dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 fala jos jednom i cisto da ponovim jos jednom.... .... ubijte me "Ostatkom od semenki bundevara."
Mary Joe Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Dok gledam filmove semenke jedem i uzivim se u scene duboko A Nik me u bioskopu gadjao kokicama te mu nabih sve ostatke u oko
dr NIK@ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 U modi vise Hair Metal nije Al' iza njega se moje oruzje krije Twisted Sister cu ti dovedem u sobu Kad ih vidis poludeces i zavrsiti u grobu. Sudoku-om. P.S. jel ti to nesto indirektno na moju profil sliku?
mina. Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Sudoku resavao dr NIK@ Kad ga je u pola noci slika Tabele 9sa9 kvadrata Zaklala brojevima ispred vrata Integralnim pirincem
Wise Owl Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Spremila ti pirinac, integralni, zuti, od kojeg ce telo, sad da t' se ukruti. U njega sam stavila malo misomora, dva dabrova repa i crknutog tvora. na fudbalskoj utakmici
Mary Joe Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Sova zeli biti tr00 navijac Zvezde ali metal ribe nijedan saban ne voli Sva srecna otisla na utakmicu posred oba oka ovi je proboli U modi vise Hair Metal nije Al' iza njega se moje oruzje krije Twisted Sister cu ti dovedem u sobu Kad ih vidis poludeces i zavrsiti u grobu. Sudoku-om. P.S. jel ti to nesto indirektno na moju profil sliku? Ovi nije Twisted Sister, ali nema veze, i njih gotivim. Vidis, nije mi pala na pamet tvoja slika, ali, zanimljiva ideja.
dr NIK@ Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Hetfield je bio baja pravi Al' ga ti vise ne volis Za bolji novi album Metallica-e se molis Kad cu' kako ga otpeva, ne sva mesta prokrvaris. (sem jednog ) Dredovima. P.S. znam da to nije TS, ali sam mislio da je fora u hair metalu (a usput se setio ovih), a ne odredjenoj grupi... slabo znam taj pravac tako da nisam ni imao pojma o kome radi... tek sam sad video da se radi o MC.
Wise Owl Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Napravio dredove da privuces paznju, i uz'o da okreces, prasence na raznju. Zezn'o si se, pa pozv'o u goste i mene, pocupah ti svu kosu i izbusih vene. crnom magijom
Mary Joe Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Insiprisana serijom ''Cari'' magijom se bavim pravima razne napitke i prizivam demone Sova me otkrila i 'tela u policiju zbog moje zle cini, nad grobom joj zvona zvone :)
dr NIK@ Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Otis'o sam s Meri u neki motel Pustih radio, pa krenu Tokyo Hotel Strasno se iznerviraih, jer mnogo ih se gadim Od besa rasporih Meri, poce iznutrice da joj vadim. Ledom.
Wise Owl Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Posle kratkog razmisljanja, kojom mukom da te mucim, odlucih se u glavurdu, ledenicu da ti spucim. Lavom (vulkanskom)
Mary Joe Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Sova je nervozna ovih dana jer joj je mnogo obaveza nad glavom te resih da joj skratim muke polivsi joj glavu lavom Putovanjem vozom.
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Sa Meri sam putovao vozom U svadji je nazvao kozom Od muke je skozila kroz prozor A da pri tom nije rekla ni zbogom. Salvetom.
Mary Joe Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Drobila sam ti kicmu drobilicom za kicmu nakon toga zasila, al' nesto nisam znala: da u tebi zaboravih sarenu salvetu Zivota te kostala moja greska mala Nekom glupom americkom teen komedijom.
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Kasno uvece legla si u krevet I pustila da gledas "She's All That" Kad vide Fredija sa drugom, svet ti se srusi Na nervnoj bazi, na mestu se ugusi. Velikim plakatom "Verice Rakocevic" koji se nalazi na izlogu butika "Morgan" u Knezu.
Mary Joe Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Iz izloga Morgana pohotno te gleda baba Verica silikonskih usta Ubio si se uletevsi u izlog dok ti je, da cmoknes je, bila zelja pusta
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Ugradila Meri silikone I skinula pantalone Da za Playboy pozira A posle ce se overdozira. Mich Bjukenonom.
Mary Joe Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Jaaaao.... Hoce Nik da bude kao Mic Bjukenon cak je nacrtao sebi malje flomasterom U crvenom sorcu otis'o u grad razbili mu bulju zato sto je smrad Pamelom Anderson, aka Si Dzej.
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Htela si da budes Pamela Al' si ipak mnogo debela Da si na vreme biomed 4 pila Sad se ne bi zbog muke ubila. Srijom V.I.P.
Mary Joe Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Ahahahahaha, ova je urnebesna.... :) Nik Sloter u ubistvima vrlo je brz al' ide mi na creva, to se reci mora kada vide Pameline sise u V.I.P. strefi ga srcka, od stranog prizora Baywatch.
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 (edited) Pri gledanju Baywatch-a Videla si cika Micha Posto bese to zgodan chicha Od uzbudjenja crce posto zaskvicha. Vecitim obradama Nightshifta. Edited May 12, 2007 by dr NIK@
Mary Joe Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Nightshiftu kreativnost ne bi skodila jer su s obradama dosadni k'o crvi Na koncertu si ih jednom izvizd'o i pevac te k'o pacova smrvi Kapima za nos.
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Pozvao sam neki arapi Da ti za nos stave kapi Al' posto oni nemase duse U grlo ti sasuse sve u zelji da te uguse. Aluminijumskom folijom. P.S. zabiravih da se zahvalim za prethodne pohvale za pesme.... fala, fala
mina. Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Pomislih da dr NIK@ je jelo U aluminijumsku foliju ga zavih celog Stavih ga u rernu na stepeni trista Od njega ostade samo garez cista! Tursijom
Mary Joe Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Tursija je mnogo gadna te ces stoga crci, jadna Rekla sam :''Ne jedi krastavcice, bre!'' i ti povrati organe sve Sardinama.
Recommended Posts