Wise Owl Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Dragana Saric, poznata k'o Bebi Dol, iritabilno vristi i uz de i uz mol Zato sam ti je pustala vrlo, dok pena ti nije, prepunila grlo. bumerangom
Mary Joe Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Iz zabave bumerang sam bacala i da se odma' vrati ocekivala al' ispade da nisam bila u pravu jer Sovu na grani, spichio u glavu Djuletom (Van Gog).
Wise Owl Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Mnogi ga mrze, da je kreten kazu, a ti verujes, dok ti oci mazu. "Djule je extra i vrlo fin cova", to rece i nabode te na koplje Sova! Vladom Jetom
Inuria Malkava Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Vlada Jet, funjara je stara Cima te za rukav, hoc' da razgovara. Resila si da ga slusas, bar minuta dva Ali iza matore budale pomolio se crni jarac i ubo te rogom strasnim, stradala si i ti u crnom ritualu koji je do sada pokosio na tone izgubljenih dusa... make me stop... My Space-om...
Mary Joe Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Svi se sem Ivane navukli na spejs a ona nece pa ni da joj platis Dovela sam debelog iz obezbedjenja KSTa i rekla mu :''Smesta da je, do smrti izmlatis'' U ''Akademiji''.
Wise Owl Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 U Akademiji Meri bleji do zore, jer se nalozila na jednoga gota, nije ni slutila da ce je bas on, smaranjem lisiti mladog zivota. vegetarijancem
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Sova sranje napravi sto celu noc ne spava jer ce joj od smaranja skroz prepuci glava Vegetarijanac joj srao o nejedenju mesa bolje da je kuntala da se postedi stresa Muskim sovinistima.
Dawn Daemon Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Meri se seta ulicama grada sve vidim kao da je sada prolazi u 8, tacna kao sat Pridjem joj i slomim joj vrat P.S. U ovoj pesmi sam ja muski sovinista. post skriptumima
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Pisem ti pismo ja izdaleka Nikako da stanem, sve se setim novog Post Skriptume citas, pros'o si vec stoti P.S. Ali ces umreti kad procitas ovog... Ako je neko cuo za ovaj bend, bice mi cast da me njima ubije!
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Znam samo jednu pesmu od njih, al' da te ubijem dovoljno ce pomoci dok budes igrala uz ''Crucified'' hit s ledja cu ti zabosti siljke u oci Ovom grupom
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 (edited) To sa siljcima je nadasve ocaravajuce. Ja od te grupe nista cula nisam Ali svakako nemaju onako lep ram, Bilo kako bilo, sad me je sramota, Utuci cu te da ne kazes nikome moj blam. ovim nekim forama black goat trve necro grim satanic terror-om! http://thefuntimesguide.com/images/blogs/b...inting_goat.jpg Edited May 20, 2007 by Inuria
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 To je grupa Dead Or Alive, mozda znas pesmu: You spin me right round, baby right round like a record, baby Right round round round Ne znas ko su Dead Or Alive a ni tvoj link nece da se otvori Poslacu ti jednog necro trve grim pagan blackera da te jedenjem ljudskih crevca smori Ovime
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Oooo, pa normalno da znam!!! Trve Kvlt!!! (a sto taj emoticon, ovi su zakon...) Cherno je zelezo u ekspanziji, Lanac pokrece Norveska skola, Kad BM legende vide mace i kosu blajhanu Istuci ce te kao u qpusu vola! :fistfuckingblackmetal: Zadavi me sopstvenim crevima. (mojim )
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Podig'o se Dead iz Mayhema iz groba moram priznati, sad je jos veca rugoba vid'o te i rukom izvadio creva pa te, joste zivu, zadavio bez problema Ubij me Burzumom, kad smo vec kod trve kvltova.
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 meow? Burzum mi spada medju omiljene K'o mala sam zamisljala Varga i mene Pusticu ti na uvo Black Spell Of Destruction Od tuge ces umreti kad zaqka glasno. Sad Dzemperor. Ubi me crnim magovima!
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Emperor napravili koncert u Areni dosli svi oni najstrasniji blekeri Napravili sutku s oko ruku ekseri izboli te do smrti, jao kuku meni Ovime, sta god.
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 LOL!!! Ova slika je kruna necro kvlta! Kada si ga videla svisla si od stra'a, Smarac s' kvazi lobanjama seta ti po stanu Ogulio ti glavu, uzeo lobanju, sodomizovao te i spalio, sve u jednom danu! Jao, tek sad sam videla da slika onog mog CrnoJarca od pre par postova ne moze da se ucita! Ovaj je kao malo naocitiji, a? Lancima.
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Dzabe ti sto zamisljas Varga i tebe (znam da je ovde ''tebe'' nepravilno ) kad sa realnoscu ne mo's da se suocis Dos'o ti je ovaj i ponudio ''sebe'' kad ga odbi, uze lance; ni cini ti nece pomoci
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 GOSPODE BOZE I MAJKO BOZIJA!!! Gde nalazis te vrazije abominacije?!!! :scream: No ne rece cime.
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Pa njime da me ubijes, a ja sam tebe ubila onim sto si ti postavila.
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ja, ja. Glameri su zli, pravi Devil's spawn A o smrti i zivotu sudice ti on. Blekeri su prava jagnjad u odnosu na nj Koji kombinuje tvoju glavu, sekiru i panj... Ovom leepom 'ticom: Turn loose the swans...
Mary Joe Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Labudovi, naizgled, ptice su fine uzeli u Zoo vrtu da prave gnezdo ponestade grancica, pocupase ti kosu i otkinuse glavu, od njih bas bezvezno
Inuria Malkava Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Taj mac izgleda nekako gadno... a i ja sam macofil, ali... Topis se dok macic qcom ti trckara Al' odjednom - mutni s'one dve lobanje! Kad vide kako mu zlobno obara koktelcic Od shoka si dovela sebe u nezivo stanje... Glupim i beskorisnim PopArt-om!
Rile Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Inuria je se nevino setala parkom, Ekoloski izbegavajuci da gazi travu. Nije pop-art umetnost, rece, razmisljajuci o djubretu svakom. Tada joj pridje Vorhol i satarom joj odsece glavu! Ubijte me Skvajerom sa EMG magnetima!
Dawn Daemon Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 (edited) Svirao je Malisha Skvajer, Fender, +EMG, štagod Kad je prob'o pravu džitru - Gibsona Težina ga zakucala o pod oružje: Mary Joe p.s. Ko je ubio dr Nik@? (nema ga nesto) Edited May 21, 2007 by White Dawn
Recommended Posts