Lunatic Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Posto si vec mrtav ne vredi da te udavim sa zicom, zato cu mozak prosuti ti lako sa jednom lepom hilt busilicom. Mudrom sovom.
Mary Joe Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) Velika je guzva od ranog jutra a to ne valja, znas da sam u pravu Zato resih konkurenciju da smanjim Hilti busilicom izbusih ti glavu Guzvom u saobracaju. Opasnija je Mudra Sova nego deset slonovih kljova iznervirao si me sada debelo poslah je da te iskljuca celog. Dakle, guzvom u saobracaju. Edited May 26, 2007 by Mary Joe
Wise Owl Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Meri misli da u guzvi ume da se snadje, i da je u stihovima bolja od Sladje! Zato sam je gurnula iz prepunog busa, sad za zeku u raju, nek bere kupusa. rotkvama
Dead Man Walking Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Svi mislite da je povrce zdravo Ali ne znate da smrt donosi zapravo Sova nije znala da povrce shkodi Bacih rotkvu na nju i u vugla je pogodi' Ubijte me nechim u teretani (sad idem tamo) hehe, troje oce da me ubiju u isto vreme
Mary Joe Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) Rotkve volim k'o kupusa jesti al' bojim se, tebi ce presesti Napravih ti od rotkvica supu u koju metuh, i misa iz rupu Bombonjerom. Bildujes se misleci osvojices ribe ides u teretanu da im gledas tibe Ali nisi znao da Meri tamo vreba spici te tegom u glavu, bas kako treba Edited May 26, 2007 by Mary Joe
Wise Owl Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Neko ti zvoni, otvaras srecna, opasno zgodnom tipu s' bombonjerom, a ne znas da se iza nasmejanog lica, od Sove poslat, krije placeni ubica. mlekom :bljak:
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Mleko i proizvodi njemu slicni Mom gastronomskom opusu prilice U kljucalom mleku, na sporetu vrelom Tek sad videh - MALA PTICA URLICE!!! U koridi...
Tomislav Sawyer Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) dodji u koridu da dobijes sidu! Galaktickim forama Edited May 26, 2007 by Tom Sawyer
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Dobri Tome, pravilo je saciniti pesmu od 4 stija, ni manje, ni vise... Ruzna su im lica, tanke su im usne Galakticke forme, oko kuce kruze Za eksperiment traze kunice pokusne Oteli te besramno, nas voljeni druze! KOLAC!
3vil Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) I(z)nuria bila je u Rumunija, Na Vladovom dvoru, Da docheka zoru, Na KOCU pobodena. Gledash me Lenon-cvikerima, nalivash se likerima, Ubicesh me klikerima! Edited May 26, 2007 by 3vil
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 U prasinu seo si, s' vrecicom klikera Da me izazoves, bese ti namera Ali sam ti izbila staklencima oko I urezala ti u meso inicijale, duboko. Piletinom. (mladicama )
Mary Joe Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ispekla si pile, radujes se klopi al' nisi primetila da ostade zivo Iz osvete, u rerni te istopi zatim 'nako bez perja, sede i popi pivo Ima li gluplje? Hm... Schweppes-om bitter red orange
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Kako je dobro! :tapse: Bas danas razmisljah kako bih ga probala, Kad ti prodje pored mene, srchuci ga glasno. Oteh ti ga iz ruq, ubih bez milosti, A zatim ga popih, u radoscu slasno. Slomite mi srce.
Mary Joe Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Na Diorami vide coveka svojih snova smuvaste se, sve bejade slatko i bajno Al' ostavi te preko sms poruke Crce guseci se u tugi beskrajnoj Tipom sa frizurom ''tarzankom'' (aka ''shabankom'', ''zemunkom'') :mrtav:
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 A, ne, ja sam veoma srecno zaljubljena... Prilazi ti NA Zemunu, u tresi, sa kajlom "Cico", rece, "djido, provozaj se samnom" Ushicena, sedas u crveni Porshe, Svaliste se vi u reku, zavrsiste loshe. Manijakom sto u po noci vreba u Shumicama.
Dead Man Walking Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ishla si da proshetash sa dechkom po mraku srecni, nasmejani radovali se braku Iz jednog grma izleti neki chovek mrachan iseche vas na komade i bi vrlo tachan eto ubio sam ti i dechka ubij me sa perecom
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 NE NJEGA, NESRECO! Za kaznu sto ubi mog milog Stefana Pecivom cu napraviti ti sijaset rana Izbirljiv si, pa mozda ne jedes perece Posle mojih, otrovnih, neces imat' dece... (To podrazumeva da su te ubile, ne nacinile sterilnim ) Neuspelom transplatacijom vitalnih oragana.
Dead Man Walking Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Poshto pesme ne znash pisati Trebace tebi novi mozak U neopisivim mukama ti cesh vrishtati Kada umesto mozga stavim ti vosak ubij me sas trzalicu
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 ...vosak...? Sitne stvari odlicne su, zagrcnu te o'ma', Pa se resih na zlodelo vicno samo meni Dok je Dead Man spavao, otvorenih usta Ubacih mu trzalicu, gusi se u peni... Crucifix.
Dead Man Walking Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) Ne spavam ja nikad otvorenih usta To ce ostati samo tvoja zhelja pusta Zboga grehova cesh svojih na raspelo poci Ali ubiti vec mrtvog choveka nikad necesh moci Ubij me loshom muzikom! Edited May 26, 2007 by Dead Man Walking
Wise Owl Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ispred skca cekamo da Behemoth dodje, pijuckamo pivo i grickamo grozdje. Tad zapeva Bajaga, umesto Nergala, od muzike grozne, srca su nam stala. usmrtite me na pomenutom koncertu
Mary Joe Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Sova nije mogla da prihvati da od Behemoth-a nece biti nista ponovo se nacrta u SKCu kad najednom Bebi Dol zapista Omg... Hm... 'Ajde u shumi na Koshutnjaku.
Wise Owl Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Sova u kosutnjackoj sumi sa najviseg stabla gleda, kako se Meri saplete o panjic i pogibe mlada i preko reda. beli lavovi (osta neubivena njima, khm)
Mary Joe Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Bele lavove nabavise u Zoo vrtu Sova gleda i misli:''Bas su slatki'' Zanela se i kroz kavez promolila glavu bacise je cuvari, kao hranu patki Ovim debeljkom
Recommended Posts