Inuria Malkava Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Astarte je nesto u ljubavi tuzna Pa joj dara smrti ne smem ostat' duzna Pustacu joj balade skoro cele noci Posle lepu glavu dici nece moci... Demonima...
mina. Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Magijom se losom Inuria bavi Kapije medj' svetovima otvara i slavi Ali jednom nije zatvorila vrata Demoni je unistise usled strasnog rata. Eksplozijom monitora!
Inuria Malkava Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Astarte, duso, SKLONI SE OD EKRANA! Monitor izazvace 200 smrtnih rana Ako jos si pred njim, velika je mana Jer je tvoja smrt za Three Tears dusevna hrana... ovim seronjom
mina. Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Nikad nisi, Inuria, ti volela afro I zato si ovog seronju prozvala "Dzafro" Seronja ce tebe na dusi da nosi Jer ces se ugusiti u njegovoj kosi! Rakom koze. :):) Jbt, ne znam cime vise
Inuria Malkava Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Dok se suncas polugola na udarnoj plazi Bez UV filter mleka i savesti trunke Zar ne znas da ces navuci grozomornog RAKA Koji ce izaci iz vode i stipati te do smrti kidajuci kljestima parcad tvog mladog mesa u crnom ritualu :wacko: Ovo se otrglo kontroli, znam da si mislila na nesto drugo... Snegom
The Trooper Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 flake after flake falling from the sky cold burial I make watch you as you die dobrotom
dr NIK@ Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Dobrota Truperova bila je svuda poznata Nije primao mito, a mala mu bila plata Posto je poplacao sve poreze i racune Bez kinte na raspalom krevetu uveliko trune. Igranjem minesweeper-a. P.S. po pravilu ne bi trebalo na engleskom.
Wise Owl Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Smorio se od foruma, pa minesweeper pichi, ne zna da je sova nocas zeljna krvi, na udaru silovitom, ove ptice besne, nadao se nisi, al' se nadje prvi! salamanderom
Inuria Malkava Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Ovaj guster vatreni, kren'o je na tebe Lice tvoje izjeda, po vratu te grebe, Repom reze tvoje malo uho, grlo, nos, Gledam svoga ljubimca, koj' je za ponos! Ubijte me ovim, sta god da je...
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Kucnog ljubimca da imas ti htede Al' ne zelih da ti uzmem macku, sto u krilu prede Vec nadjoh ovo cudo sto lici na beznogu kravu Bese gladna, pa skoci na te da te jede ko travu. Symbian Operativnim Sistemom. :roleyes:
Mary Joe Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Molim? Necu te gurnuti s 10. sprata niti ispeglati glavu peglom Nego odabrah da te koknem Symbian Operativnim Sistemom Ma da... Ubijte me pesmom Marije Serifovic sa Evrovizije.
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 (edited) Veceras ce Marija na Evroviziji da zapeva Da pokaze svima ko je u pevanju keva Al' kad pocne pevati iz sve snage molitvu Gledajuci crce u stolici, jer pesmom je bacila na tebe kletvu. Internet Explorer-om. Symbian Edited May 10, 2007 by dr NIK@
Mary Joe Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Internet explorer zeza kad ti je spor net A kad ne ides na Yum, propada ti svet Jer ne mozes u pesmi da s' ubijas s Meri ostade, dok svi gledaju, da vidis na banderi Njima.
mina. Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Kada Lordi proderu se HardRokAleluja Mary Joe je osetila da srce leluja Od silnoga uzbudjenja srcja joj otkaza I put smrti ostade joj k'o jedina staza. Evrovizijom
Mary Joe Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Veceras na Evroviziji peva Serifovic Maja al' bice da je to neki tip odsecenih jaja Mina pomno prati, nece ni da trepne al' kad ova ne pobedi, kamenom se zvekne Hm... Velikim Bratom VIP. :)
mina. Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Veliki brat krov nad glavom daje Vaznim ljudima koji su baje Kada je to nasa Kaca shvatila Daljinskim je sebi zivot prekratila Osobom po izboru iz VIP VB-a :):)
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Place Meri sto nije u VIP Velikom Bratu Zbog muke primakla kais vratu Na luster hoce da se obesi, pa na sto se pope Kako je skocila pokida prsljene iste stope. Niveom. Posto si me za sekund prestigla Pedji D'Boju nesto si digla Ubi ce te nozem, pa ce te onako ladnu Picice sve dok ti oci ne ispadnu. rekao sam cime... P.S. sad sam stvarno preterao
Wise Owl Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Nivea je krema vrlo masna, a ja spremna na ubistva slasna. Namazala njome ruke, pa dugo davila, na kraju te obamrlog, mucki zapalila. nervirajte me dok ne lipsam
Mary Joe Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Sve do sitnih jutarnjih sati Sova je gledala Velikog Brata nervirala se zbog dogodovstina tamo i razlupala sebi glavu o vrata Omg... Danonocnim gledanjem TV-a.
Painkiller_JP Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 (edited) 100-ta strana je nastala, a ti od TV-a zavisna postala, danu i noću ona ga gleda, na kraju je morala život da preda... 100-tom stranom teme...Ubij me u pesmi Edited May 10, 2007 by !!!SERAFIM!!
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 (edited) !!!NE VERUJEM!!! Edited May 10, 2007 by dr NIK@
Mary Joe Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Ova tema navrsila je strana sto A ti svakog dana postujes k'o vo A kada se navrsi strana sto i prva tebe cu staviti u pec 'mesto drva Koja nebuloza... Mene nekim zenskim likom iz VB VIP.
Painkiller_JP Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 !!!NE VERUJEM!!! Doktore prepuštam vam sledeće ubistvo...
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Kad ti dodje Goga Videces ti svoga boga Mislila si da si bolja riba Al' ce te do smrti ona shiba. Ostatkom od semenki bundevara. i dodatak svega sto je propalo... nervirajte me dok ne lipsam Sova misli da je pametna, al' glupa je do bola Kad joj pokazes kokosku ona ce misliti da gleda vola Kad je pitas "Jel' hoces u bioskop", ona se skine gola Pravi se da voli Death, al' ustvari sece vene kad zapeva Chola. (i ti si se kao citajuci ovu pesmu iznervirala i lipsala ) Danonocnim gledanjem TV-a. Sela Meri pred TV Pa samo u njega ble' Sa'ce ona mre Jer zracenje je ubi bre. 100-tom stranom teme...Ubij me u pesmi Na temi ubij me u pesmi Postoji ta 100-a strana Posto si me prestig'o sa sve Meri Ima ti se poserem u hrana. Doktore prepuštam vam sledeće ubistvo... izgleda da za ovu nije ni trebalo, al' hvala u svakom slucaju
Wise Owl Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 (i ti si se kao citajuci ovu pesmu iznervirala i lipsala ) Aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahaha extra pesmica
Recommended Posts