Mary Joe Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Novih ucesnika u igri imamo veoma a to Meri pravi konkurenciju, dabome Ovoga sam htela da izlepim slinom k'o odluka ipak pade jedna boca s plinom Volanom.
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 xD Volan je ovaj oruzje mocno Kad je u pitanju vozenje nocno Saljem ti na rame moga duha zlobnog, Volan ces okrenuti u smeru jarka onog! Platite assasin-u sa crnim hood-om da me ubije bodezom.
Mary Joe Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Planirala sam da te koknem bodezom ala bi to bila situacija slatka Al' zakljucih da bih polomila nokte te to ucini assasin sa crnim hood-om, za 10 maraka Piratom s Kariba.
Dead Man Walking Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Ovoj maci na slici nesht' nije jasno Hocesh da pobegnesh od smrti al za tebe je kasno bezhish brodom preko 7 mora stigo' te je pirat(sa kariba ) i razbio ko vola (hahaha) sunchevom svetlosti...
Mary Joe Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Kako mrtav chika hoda to mi nije jasno al' uskoro ce da potrci kad bude kasno Taman u pecinu da uleti zbog svetlosti jake, Sunce ga obori, k'o otpadak zvake Repom pacova.
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 (edited) Mrtav li je covek, pa jos pritom hoda, Bolje kasti, gamize, po tlu, slican bubi, Gledam ga kroz lupu sto zrak koncentrise, Plamen sto ga zahvati, na mestu ga ubi! A, bre, MERI!!! Preduhitri me... Macence je premaleno da se bori s' pacovom Splinter grozni hteo je nauditi njemu Obori ga zlobno SA masivnim repom, Kad to vide - ubi se, stvarno ne znam cemu. Hladnom vodom. Edited May 25, 2007 by Inuria
Mary Joe Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 (edited) Hoces sa mnom da se guras u kokanju u pesmi Ne vredi mi da ti pretim, odustati neces te te lepo gurnuh u bunar 'ladne vode bolje da te zakljucah, u kantu za smece Bajagom. Edited May 25, 2007 by Mary Joe
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Bajaga je smarac, zemlja ga ne drzi Steta sto se Meri Dzo na nj przi Ugovorih preko neta sastanak njih dvoje Od tad ne znam nista o njoj, jadno mace moje! Ubijte me nekom poslovicom, koje se setite prve.
Mary Joe Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 ''Ko rano rani, dve srece grabi'' poslovica kaze, a ti se ne slazes Svakog bozjeg dana do podne spavas zato ces, za kaznu, strvinu da smazes Njima :)
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Kojima njima, dobra Meri? Protrljah oci i jos uvek mi se njine prilike ne ukazuju!
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Gnusno. Kada vise nista tebi ne pomaze, Poslacu ti u snove ratnike metala U medvedjim gacama vristace do zore Zgadjena ces umret' od cetvorice budala. Ovim produktom sto ga reklamira poznati Zoran Petrovic!
Mary Joe Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Medvedje gace :) Zoran Petrovic srpski je maneken cim ga vide, popali se na to sexy telo Kupila si Cilit Beng da bi ga osvojila al' nisi znala da to nije za jelo Ovo pesmom : I'm the one who wants to be with you Deep inside I hope you feel it too Waited on a line of greens and blues Just to be the next to be with you (Mr. Big- To Be With You )
Inuria Malkava Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Jao, znam! Joooj... Pocula si pesmu, vrteci stanice, Odusevljena, rukama prekrila si lice Istrcavas napolje pevajuci refren Ali si ushicena, pala niz stepenice. Sad ovom, cvltnom, Lionel Richie: Hello, is it me you're looking for? I can see it in your smile I can see it in your eyes, You're all I ever wanted, and my arms are open wide...
Mary Joe Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Dok slusas radio nostalgicno zacu se tiho Lajonelov glas raznezena, istopi se kompletno nista ti ne mogase biti spas Jooooj, gle Haskije...
Dead Man Walking Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Da te ubijem njima? Haskiji mirno na stolu sad lezhe kada si im prishla pocheshe da rezhe Jedan ti gricka lobanju drugi zhvace creva Jedan se na'ranio pa od srece peva ubij me sas tjevapi (sad idem da ih jedem pa zato)
Krsh Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 (edited) JEBO VAS BOG SPORIJE PISITE Edited May 25, 2007 by Krsh
Dead Man Walking Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Shto sporije? Shta cu kad brzo kucam...
TrueAzazel Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Cevape jedes, srce ti kuka, samo zderes kako te nije bruka? Kada iz kuhinje dodje kuvar, tebe strefi srcani udar:) Sa vecnom zimom...
Mary Joe Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Provocir'o si Meri neki dan u gradu ne znajuci kakve moci ima; Da ti se osveti, spremi ti predstavu spopasce te i ubiti, vecna zima Njime
Dawn Daemon Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Mali zeka izgleda nevin dok mu ne pridjes na jedan hvat cudoviste to je Kaerbenog koje pregisce ti vrat Evo vam i slika cudovista Kaerbenog (Monty Python and the Holy Grail) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/t...ller_rabbit.JPG Oruzje: Kljuc
Wise Owl Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Kad sam ovog zekana videla kod tebe, odmah sam od njega napravila jelo, srce ti je prepuklo, sad ne znas za sebe, ostalo mi samo, da te celivam u celo. golubom
Lunatic Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ova Mudra Sova postala je zla, sve nas dariva samo recju grobom al` verujem da nece dici se sa tla kad je ukokam sa jednim "golubom". pepeljarom
Dead Man Walking Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Mislio si da ce te ubiti pushenje Da ce iz pluca pocheti gushenje Al pravu istinu trebao si znati S ledja leti pepeljara i zhivot ti prekrati Hilti bushilicom
Wise Owl Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) Dos'o ko porucen ne igricu ovu, da pepeljara budes za Mudru Sovu. Uzivacu da na tebe pikavce gasim, dok se od nikotina ne otrujem, necu da se skrasim. :) juznoamerickim belim lavom Izbusicu ja i Slobu, mirovaces ti u grobu. Neces da mi utrcavas u post, tako prodje svaki nezvan gost!!! Edited May 26, 2007 by Wise Owl
Recommended Posts