Guest Zli 0bucjar Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Gothic rockerka cica je dobra neshto mi se stalno oko nogu mota spopadoh je u sred kishnog oktobra i vampirskim poljupcem je rastavih od zivota ubijte meeee klavirskom zicom (profi)
mrtva Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 zli obucjar pocheo da leta za gotichnom cicom lala jebesh rime ma presjechu mu grkljen klavirskom zicom lala kad nema plime... upotrebite: otrovna ajvi
Шарки Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 (edited) Pojzn Ajvi krenula u pohod, U neverovatan i lud provod, Ponela je sa sobom sekiru plavu, Da našoj Twiggi odseče glavu. Ubijte me digitalnim foto aparatom. Edited July 11, 2005 by sharkey
Shores Of Antartica Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Pojzn Ajvi krenula u pohod, U neverovatan i lud provod, Ponela je sa sobom sekiru plavu, Da našoj Twiggi odseče glavu. Ubijte me digitalnim foto aparatom. Sharkey svirao uzivo sa gitarom se uziveo i neko ga je digitalnim fotoaparatom slikao i od racijacije sharkey istopio Ubite me muzikom (ajde budite kreativni)
mrtva Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 (Independor) bitches get what they zasluzuju ne krati im zlatne minute one mrzu da za zrno para provod oduzuju zbog tog ubijaju te narodnom muzikom varalico upotrebite: zle duhove
profa Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Na sred groblja, u tami jezivoj Twiggy u ruci drži beli krst Od krvi i noža crven joj je prst Zli dusi doleteše, ubiše je prezrivo Napravite nešto korisno od mene mesoreznicom (npr. Bosch MAS 4600 ).
Shores Of Antartica Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Na sred groblja, u tami jezivoj Twiggy u ruci drži beli krst Od krvi i noža crven joj je prst Zli dusi doleteše, ubiše je prezrivo Napravite nešto korisno od mene mesoreznicom (npr. Bosch MAS 4600 ). Profo bas si socan uzecu mesorezicu da narendam kad si vec mrtav onda sam te jos malo samleo i kucicima te kao hranu dao KILL ME WITH YUMETAL.NET
scum Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 cemu ovaj forum, zasto ovde shpartam? ali dodjoh ovde i svrhu sada shvatam 'pendore spremi se za poslednji let ne ubi te ni puska ni mac, vec yumetal.net kill me with perjani jastuk
Dowla Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 gadan avatar ima skam misli da je Bekam ima i ogroman struk nabicu mu u facu perjani jastuk ubijte me gramofonom
Wanda_CarrionBand Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Vlajko me strasno nervirati poce Na tavanu nadje gramofonske ploce Pusta ih stalno,pucam od bruke Gramofonom ga ubih,skratih sebi muke upotrebite:Magicni stapic(znas onaj sto carobnjaci koriste )
Guest Gothic-Rockerka Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 (edited) Wanda_CarrionBand ta podmukla vjestica sto unosi strah u ljudske duse a svu bol u mene prema njoj poznatija kao zla carobnica u ruke uzimam magicni stapic da otjeram svu bol iz sebe Ubijte me [nasred groblja] Edited July 12, 2005 by Gothic-Rockerka
profa Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Mrak. Tišina. Groblje je prazno. Samo Gothic-Rockerka svetli belom bojom i čeka da joj krstačom promešam boje Hm... weird. Dezintegrišite me pangalaktičkim grgolj blasterom.
.alex. Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 sad profu bacam u ruke OZNA jer ona sve dozna, na golom otoq ubijaju te pangalaktičkim grgolj blasterom ranu ti necje zashtiti flasterom... bichujte me
Шарки Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Djavoljeva 3puje da je opaka sotonjara, Ali umesto lucifera stićiće je kara, Ta što voli zelena slova, nervira me opako, Bičem ću je preko face, neka vidi svako! Upotrebite fen!!!
.alex. Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 dok u kadi lezi sharkey neshto surovo moram mu podmetnuti umesto gumenih patki dok fenom budem sushila kosu fenom cje dobiti po nosu stomaklijom
Dowla Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 black angel se pali na slasha tipa koji podseca na lesha nece da se obrazuje vujaklijom zbog toga cu jetru da joj razvalim stomaklijom ubijte me tepihom
Wanda_CarrionBand Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 neko kuca Vlajku na vrata pomisli on da je lepa Kata potrca on,da sto pre otvori okliznu se o tepih,na podu se mrtav stvori Ubijte me...kamenjem!
Dowla Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 moja sugradjanka Vanda peva kao Manda zbog toga cu je na svirci... kamenjem usmrtiti upotrebite piranu
Гера Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 vlajko ti si ljakse bora ti je mana ubice te u bazenu slatkovodna pirana! ubijte me borom drljacom
Dowla Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ceka jaymz pokraj bine da vidi kirkove solaze fine ceka da mu mastera odsvira al' mu Bora Drljaca zapeva kill me sa partibrejkersima
Гера Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 vlajko mene nije ubio a drljaca dobar glas ima ( ) ali on voli narodnjake ( ) pa u smrt ide sa brejkersima! prdez!
Tatyannahhh Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 (edited) auuuuuuuuuu,zajebah se...zaboravih oruzje Edited July 13, 2005 by Dodjavola!
Tatyannahhh Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Stoji Jaymz u majici kratkoj kad najednom oseti da ga vrelina guta obori ga prdez u toj vrelini slatkoj i on osta sam da trune na sred puta sjebite me stanglom
tovar Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 gistro censored verzije, i pokusaji perverzije a bolje ti stoji varjaca i vangla kad te dohvatim, presudice ti stangla. glupiranjem 18-ogodisnjih klinki.
Guest Gothic-Rockerka Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 lestate misli da je toliko snazan pred tim glupiranjem 18-ogodisnjih klinki pravi se vazda lahan i vazan ako si u spreman da umres ti na ovo klikni xa xa ubijte me s [Rijekom ljubavi]
Recommended Posts