Dead Man Walking Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Nabavila si novi rnicpo na usb-u sva srecna trchish kuci pa ga u komp mece' Gurala si gurala al nece pa nece Eksplodirao ti je komp i raspolovio te celu ubijte me loshom horoskopskom prognozom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Sexualni manijaci culi da si "riba", pao im mrak na oci, pa te docepali, prognoza je mracna, ne smem ni da mislim, sta ce da te snadje, jadan decko mali telegramom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Kako telegrame vise niko ne salje, kad joj poslah jedan, Sova se obradova otvori ga kad ono, eksplodira bobma za ubijanje tehnika, to je sasvim nova Bljack. Hm... Igrom ''Ne ljuti se covece''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Dođi mi dođi, ti mi dođi doveče da igramo mala - ne ljuti se čoveče. Igraćemo igru do kasno u noć, ti vikaćeš "upomoć", ali niko neće doć'. ...zrnom peska. (izvinjavam se ako je bilo, nisam pratio na casu) Edited June 3, 2007 by imaginos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pricala ti majka, kako si nistavan, ponavljala da si, kao peska zrno, zbog usadjenog osecaja vrednosti nize, nozem si sebe, u srce krn'o. gurni me pod neko prevozno sredstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Tramvajem se vozis iako je spor al' jednom sam k'o vozaca postavila druga i u dogovoru gurnula te pod nj' postala si pljeskavica, ah, golema tuga Taksijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 gurnula te pod nj' Pod koga? :) Sa zadnjeg sedista udobnog tadze, zavaljena poput nekog maharadze, spremna sam da taksisti duplo platim, da te zgazi, lakse mi, neg' da te mlatim koncem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Aaaa, sovo zeznula si me: Ah, Meri ulicu si prelazila, Da kupis uloske - jurila si u Maxi, Levo, desno, nisi gledala, Pa ti je zivot prekinuo taxi. Ali nema veze... evo jos jedna gratis: U depresiju tesku, sova je upala... Sece vene uzduzno ali nista joj ne vredi, Sivacu kutiju najzad je otvorila, odlucivsui koncem da se "sredi". ubiJte me sa falichnom Behringer opremom. Edited June 3, 2007 by Rile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Pa zar niko nece da me ubije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Place nam Rile, sve tuzno jeca, misli da ga ubiju, nece druga deca Morade Sova da preuzme to na sebe, "pokri" ga falicnom Behringer opremom, da ne ozebe makazama Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hammer Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Mudra sova makaze je našla Rđale su na dnu ostave Okliznula se, nije se snašla Mama sova šiće nove postave. Kvakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Да изгинеш на мртво жеља ти је јака А смрт је бедна и тужна а ипак лака Пуна црва и глиста смрадна твоја рака Око цури и из њега вири зарђала квака Дугметом Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Gavra je bleker stari i ne zeli tu sliku o sebi da kvari. A kad smo otkrili da na Bijelo dugme otkida, precrk'o je pred svima od stida. neki posao koji ce me dokrajciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Сова се мучи, на умору јој душа Смањују се плућа а проширују вене Осушена, сад, стегла се и гуша На посао ће Сова изнова да крене. Dallas-ов глас на User-Maat-Re Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Dallasov glas ubija na keca i sama se kad ga cujem jezim, al' Gavru ce da odvali celavom glavom, tome, iskrena da budem, tezim. u ratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Drugi sveCki rat, krv, suze i znoj Sovina je proslost, zlog zivota kroj Dok je zemlju branila omaklo se djule Prosvira joj glavu nasred Cele kule! U ulicnom protestu (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
3vil Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Protesti studenata bojama se mazhu, Panduri ce 'hipicima' pendreke da pokazhu, Astarte boginja svake dobre frke, kraj ce naci na pogreshnoj strani motke,telom joj preovladavaju boje mrke... Jubilarnim 101-im postom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Kad je 3vil video svoj post sto i jedan Shvatio je jadan koliko je bedan Od silnoga vremena sto na yumu provede Struju sebi direktno u mozak sprovede! Bensedinima Link to comment Share on other sites More sharing options...
3vil Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Astarte je shvativshi da zhivota nema, Dokaz joj nije trebao,na 3m0 podforumu sazna da nije tr00, Bensice je sa mukom nabavila ne bi li se ubila, Kad shvati da joj je kutija prazna,3m0 glava joj od muke na dvoje puche... Nije lepo smejati se tudjoj nesreci u obliku malog broja postova... Pastir i Prost(iz Satiyricona)mislim,ubijte me njima Edited June 6, 2007 by 3vil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Pastir i Prost narkosi su teski a ono sto je doprinelo tvojoj kobnoj gresKi je to sto si im se u bekstejdz uvuk'o i izbacivac te jadnog na smrt istuk'o Kafetinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) @3vil: hahaha, ali to je kao ''smejanje'' ''prevelikom'' broju postova :) i.r.o.n.i.j.a. Deset tabli kafetina Meri je odjednom stukla Srucila se na pod, fina I glava joj cela pukla! Gorkim krastavcem Edited June 6, 2007 by Astarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
3vil Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ljudi koji vam je vishe sa tabletama,igra se zove Ubij me u pesmi,a ne ubij me tabletama... Usamljena Astarte krastavcem se tukla, Lupala po...ovaj...glavi dok joj nije pukla, I tu nastupi smrt gorka, Od krastavca prevelikoga... Stambenom zgradom punom nadrkanih penzionera i marsovcem sa toplomerom koji ne pushi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 daj nemoj kenjati... ovaj... Ishao si ulicom bez imalo brige Zvizhdukao okolo nervirao ljude I tako izneda padne na tebe stambena zgrada puna nadrkanih penzionera i marsovac sa toplomerom koji ne pushi I ubije te i ti umresh u najgorim mukama grcheci se u bolovima dok ti creva ispadaju po putu i sve samo zato shto si izabrao tako glup nachin smrti.... Dajte ljudi neshto normalno... ubijte me mushicharkom ili peckalicom ili muvopichem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ja to zovem muhokevojebachica (: Bobo, danima razmisljah kako da te ubijem Al necu vise glavom o zid da treskam Nece u tebi ostati ni gram zivota Muhokevojebacicom kada te spljeskam! Tortom od sargarepice (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Vratio se Pain, živ je umro nije, I slomio je sve porcelanske činije, Jer za glavu od Astarte su bile mnogo male, Ali od šargarepice torta nije, dah će da joj stane,,, Ubij me Dart Vader-om... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts