Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ucila sam da ''pevam'' growl i osnovala novi bend a ti kad si cuo vokal moj isece vece, jer to je trend Scream-om.
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Iako ne uobicavam, popih kriglu piva, Growl moj strasni usmrti Nika na keca. Kako ostah i sama ziva, od grize savesti, sto ubih ga k'o zeca. petrolejkom Kad me vec krenulo, ubicu i Meri screamujem ko Halford, samo kada hocu, ona se jadna koprca, rikava, a ja vristim i danju i nocu. rekoh vec...
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Mudru Sovu prvo napih vinom Pa je onda polih benzinom Uzeh petrolejku i udaljih se par metara Bacih je na nju da izgori pticurina stara. Death Metal rifom.
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Nik zna da sova Death Metal preferira u slobodno vreme, ko Karl Sanders svira :) tako sam se zanela u rifcinu tesku i kobnu po njegov zivot, napravila gresku. blenderom
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Blenderom Sova hoce Da isece neko voce Medju nozicima joj se zaglavise prsti Sad vise nece moci da se krsti. Kill Bill-om.
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Aaaaaahahahahahahahahahahahahahahahaha Pokazo si zavidno pesnicko umece, pa mislis da Sova da t' ubije nece inspirisana jako Kill Billom, odrubi ti glavu motornom pilom. sokolom
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Sova bese sigurna bila Da bezbedna je, pa se nije krila Soko je spazi, na nju se obrusi Na zemlju je srusi, pa poce da je gusi. Pingvinom. (kad smo vec u fazonu ptica)
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Pingvin se sporo gega, baulja usred snega, Nik od smeha paralisan stao, kad ga pingvin mazno, ne rece ni "jao" nikotinom
Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Pesmu ''Nikotin'' peva Natasa Bekvalac mislila si da cu te ubiti cigarom A ja je dovela tebi da ti svira crkla si u koprcanju snaznom Ubijte me uz pomoc Paris Hilton.
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Da znas da bi crkla od toga garant E za ovo ti ne mogu ostati duzna budi Meri sad unapred tuzna, jer kad ti Paris Hilton dodje krv na usi, ima da ti podje. nekim gadnim bubama
Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Imam nove kucne ljubimce: buba svabu, muve i stonogu Pozvala sam sovu u goste i ovi je, bukvalno, oborili s nogu Nekom bljak gusenicom.
DOMINVS MALVS Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ide Mary sumom, u kostima joj strah Insekata puna suma, a napolju mrak. Vide Mary neko ljigavo lice Pogubi je ubod neke bljak gusenice. Bolje da se kiselim, ne bacajte me psima, nek me neko ubije kiselim krastavcima!
Mary Joe Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Kiseli krastavci su mnogo zdravi A Ratnik nece to u glavu da utuvi Nagurala sam mu nekoliko u usta i ovaj se od gadjenja udavi Jednim ovakvim:
3vil Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 (edited) I istorijsku si potragu poshla, Groznog sneznog coveka ces naci, Al' na planini te sa zemljom sravni, Bas jedan od ovakvih : Abbathom,al' kada mu je zakopchan shlic! Edited April 30, 2007 by 3vil
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Abbath je kao opasni govnarko Bio bi strasniji da se zove Slavko Ali bio mu slic otkopcan ili ne 3vil od njegovog pogleda sigurno mre. Ubijte me nekim sranje black metal spotom.
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Trollechov Vaistinu Strieh Dubu spot se vrti tako mucim ja Nika do smrti. Koprca se, uzdise i bledi, dok zavezan za stolicu sedi. sedmozicanom dzitrom
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Kad ti na sedmozicanoj djitri Pustim pesme KoRn grupe Nece ti pomoci ni alkohola litri Jer pasces po sred grobne rupe. Spojlerom.
Wise Owl Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Sumnjam da je oni koriste :) Naduvo se Nik, pred ocima mu crno, pa izbeci nije mogo, od M-47 zrno. prackom
Rile Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Mudru sovu stomak mnogo boli... Jer po celi dan ima problem sa srackom. Na kolenima za zivot sada moli, Ali joj egzekutor opali glavu prackom. Ubijte me 13-ozicanom bas gitarom.
Mary Joe Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Nisi znao da 13-zicani bas postoji a Meri iskljucivo fancy gitare svira odleteo si kad sam te lupila njome pravo na koncert gde peva Indira Ubijte me smaranjem izazvanim pricanjem 100 na sat.
Kali Agna Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 e pa meri kad vec 'moras' da cujes najsocnije traceve ko se s kim smuvao i ko je sveze raskinuo na yumu pripremi se za kilometarsku smaracinu od 100 na sat sve dok ti mozak ne malaksa i ne kazes cao telu i umu oksfordov recnik
Mary Joe Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ne znas sta znaci ''liminality'' Bolje tu blajhanu glavu da cuvas jer kad te mlatnem doticnim po glavi znaces da ne treba oko recnika da se muvas Nemackim jezikom.
dr NIK@ Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ne znas sta znaci ''liminality'' Bolje tu blajhanu glavu da cuvas jer kad te mlatnem doticnim po glavi znaces da ne treba oko recnika da se muvas Nemackim jezikom. Ova Meri jezike mnogo voli Da ne zna nemacki, ne sme sebi da dozvoli Mnogo ucenja, nista ne nauci, mnogo se smori Pistolj na glavu, povuce obarac, glavu sebi otvori. Spoilerom. (drugi put) P.S. Posto je prosli put lose shvaceno, selektovati crni predeo, da bi se znalo o cemu se radi.
scum Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 spojler bese deo na autovom vrhu ali sad mu nadjoh i drugu svrhu uzeh ga nezno i dr Nik@ proburazih bez ikakvih reci bezobraznih.... kisom
Recommended Posts