dr NIK@ Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Svadjali smo se Astarte i ja Ko je bolji u pesmama ubica I bas kad zavrsismo sa svadjom Iz vedra neba udari je grom. Ovim kretenom.
Mary Joe Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Ne volim da pisem na engleskom iako ga studiram ja Kad ga SOAD peder startova Niku ispadose oba bubrega Vrucinom u autobusu.
dr NIK@ Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Meri je u autobusu, vrucina je udara Svi se znoje, smrad na sve strane zaudara Guzva je velika, ne uspe da izvuce glavu svoju Ugusi se od smrada i udavi u znoju. Sminkom.
Mary Joe Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Nik ne odustaje od hair metal fazona i ne shvata da to je smesnije od slona Izas' o grad sa sve full sminkom prebili ga sabani, i proboli sipkom Ludilom i zezanjem.
Wise Owl Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Pozvala sam Meri na zezanje ludo, odusevljena, spremno pohita kod Sove, ali je doceka osmo svetsko cudo, sada ziva zakopana, dzabe mene zove sms porukom
Mary Joe Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Sova seta gradom i death metal slusa kad zvuk sms-a iz transa je probudi Ono moja poruka: al' ne stize da procita jer je smrtonosno zracenje istog trena ubi
Dawn Daemon Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Vide Mery bend na slici odluci da se popne na binu kad odjednom postade zuta i ruzna i od muke umre tuzna tastaturom
Mary Joe Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Chatujes preko krstarice sa nekom naizgled sexy curom al' kad shvati da je to neki trandza razlupa sebi glavu tastaturom pravilima
Dawn Daemon Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Zivot je svirepa kucka, ali zivot je lep Mary samozadovoljna kao da je u raju To vidi svako ko nije slep ... ah, da - pravila su je ubila na kraju :D Osmeh (koja je ova tema trash - ne bi me cudilo da cujem nesto od ovoga u nekoj narodnjackoj pesmi... to jest cudilo bi me da cujem narodnjcku pesmum, ali kad bih cuo narodnjacku pesmu ne bi me cudilo da cujem nesto od ovoga u njoj... sav se oznojih)
dr NIK@ Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ja sam pravi mrgud i mrzim vas sve A pogotovo popizdim kad vidim osmehe Videh White Dawn-ov osmeh, pa mi zasmeta Uzeh noz, rasisi mu osmeh od uveta do uveta. McDonald's-om.
Wise Owl Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 U McDonald's-u imaju, na meniju govna, to prilicno nervira svakog pravog "ovna" Ulete Nik besno, dreknu - "ko vas jebe", i u vazduh bombom, poslade i sebe. u buretu
Dawn Daemon Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 (edited) Sova je volela da se odmara dok je niko ne gleda sedeci u buretu jednog dana bila je iznenadjena kad sam je ubio (inspired by: Jethro Tull - The Story Of The Hare Who Lost His Spectacles http://www.lyricsfreak.com/j/jethro+tull/t..._20070946.html) Owl loved to rest quietly whilst no one was watching. sitting on a Fence one day, he was surprised when suddenly a kangaroo ran close By.) Naocare Edited May 16, 2007 by White Dawn
Wise Owl Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Iako White Dawn na avataru neku pticu drzi, sad ce Sova bez milosti, pesmom da ga sprzi Razbih mu naocare, nasta puno srce, od tuge i zalosti, srce mu prepuce. mirisljavim stapicima
Mary Joe Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Mirisljavi stapici gnjavaza su prava i svakoga normalnog od njih boli glava Sova ih zapali oko mene usred noci ja ih zgrabih i nabih joj, svih 10 u oci Stvarno... mnogo me boli glava od njih Deterdzentom za pranje vesa.
Wise Owl Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Stvarno... mnogo me boli glava od njih ...takodje Lepo sam ti rekla - nemoj u sutku, isprljaces divnu haljinicu lila, zato sam te strpala u ves masinu, zatrpala praskom, i tako ubila. prostaklukom
dr NIK@ Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 U restoranu sam se dobro najeo pasulja U stomaku je pocelo gadno da mi kulja Poceh pred sovom da prdim ko svinja Al je dotuce kad o carsav obrisah slina. Pri oblisku Ajfelove Kule. U McDonald's-u imaju, na meniju govna, to prilicno nervira svakog pravog "ovna" Ulete Nik besno, dreknu - "ko vas jebe", i u vazduh bombom, poslade i sebe. hehe...
Dawn Daemon Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ajfelova kula, Pariz, grad strasti i ljubavi vencao se Nik sa Giljotinom dok ih smrt ne rastavi Monty Python (pilot)
Wise Owl Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ni trepnula nisam, gledajuci Kliza, kako nasem White Dawn-u, sad strucno ukliza acetonom Poceh pred sovom da prdim ko svinja Al je dotuce kad o carsav obrisah slina. :) :)
Mary Joe Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Namazala sam sovi neki lak lila sto se ne skida acetonom, bokte Poce da besni i vene secka i k'o vrhunac pokida sve nokte Drskim prodavcima (u bilo kojoj radnji)
Mary Joe Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 (edited) ........ Edited May 17, 2007 by Mary Joe
Rile Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Meri kupovati nije mogla da stane, u shopingu non stop je provodila dane. U urban shopu naglas rece da imaju izbor robe los, te joj glavu odsece drski prodavac - olosh. Ubijte me kosmickom pravdom.
B@K@ Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Kosmička Pravda uze mitraljez u ruke I na Pravdi Boga, imaginarnoj joj posestrimi Kundakom u treće oko, kao u priči krimi Surovo liši Mališu životne mile mu muke ..proleterskom solidarnošću...
Wise Owl Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Video si solidarnost nas proletera na delu, pozvadoh sve forumske ubice, iskasapismo te, al' glavu ostavismo celu, da za uspomenu gledamo, izbezumljeno ti lice. prolecnim poljoprivrednim radovima
Mary Joe Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ucinilo mi se da zamrla je tema ionako sam morala na njivi da radim Sova mi dosadjuje, pa 'oce i ona nazalost moradoh, kombajnom da je zgazim Ubijte me glasom pevacice Bebi Dol.
Recommended Posts