dobi novcanik od neke tete (svoje mame) al' ubrzo doziveo je nevidjenu smrt kad mu doticni proguta, jedan po jedan prst Nindza kornjacom po izboru.
dr NIK@ Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Meri je u gradu kupila picu Pa ju je pesaka nosila do kuce Mikeladjelo je bio strasno u skripcu Ote joj picu i na smrt pretuce. Na klupi u parku.
scum Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 na klupi u parku dr nik@ cirka i svoje spolovilo nezno dirka kad je dosao do vrhunca na klupi riknu od svoga k**ca pescanim satom
dr NIK@ Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Kad videh scum-a za malo da povratim Blizu bese pescani sat, pa odoh da ga skinem Prvo cu od batina k'o picku da ga odvalim I na kraju pescanim satom glavu otkinem. Vozeci kola na autobanu.
scum Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 dok je vozio kola na autobanu ma sta god to znacilo dr nik@ dobi smrtnu ranu jer ubi ga pokvareno kvacilo USB port
mina. Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Muvao se scum oko kompa nesto Mislio je da ce moci da ga sredi vesto U USB port stavio je prst A duh iz porta ga razapeo na krst! Solarijumom
Mary Joe Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Hoce Astarte da bude fancy pa se svakog dana u solarijumu przi Kada vide da je postala k'o ganci uze sibicu i sama se isprzi Manikirom.
mina. Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Otisla je Mary noktice da secka Kad odjednom oseti da je nesto pecka Kad pogleda malo bolje ona shvatise Da prstica na njenoj ruci - nema vise! Pedikirom :)
Shuma Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 (edited) Necu da prljam ruke puno haosa i tuge da ubijem Minu bez buke stoga klace je pedikir kuge! Ne ocajavajte mojem jadu uzmite bass gitaru i razbijte mi glavu! Edited April 29, 2007 by Livnica
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Sova se montirala i polako posla, bila pozvana, pa na svirku dosla Ali nije mogla da obuzda ni ruku ni glas, uz vrisak je razbila, o Vojinovu glavu bas. tiganjem
3vil Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Posle svirke kad je posle ubistwa propala, Nervozan na kiosk sa otishao po pileca krilca, Prodavachica ih nije imala,pa je sovu zaklala, Krilca mi njena prodala... Novom Istorijom umetnosti...
Painkiller_JP Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ovde Painkiller_JP sada k'o SERAFIM znan, Univerzitetski nepismen za 3vil-a CAR, Predavnja su bolna nova istorija smara, Umetnost je ta njega povukla za jaja... Ubijte me novim imenom :mhihi: P.S.Promenio sam identitet...
Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Mislis da mozes Meri da zbunis al' imas manjak uzvicnika Svima sam otkrila da nisi Lexa i ti crce od otrovnog keksa Ubij me plasticnom operacijom.
Painkiller_JP Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Zbog otkrića tajne stare, Strašnom smrću ti zapretih, Ti htede operacijom da se spasiš, Ali ja popizdeti ,ti umreti.... Ubij me čekanjem autobusa 27E...
Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 27E do Mirijeva ide i !!!Serafim!! mrzi da ga ceka odustao je, pa krenuo peske al' eto ti busa, i smesta ga spljeska Hitovima grupe Van Gogh.
Painkiller_JP Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 (edited) Neko te ima noćas ,dok klatno se klati, DELFIN krenu da ti čuje GLAS, Ti taman pomisli da u novoj pesmi je spas, Ali opasan ples označi čas.. Ubij me Painkiller-om... Edited April 30, 2007 by !!!SERAFIM!!
Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Promenio si identitet al' Painkiller u tebi osta zapostavljen, zatvori te u poljski WC ova ideja za ubistvo je bas prosta Golubovima.
Painkiller_JP Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Svaka čast Ova ti je jedna od boljih... :givemebeer:
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Promenio si identitet al' Painkiller u tebi osta zapostavljen, zatvori te u poljski WC ova ideja za ubistvo je bas prosta Golubovima. Za rucak je Meri goluba jela Posle klope za komp sela Jato golubova je napade sto uleti kroz prozor K'o u Hickokovom filmu, bese to gadan prizor. Mirisljavim maramicama.
Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Mrzim golubove. Mirisljave maramice mislis da su za jelo kad si ih pojeo deformisalo ti se telo Uz to su ti golubovi uleteli kroz prozor i iskljucali te, e, to je gadan prizor Papagajem.
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Posle ukusnog goluba, presla na papagaja U brzini zaboravila da mu pocupa "peraja" Krenu da ga guta, al' se u gusi zaglavi O bre Meri, sta to sad napravi. Growl-om.
Recommended Posts