Dead Man Walking Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Mery vredja nilskog konja Nije bre on debeo al nije ni vitak al kad je seo na tebe postala si palachinak Ubijte me najglupljom mogucom pesmom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 OK, ovo je prva glupa koja mi pada na um... Otis'o si na Van Gogh u Arenu a kad ti Djule ''Plastelin'' zapeva i dok si se gurao s curama u redu najednom ti ispadose creva Ubijte me kornjacom iz akvarijuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Jednoga je dana iz akvarijuma izmigoljila kornjachica mala Otishla u podrum uzela macola (u stilu ajs nigrutina ) Mislila si da je imati kornjachicu prava divota Doshla ti u krevet i odvalila te od zhivota :rofl: ucmekaj me sa paprikom (fuj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Dugo sam se dvoumila siljom il' baburom, il' crvenom makedonskom da te oplajvazim, ipak ti zasuh krajnike alevom ljutom, sto ne volis paprike, moram da te kaznim. sektaskom literaturom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Тражила си одговоре читајући у тмини свашта У дубинама гробним ветра нема нити дашка да отера облаке црне кад се усковитла машта Кад је прогута и убије јеретичка, књига секташка Сасеците ме јатаганом Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Samuraji, nindze zenge, KFOR i knindze sve je to pickin dim dohvatih jatagan i sjebah te njim! Pastetom kvarnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Векну си купио хлеба и то баш је права штета Са радија ти пева Кеба док дави те буђава паштета. Браон пертлом Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Uzo obuvash patika ja t' nogom opalih prisho sam ti s boka i s braon pertlom te udavih kratka al ubiitachna Nek me strefi grom!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Dok se munja nadvila nad gradom pod drvetom pricas na mobilni Posle mojne mene ti da krivis kad te odma' rascopa grom silni Prichanjem ''na telefon''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 ...nisam bash razumeo kako al... Trebala si da znash da telefoni nisu zdravi Mislio sad uzeti isti pa raspalit' te po glavi Al sam znao da cesh umreti sama ubilo te shtetno zrachenje i prekrila te tama :\ ajd nek poginem u shutci na Behemothu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Pocela je sutka, sibamo se grozno, nas Sloba odjednom ostade bez glasa, izvrte se, skapa, bolan grc na licu, sutnula ga sova, tacno ispod pasa. nadji razlog da me gurnes iz aviona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Razlog mi je cvrst da te gurnem vani Jer si rekla meni (jos od davnih dani) Da se kajes vrlo sto si me rodila Jer ispadoh svojeglava k'o mlada kobila. Kaladontom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ulicom se sunjas u po bele zore misleci da Meri uveliko spava Prepadoh te i sipah ti kaladont u oci od silnog zapomaganja otpade ti glava Indeksom punim sestica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Samo da mi Bjelozornik ne vpadne... :nada se: Razocarana silno u uspeh ti bedan Krila si dugo index u fioci Kada sam ga turila tvojima pred ochi Nisu ti pomogli ni svi sveti oci! Pomracenjem uma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) nadji razlog da me gurnes iz aviona ko ce ako nece tjerka... Slushajuci blackere pochela si ludish da nisi normalna ja sam dobro znao ne mozhesh se spas'ti kasno je da se trudish tvoj pomracheni um je u zaborav pao udavte me sa kosom (mojom) Edited May 28, 2007 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Dead Man ima previse kose na glavi mogao bi stotinu kikica da napravi Jednog dana kosa mu je bila vrlo masna bese to, da ga udavim, prilika prekrasna Sladoledom sa ukusom jogurta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Mery puno sladoleda jede i to joj je mana "Bolece te grlo" govorila joj mama ona nije slushala pa je puno jela otpali joj krajnici i osushila se creva wtf? nije moja kosa nikad masna ubijte me pitom bundevarom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Preferiram pitu sa visnjama al' kad 'oces bundevaru-evo Gadjah te sa stotinu takvih i od tebe ostade samo crevo Ubijte me kvizom ''Milioner''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Vidi ovog kosatoga Slobu Kako seta sam, jede vocku neku Resila sam da se resim njega Zadavih ga kosom njeg'vom i bacih u reku. Projektilom Boze, videla sam pretposlednju stranu... :lol: Kaca se znoji u vrucoj stolici, Za tri miliona vicu "BRAVO CARE" Kad' je dala odgovor (bi tacan) Od srcanog udara, ne vide ni pare... Daklem, projektil Edited May 28, 2007 by Inuria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Inuria se mnogo trudi al me ubiti nikad nece moci uvek nego stigne pre nje prvi zato cu je ja projektilom pogoditi u ochi neka padnem sa krushke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Slistio si sve kruske s drveta samo jedna na vr' grane osta pope se na drvo, mnogo tezak i za tren ti palacinka posta Palacinkom s eurokremom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ti samo na 'ranu mislish I po ceo dan u kuhinji visish Hodala si i nisi videla palachinku sa eurokremom na podu Okliznula se i polomila nogu (i umrla) R.I.P Nek umrem od gladi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Meni kazes da samo na hranu mislim, a sto si se ugojio nisam ja kriva Poce da se izgladnjavas do besvesti i naravno, zavrsi k'o zgazena sljiva Hajde necemo vise hranu.... Hm, metroom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 ...bash si ti zgazhena shljiva... Veche je, shetas sama Nisi primetila da te neko prati Dok si chekala metro Ja te gurnuh pod nj' i muke ti skrati' (moje pesme su uzhas ) ubij me preglasnom muzikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Tresti mi Mayhem do daske, koncertnu atmosferu u kuci pravim, tebi od buke otpade glava, sad cu da je kao aranzman, na stocic stavim. :) heftalicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts