Painkiller_JP Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 White Dawn pokvareni druže stari, Mary Joe će tebi da skače po glavi, Krv iz vena teče na lepo badnje veče, Ko Mary dade žilet White Dawn-a da iseče... Ubij te me Dr. Nikijem...
Dawn Daemon Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Videvsi plagijat Serafima mladog da kao oruzje forumase stavlja doktor Nik@ skalpel uze da mu licni opis prepravlja. (I don't think he is even a real doctor LOL) oruzje: filmovi by Ed Wood
Mary Joe Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Vec sam te 'ladno ubila jednom al' trazis ponovo, ocigledno Gledao si filmove by Ed Wood al' isek'o si vene zato sto si lud Ovim preslatkim mickom
Dawn Daemon Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ma koliko puta da me ubije Mery "Princeza" Joe, Znam njenu Ahilovu petu - mali Micko je to ps: pravilo da postoji samo 4 stiha je bas ogranicavajuce, pa prepustam vasoj masti ostatak petim stihom
The Trooper Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 petog stiha, bela zoro, nema stoga peti stih i nije tema bezukusno zaklacu te pre nego sto osetis me... natakinjanjem na kolac
Wise Owl Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Krce mi creva, uzasno sam gladna, Trooper prolazi, privlaci mi paznju, natakla sam ga strucno na kolac i 'mesto praseta, okrenula na raznju izgladnjivanjem
Tomislav Sawyer Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 HA! skocih i ulovih zblanutu sovu tad krilima besnim zver poce da mlati ali ubacih je u kavez i obecah joj tiho tvoje ce srce od gladi stati. uzeglim uljem
Wise Owl Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Zato sto si bio brutalan i u kavezu umorio gladju, jadnu Mudru Sovu, na forumu znanu i kao Sladju, za osvetu te odvalih u bulju, oborih i poceh daviti u mulju i jos te pride napunilh mesom, przenim na uzeglom ulju. Neznoscu (to je sad in na forumu )
Painkiller_JP Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Željela je Niježna da postane Sova, Misli da je mudra takva biti mora, Al niježnost je jedno veoma čudno biće, I tako ubi Sovu taj grijeh viješto krije... Ubij me prepečenim krilcima Mudre Sove...
Wise Owl Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Serafimu bi bolji nik pristajao, da je od njega upotrebio prva cet'ri slova, posto nema veze sa pisanjem, prepecenim krilcima, izbosce ga Sova. Kartmanom
Painkiller_JP Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 (edited) Jao ko mi kaže,a ti kao nešto znaš, Oličenje si neznanja baš kao i ja, U svom jadu i bedi serijama bežiš, Sve dok te Kartman debeli ne ubije dok ležiš... Ubij me talentom... Edited May 22, 2007 by !!!SERAFIM!!
Wise Owl Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Qpus i pecenje, slatko pomirenje, sela Sova na banderu i prepala na smrt Seru (vidis kako ti lepo tepam :) ) trOO Metalsko ubistvo
Dawn Daemon Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Htede Sova bananom da me kokne ali jednu stvar ne shvata ona fan sam Leteceg Cirkusa i pri ruci mi bese teg od 16 tona oruzje: Passion Fruit aka Pesn frut
Wise Owl Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Iako Pajtonovce obozavLJem puno nisi me ubio kako sam htela, stoga sam uzela socnu marakuju, u grlu ti belom, zaglavi se cela. borovim iglicama
Mary Joe Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Snaci ce te velika tuga sto Sera zoves moga druga Smrt lepkom sam te celu oblepila, tonu borovih iglica na tebe zalepila Ljuskom od krastavca.
Inuria Malkava Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Cuvsi da su krastavci povoljni za lice Meri Dzo ih stavlja, da leci bubuljice Trpam joj u usta ljuske od te tikvice S' nadom da cu polomiti njene nezne vilice. Vbijte me doom metalom, satkanim od apokalipticne tuge i neprebola.
Mary Joe Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Zarko si zelela da slusas doom metal a da neces to podneti, svesna bila nisi Kad se krenu nizati apokalipticna tuga i neprebol ugusi se u suzama, sad hrana za ptice ti si Nekim ultra-happy sleazy glam zvukom.
Inuria Malkava Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Dok uz pesme njegove zaspivas i budis se Portret Bon Zovija tetoviras na rame No u jednom trenutku, slusajuci Bad Medicine Prestravi te na smrt duh mrtvog Dalaj Lame??!! Prsnutim ogledalom.
Mary Joe Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Ivana je sujeverna cura za sve pare istraumira se kad joj puce ogledalo uz to sam joj ubacila crnu macku u sobu crce kada vide zlo stvorenje malo Tako sto ce mi crna macka preci put.
Dawn Daemon Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 (zamisljajte narodjnjacki zavijajuci glas) izvukla si ciglu iz temelja kuceeEEee stala pored, u hlad, jer ti bilo vruceeEEee srusio se ceo prvi sprat a napuklo ogledalo ti ... PREEEREEZALOOOOOO vraaAAaaAAaat pogledom PESMA BROJ 2: Dok sam kuc'o pesmu, Mary Joe me pretece odlucio sam da se osvetim i na nju pustim macke jedna crna joj presece put i obrne je naglavacke Pogledom
mina. Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 (edited) Bela Zora, lep ko slika naplacuje poglede Zbod toga sve vise ljudi kupuje dvoglede Ja popizdeh jer lepe ljude ja gledati ljubih Dodjoh do njega i jednim jedinim pogledom ga ubih. Mukom. Edited May 22, 2007 by Astarte
Dawn Daemon Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Lepa Astarta sa cvetom medj zubima Ubi Zoru, pade u sjenu Cvet joj se sasusi, a i ona, od muke, uvenu Flower Power
mina. Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Drugar BelaZora postao je hipi Samo gleda gde ce zrak sunca da zdipi Cvece mu je pocelo da raste iz nosa Korov ga ugusio, ko u filmu Kosa! Zvakom u snu!
Mary Joe Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Legla Mina da spava, al' zaboravila da pljune zvaku dok je slusala na radiju kako Dani Filth peva; Istopi se zvaka i polete po stomaku sve dok joj najednom ne pukose creva Mesecarenjem.
Inuria Malkava Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 "Aaaah, freeeziiing mooon(nja!)!" Mesec se pun pomoli nad gradom Dok Merinu komsinicu gnjave serenadom Ona jadna, ustaje, s' rukama pred sobom, Sa terase skoci, ode s' milim bogom! Highlander-om!
Recommended Posts