mina. Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Painkilleru, zvezda warrioru Zivot ti je ispisao sudbinu najgoru Kada ti Dart rece da je otac tvoj Svecano si oduzeo sebi zivot svoj! Ubijte me ozbiljnoscu (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Ozbiljna sam k'o i svaka darkerka prava kad me duze gledas, zaboli te glava Dosla Mina jednom na svirku da se provede skenjana mojim ozbiljnim pricama najebe Vicevima o plavusama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ami igrase igru jednu lepu pocela je s' ljubavlju i sa smehom bese mi suparnica,a bila je na dopu i naredih da je ubiju dosadnim sexom... A ko me zbog toga zeli ukloniti nek' proba sa cokoladom...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Posle 7 vekova, nova Zora stiže! Podanici se vesele: karnevali, povorke Dementija se opila, upala u kazan i udavi se u toni čokolade gorke. Svemirskim metalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Smorila me Zemlja,krenuh ka Marsu Tamo sretoh Dawn Daemon dasu Pronadjoh sakriveni metal u svemirskom brodu Lupih ga po glavi,i on se nasao na podu.... A mene ljudi slatki unistite sjajem najlepse zvezde!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hammer Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Sjajem Crvene zvezde? Pionir Dementia volela nije Kada Partizan Zvezdi gostuje Srce stalo iza leve dojke Posle Gurovićeve sedme trojke Debuggerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 M$ Hammer potpuno ocekivano* pun sigurnosnih propusta i bubica raznih pokrenuh debugger da ga popravim: "Program deleted" - svu mu memoriju ispraznih. * (M$ - Microsoft) Oruzje: Colliding worlds Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Vratimo temu u zivot (: Demon Zore ne zna da je doso na kraj pruge Boli njega uvo, jer on pije a i pusi Umrece vec sutra, nema njemu druge Jer ce svaki svet bas na njega da se srusi. Vrucinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Videvsi klevetu koju je sam izrekla jer Daimon Zore poroka nema A. se poli alkoholom i zapali pljugu i sledecih dve vecnosti se u paklu pekla (jedna vecnost za klevetu, druga za samoubistvo ) Dr Strangelove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Dajte ljudi normalna oruzhija Ne znam kako da te ubijem sa tim Dawn Demone spasa ti nema Crcesh od starosti kao i ova tema Ubijte me kishom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Kisa je padala...oblaci su tamni..... Ulice mokre,i preplavljene suzama neba Dead man Walking iza nekog grma vreba... Ne,ne volim da me plase-udavio ga je talas recni.... Unistite me Ambrozijom........socnom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ambrozija socna hrana Grckih bogova Dementija mocna prejede se tog otrova secernom vatom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Secerna vata onako lepa i slatka ukusna i meka....prosto da je pozeli svako! Dawn Daemon pojede je naizgled lako Od secera i pene....ubise ga srcka... .....nek me spale....Gromom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Isukah grom iz rukava Munje mi iz očiju sevnuše Spaljena već ti je glava Ostaci tvog bića se puše Jeftinom Genius web kamericom? Edited July 13, 2007 by Snouvi Bejb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Pera Kojot, zvani Suvi Genije, napravi web kameru i njom Snezanu ubije na exitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 (edited) Nosam te pod miškom, zarudela zora Tražim nekog zombija da po tebi šora Tražim nekog s dredovima da te njima davi Tek naiđoh na zombija-miška te moja smlavi Jomelop E-om Edited July 14, 2007 by Snouvi Bejb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Sneg veje li veje A lepotica se gola seta Jomelop izgubila bese,o kakva steta Opece je zima,i sad neka mene ubije ko hoce,otvaracem za pivo!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 kakav je to stih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 kakav je to stih.... Nemam pojma!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ubicu te jer mi gusis inspiraciju, Za stihove nemas nikakvog smisla, Otvaracem glavu cu ti probusiti Dabogda te progutala mutna reka Visla! Fotografijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Inuria pilence hoce da mi mazne Ali tu bitku nece dobiti lako Pokazao sam joj svoje fotografije razne I ona od uzbudjenja umre "znash kako" :) nek umrem od smora na koncertu nevernih beba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nek umrem od smora na koncertu nevernih beba... Ipak je na svirku Nevernih beba dos'o nas Sloba, smoren je ko da je sto mu i nick kaze, sad usto iz groba. Ali Sovi da ga gleda takvog ne bi dosta, iskasapi ga satarom, nist' od njeg' ne osta intrigom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Intriga sam mala Koknuću te brže-bolje Duša ti je potpala Pod sopstevno mi polje ala sam jasna... jasnoćom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Prvo sam kod očnog uzeo đozluke Odmah potom njime okrvavio ruke Onda jasno videh ovu snežnu cavu Te joj još jasnije, jel'te, rascopah ja glavu... Kajanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Kad je B@K@ glavu rascopao Sneshki Shvati da je ucinio greh teski Kajanje ga nagnalo u policijsku stanicu Odakle ga poslase direktno u klanicu. Besnim tapirima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts