Dead Man Walking Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Sova puno hu-huce Neda nikom spavati zaheftah joj kljun i rekoh: prestani zajebavati :) (kasnije je umrla od gladi) Ubijte me chetkicom za zube Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Po cetkici poprskah malo cijanida Da bi Boby shvatio kolika je gnjida Na svu zalost on je pao mrtav o'ma' Kratko-ali slatko trajala je koma. Bumerangom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Sa bumerangom volim da se zezam bacam ga u zanosi pravom Kad ga bacih negde usred njive vrati mi se sa tvojom glavom Penkalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Uzeh pishem pesmu Ti odvrnu muziku zhestoko Od svega toga poludih I nabih ti penkalo u oko Izdrobite mi kichmu drobilicom za kichmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Drobilica ova je moje mocno sredstvo Batrgas se, neces samnom da saradjujes, Zbog toga sam te prvo onesvestila stolicom I zdrobila kicmu kicmenom drobilicom! U to ime, zakoljite me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Neki drobe kicmu drobilicom a ja okolo koljem koljilicom Za ovo sredstvo jos uvek cula nisi nisi stigla ni da vidis, kad vec mrtva ti si Helankama sa leopard sharama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) ------- Serijski ubica Inuria posta Ubijanja nikako joj nije bilo dosta Morala sam nekako smiriti to dete Sekirom po glavi, i glava odlete! ------- Ova Kaca preduhitri mene Zato nosice 90-ih dezene Helanke sa ljeopardom obukla je ona I zaklala je horda fenserki sa FON-a! Patentarom Edited May 29, 2007 by Astarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ja na ovom yumu ne sretoh normalnu Vashe pesme su glupe zato uzeh patentaru I nabih ti je u du** (al to je bilo fatalno) :lol: Mozhe mikserom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Mislila sam da te koknem baba-serom al' resih da to ucinim mikserom vredjas pesme nase, kazes da su glupe zazalices kad ti mikser uperim u dupe Turbo Shlankom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Da li da odbjeglim robom Završim epizodu s tobom Da li da to uradim punkom Ma ne, ubiću te Turbo šlankom ...pokvarenimn klikerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ubudj'o se kliker, pu vide bedaka Resio da za nekog ubOJicu sljaka Vic Rattlehead moja meta je bio Klikerom u glavu neslavno je zavrsio. Svezim klikerom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Neki ne spavaju do 4 sata drugi u 7 ustaju, ah, nevolja pusta Za kaznu zbog insomnije tvoje veliki, svez kliker upade ti u usta Ubudjalom pavlakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Insant imspiracija u toku insomnije, Hoće Mary Dzo da nešto pojede i popije, Uze malo hleba ,kačkavalja i salame, Ali ubuđala pavlaka okonča joj dane... ( aka sledeći put pogledaj datum ) Ubij me Marshall-ovim pojačalom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Smarate s gitarama i pojacalima a bubnjara za bend naci misija je kleta Bacila sam jedno Marshall-ovo s krova; u sledecem zivotu razmisli o izboru instrumenta Pesma mi je... Ubijte me hvatanjem palice za bubnjeve nekog poznatog bubnjara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Koncert dobar, masu ljudi Al' tek pred kraj ta masa se budi Kad vidjeh da će Ulrich palice da baci Pomislih: moraju se naći u mojoj šaci Počeh da se guram, u glavi mi je samo to I nagazih (a pošto sam težak ubih) Meri Džo Ubij me Nescafe logom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Ovde se pisu pesme s 4 stiha al' tebi to ne vredi reci Prvo ce te patosirati Nescafe logo a zatim te ja na raznju ispeci Toplom cokoladom sa slagom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Meow... frrrrrr... jos sa slagom... :vodanausta: Slatka je k'o bog, ukusna k'o prase Uz solju tople cokolade, ja brojim ti case Olovo acetat u njoj, rodila te majka! U trovanju srashnom zavrasi se bajka... Vortex-om. Vpravo slusam kako poje u "The Insight And The Catharsis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Idi, zbog tebe moram na guglu da trazim ki je taj. Ne znam kakav cova je inace al' gadan je u ovom izdanju dok te bude krvlju poliv'o na koncertu crci ces u gadnom silovanju Joj boze... Ubij me Marcom (pre svega Tarot, pa Nightwish ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Marco grdnu bradu ima, al' mu kosa prosek vadi, docepo je nasu Meri, do smrti joj svasta radi. Derao se, svirao, mozak joj ispirao. Pa je onda za sto seo, iseko je i pojeo. zracenjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Kupila sam Sovi neki fancy mob sad se sa njim sepuri kao neki snob Ne zna da zracenje njegovo je smrtonosono sad gledam kako joj glava puca ponosno Mojom South Park verzijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Meri nesto kaci slike plavokosih basista, Zelja joj je silna imat jednog za se, Al' se, kada preko noci ne ostade ista Ubi jer se pretvorila u Saut Park prase. Hot Dogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Na kiosku radim, prodajem mesishte Kad dolazi meni neko crno derishte Ja popizdim jer se mala dere ko od spida Natopim joj hot dog litrom cijanida! Pljekom u skrami! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 pljekom? u skrami? po mojoj slobodnoj pretpostavci, mislis na pljesq. Zamenismo smene, sad mesishte pechem ja Ka kiosku Astarte-sa-goblena kroci, Kada joj se zgadi skramicasta pavlaka, Od silnog povracanja, ispadosh' joj oci! Hang me on gallows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Inuria misli da je u pesmi ubica Ali ona lagano nestaje uz kljucanje ptica Sada mrtva pesnikinja ti si Dok mlitavo na veshalima visish :wtf: mmmmm...sa plishanim kengurom koji lichi na pacova... Edited June 3, 2007 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 @Inuria: Da, da, pljeska it iZ Plisanog sam kengura rasporila na pola Dinamitom napunila jer na pacova lici Onda Bobija pozvala cisto radi fola Kad pritisnem ACTIVATE da cujem kako skici. Jebenim USB-om koji nikad ne radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts