Wise Owl Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Opa bato moje zlato insomnicarki glavnoj pripade cast da Astarte zakolje i iscedi joj mast izvrsite nadamnom eutanaziju
Mary Joe Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Eutanazija, religijskih rasprava tema ucinice da Sova vecito zadrema Jednog dana, od udesa, u komu je pala A ja presekla cevcice, bas sam zlica mala Ajvarom.
The Trooper Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Ba Bog da ajvar i leba jela da bog da postala debela od ogjaznosti strefice te srcka jer trooper ajvar za tebe krcka pivom
Inuria Malkava Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Truper vise voli piva eg' 'leba da jede Omiljenim picem, resicu ga bede Hladno pivo sipacu mu u usta i usi Od tecnosti silne ima da s' ugusi... melanholijom i bombonama
mina. Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Ici ces na carski rez jer si mnogo jela Doktor ce ga napraviti tacno posred cela Melanholiju ces svoju bombonama gusiti I doktor te nikad zato nece lepo usiti! Koncertom Diorame u Demiji +
Mary Joe Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Astarte voli elektro da slusa i ovakvih frajera uopste se ne gnusa Dioramu da cuje cak ni stici nece jer ce neki u WC-u vene da joj isece Onim frajerom.
Inuria Malkava Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Uuuu... plastish fatastish... I Three Tears ce doci Dioramu da slusha I znajuci da se ni Mache takvijeh ne gnusha Nacicu bar deset njih da joj plati pice Kad skonta da su svi gej, explodirace joj gusha... (zamisli to... ) Zbilja, gde ce mi dusha... Budilnikom u pola sest.
Mary Joe Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Novi zakon kaze: skola pocinje u 6 Kad te budilnik probudi pasces u nesvest (i, kao, to te je ubilo ) Namigivanjem.
Inuria Malkava Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Electro-plastic-evil blood tip Smeka te iz prvog reda Namigivanjem koketnim Mary je navukao Koja se, nazalost, vampiru preda... Kocijama.
The Trooper Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 dark horses chasing on the place gladiators curricle draws your ripped-of face a ubijte meeeee vriskom
Inuria Malkava Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Nahuskacu na tebe tugaljivu banshi Mitsko bice koje vristi u ocaju Njen ce vrisak da te rastuzi i plasi Od napada srcanog zavrsices u raju.
Mary Joe Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Mogu ti reci, primamljiva torta A ti taman mislila da je smazes Kad zgrabih ti je ja ispred nosa skocices s mosta, nakon sto se isplaces Vocnom salatom.
The Trooper Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) vocne salate, sladoled, i banana split odoleti neces slatkom iskusenju umreces brzo, slako u gushenju jer je trooper podmetnuo cijanid jacky-colom Edited May 8, 2007 by The Trooper
Inuria Malkava Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Nikada ne saznah sta je jacky cola I sta je cini drugacijom od ostalijeh Ali kad te njom istukoh, k'o u qpusu vola Umiruci, pomisljas "kakav grdan peh". ovom bubicom
The Trooper Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 darkness and moonlight are lighting your path when you see the puppie's shadow your heart will attack svetloscu
Inuria Malkava Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Dok milis po betonu kao bubasvaba Upericu preko lupe svetlosti na tebe Zapljen i panican trcaces okolo Kad nisi odmak'o od Mejdena, ko te... shisha. Kljucem
mina. Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Da je kljucaonica Inuria se igrala I kad joj se majka kuci vracala Zabola joj kljuc u to njeno oko Umrlo joj dete jer puca visoko! UZAS. Ja se izvinjavam. Ubijte meee... Pikslom u glavu
Inuria Malkava Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 *glb* Izasla sam sa Astarte posle Diorame Sacekala trenutak da budemo same Dok u nekom kaficu budemo pile kaVu Razbicu joj masivnu pikslu o glavu. Ovim malenim gmazovima!
mina. Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ahahahaha... CARSKI! Mali slatki macici samo se foliraju I u slobodno vreme noktice poliraju Da bi Inurii dok je u idili Nokticima creva na sunce izvadili! Preteskim mindjusama
Inuria Malkava Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Mindjuse od platine sad Astarte nosi (planira da se sa gravitacijom kosi) Kada joj midjuse pocepase usi Gubitak krvi joj nadje spokoj dusi... Ruznim Pacetom
3vil Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Na pecanje Inuria otishla, Al'Sudbina je htela drugachije, Udicom je zakachila obdanishte pachje, Pache joj upecano,ruzhno,ode dodjavola s dushom! Katalogom
The Trooper Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) stranicu po stranicu neckermann kataloga cepam, mazem gorivom, sve zbog Vaseg naloga narucite smrt po povoljnoj ceni naloge i paredajte samo meni PDV i Postarina nisu uracunati u cenu ubijte me ljudskom gluposcu Edited May 8, 2007 by The Trooper
Mary Joe Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Izasao Truper na rucak sa curom I resio da naruci tunjevinu kad ga ova pita je l' to piletina ovaj crce ugusivsi se u dimu Pa ja sam macofil. Kad ste vec poceli....
The Trooper Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 ostre kandze jaki zubi pazi da ti ne naudi mala maca oprez budi mala maco maru ubij anti virus programom
mina. Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 The Trooper je virus novi Sve kompove prepolovi Al ce jadan da dolija Kad ga anti-virus vija! Baladama
Recommended Posts