tovar Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) crni andjele, smorila si zmaja, i evo ti nesto za pocetak kraja: cisto da bih spasao vece bede, neka ti skocimis organe iz'ede. upotrebite naocare za sunce. Edited July 6, 2005 by lestate
Lavinia Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 lestat mi je ko brat al dosao je cas taj ko jurki vise izgledati nece kraj nacari za sunce donece...mu ubijte me alkoholom
Шарки Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Zmajeva dama voli da se provodi, U stanje besvesti ona sebe dovodi, Ne zna da piše, ali zna da Lestatea pravi volom, Ubiću je i spaliti nekim alkoholom. Upotrebite varijaču na najduhovitiji način.
mortisha adams Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 vitak momak sharkey beshe voleshe ga mnoge peshe uzdishu sad za njim i u grobu varjachom promeshacu mu utrobu... e da vas vidim sad, kasicom prasicom!!!!
marcoman Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) Alavost je njegova vrlina, sta ucini prokleta brzina, dok jeo razna jela, sudbina je tako htela varijaca mu cela u usta uletela. Sharky kune "joj sudbino kleta", varjaca mu viri iz dupeta. Dok to izusti, dusu ispusti. skenjajte me bakterijom (nekom gadnom) EDIT: ne, bre ulete pre mene e sad sledi osveta Edited July 6, 2005 by marcoman
marcoman Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Stedela je pare ceo zivot svoj, kasicu je cuvala na polici najvisoj. Sex je volela bas ispod police, u vis su joj poletele nogice, udari u policu i uzdrma prasicu. Kasica prasica na glavu joj pade, sve pare iz nje na mrtvacki sanduk dade. dakle, sjebite me tom bakterijom vec jednom
markomrki Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Zaraza je zaraza svuda oko nas al markoman je samo nosilac te klice rubeole vere na kraju pogledajte mu lice kao u smt da gledam kod lekara idem i bakteriji ncu da se predam. Ubijte me dlakom.
Dowla Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 markomrki bubnjar stari rain delay se zbog njega kvari potegnuse oni za kvakom al' ipak ga ubise dlakom ubijte me modemom
.alex. Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 modem beshe ono govno shto nam konekciju nekad kvari da iznerviram vlajka,udraricju mu ga o glavu na CMPT da iskrvari ne brini,sahranicjemo te pod travu... flashom
Shores Of Antartica Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ~' date='7. 7. 2005, 19:59'] modem beshe ono govno shto nam konekciju nekad kvari da iznerviram vlajka,udraricju mu ga o glavu na CMPT da iskrvari ne brini,sahranicjemo te pod travu... flashom bili ja i black angel na svirci cirkali pivo na svirci i ja se malo vise napio pa ga flasom ubio bejzbol palicom (ovo bolje da bude dobro)
mrtva Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 [independor] izigrava DM moderatora a non-stop slusha samo Satyricon ma kakva je to chast za careve Kretatora razvalit cu mu oba jaja bejzbol palicom upotrebite: lobanju
Guest Gothic-Rockerka Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Twiggy sestro znam koliko volis smrt i da ti je crvenih ruza pun vrt ali imam vec dugo zeljan plan da ti s stola ukradem lobanju! ubijte me s kapsom (coffin)
tovar Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 malu gothicarku stvarno volim, i da je ubijem ona me moli, da bih se smirio hash pusim jer se u kovcegu ona gusi. buried alive by love... ubijte me losom organizacijom. budite kao exit.
Шарки Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Naš Lestate voli da repuje, Mozgove naše rimom da truje, Stig'o je na nastup, ali brzo videše, Loša organizacija ga na mestu ubiše! Ubijte me srpskom gramatikom!!!
Guest Zli 0bucjar Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Sharkey je po difoltu glupson utripovo je da je Kim Jong fantastikom nema govora - pravi je tupson evo zaklacju ga srpskom gramatikom ubijte me hmm...lepim cicama
.alex. Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 stex-a volim da zovem sex, ono t se izgubi u izgovoru doveshcju mi lepe cice da im se u sisama ugushi iglom
Guest Zli 0bucjar Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 djavoljeva mala komshinica zlog obucjara nestashno je to dete josh skuplja mirishljave salvete uzeh iglu i bocnuh je u sisu ona odape i ode djavolu na misu hmm... iskrivljeni exer
.alex. Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 komshija sex,sa mnom se zezati ne smesh, pazi se zlih zena da se ne pokajesh, uzecju iskrivljeni exer i probiti ga u tebe k'o nabijeno na kolac dete bushilicom
markomrki Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 djavoljeva rabota odvija se sada svi se samo pitaju ko ce sve da strada, al' djavoljeva logika nije bas na mestu bushilica ga ceka na kraju toga puta da mu drilne rupu pokraj crvenoga mu skuta Ubijte me kisom (rain)
Шарки Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Ej,aaaaaalo! Treba 4 stiha da bude a ne ceo jebeni esej!!!!!
Guest Gothic-Rockerka Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 markomrk u san cu te svoj povesti nocas jutro cu prokleti s kisom krvavih suza tebe ugusiti ubijte me s [Vampirskim ocima]
tovar Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) dok noc pada na australiju oko vrata stavljam amajliju mladu gothicarku u oci gledam, i zelim da se vecnom zivotu i smrti preda. ubijte me exitom. jeb'o me otac kad dadoh 30 eura za jebeni slayer u jebenom blatu. Edited July 10, 2005 by lestate
Шарки Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Lestat je svima drag kao brat, Ali on je srpske organizacije sit, U blatu se valj'o, i izlomio vrat, Uzrok smrti: "Pišite: EXIT!" Ubijte me sisama Seke Alexić.
Guest Zli 0bucjar Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Sharkey druze, grungeru stari Ti si baja zeljan slave Komponujesh dijareje na svojoj gitari Sise Seke Aleksicj ti dodjoshe glave ubijte me kljuchem od server sale
Guest Gothic-Rockerka Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Zli Obucjar slomio si krilo, o moj boze ljubavi nasoj da poletjeti sad ne moze krvavi su oziljci, a drugi te vazda hvale ma ima da ti razvalim srce s kljucem od server sale ubijte meeeee [Vampirskim poljubcem]
Recommended Posts