B@K@ Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) Blek metal je svir'o prašumama Amazona Gde Astarte je klala i drala tapire iz fazona Al' mesto da odrana koža postane joj bunda (bundabunda) Pustih joj Tap011, te umrela je od šunda edit: toliko rad sam smrti, samo da me niko ne trti ako se sve oko sredstva vrti, iskoristite zub krti... Edited July 23, 2007 by B@K@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) SNEŽNA CAVA JAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Iščupah si krti zub, što pojeo mi ga je slatkiš Nadnesoh se nad tvoje ćege, u njih ti ga ubacih Zub razjapi čeljusti : AM! Proguta taj tvoj sitniš Ti crče. Al' pre toga, tren iščekivanja ovekovečih... ... za tvoj avatar. Tvojim avatarom. Edited July 23, 2007 by Snouvi Bejb Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) edit: "zub razjapi čeljusti", genijalna stilska figura, nešto kao oksimoronfora, preteranafiksacija... Na svadbi si bila, ti i strina Radmila Pa sve podvriskuješ "kume, izgore ti kesa" Poseže mi u ćega za sitnišem, odmila Blažen osmeh razli ti se licem, i ode... ode put nebesa... snežnim prasetom Edited July 23, 2007 by B@K@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Baka sedi sama na sred terase Bole je kosti, stegli isijas i reuma Neka dobra dusa, da joj muke skrati Na nju strovali snezno prase Iz zasede Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 dawn daemone brate, rime su ti nula zato ja resih probleme da ti resim tvoja nova adresa bice cele kula prvo cu te koljem onda cu te besim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) Agrsore faco, ne znam šta ti ovde tražiš. prozivaš mene, a rumuješ "rešim" i "besim"!? Idi se provozaj motornim vozilom svojim, samo pazi da sam sebe ne zgaziš Image: Monty Python's Flying Circus ("Upper Class Twit of the Year" sketch) Iz zasede Edited July 23, 2007 by Dawn Daemon Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 edit: "zub razjapi čeljusti", genijalna stilska figura, nešto kao oksimoronfora, preteranafiksacija... >Oksimorončina. Ni "iz zasede" nije sredstvo, ako ćemo pravo... Skočanjile mi se noge jer u zasedi čučim Iskričavi mi pogled pio bi tvoju krv k'o rum Blizu si mi, al' ja uzeh none da ih prućim Nalete na njih i pade. Uzviknuh : Badabum! Kašicom za bebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Rekoh ti: "uz'i, srećo, kašicu za bebe" Uzela si. Rekoh ti: "progutaj, luče, kašicu za bebe". Pokušala si. ...mirisom starih knjiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Gurnuh te u svoju biblioteku Prepunu starih mirisnih knjiga Pa notirah u tvoju kartoteku "Ovaj više neće imat' baš nimalo briga" Panovom frulicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 (edited) Сунце упекло, а ја у њиви Чекам да с облака Снови Бејб па'не Ђевојка та ће још мало да живи Пановом фрулицом ћу правим јој ране сикиром Edited July 27, 2007 by Doommaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Šikirom ću Dummejker je meta laka, sa densflora se ne skida Sa curicom, partyjašicom, igra, pleše ol d tajm Priđoh i ja, zavrteh se s njima, poče šikira da kida dummejkera, šta reći više, beše to prfekt krajm Džesikom Albom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Snouvi Bejb, ul'com nevino se šeta Ne mogu ja znati dal' sestra je il' brat Podigoh u vis ja Džesiku Albu, Bacih je na Snouvija i slomih mu/joj vrat... ~ Zvonjavom telefona ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Дође јутро, момак пијан Ја га зовем, дан је диван Кула кука, јебе мајку Ал' не вреди, оде к врагу отровним печуркама Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ubrala Snouvi malih otrovnih ko'lko oš Sustigla Snouvi dummejkera neđe Nahranila ga iskusno, juhu! crče kokoš Dovela ga Snouvi do mortale-međe Ćudima političara Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 PA DOBRO, J E B A L O VAS SUNCE, UBIJTE ME!!! :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Bang!! ur dead! Pada kisha lep je dan Ja se budim nad*kan Stiglo je proletje i priroda se budi I ti si umrla od politicharske cudi... Ubij me palachinkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) Ah taj lepuškasti peša Snouvi Džamejkan, kuloarima se priča da mu je pajser mekan, I dupence mu račepljeno od gomile krutih kara, Račepljeno 'vala k'o u LDP političara... Ubijte Me Srpom & Čekićem! @ Dead Man Walking tebra bio si brži, zato ću te uništiti: Mrtav čovek turobno sam hoda, Na svet ga mrtvog donela roda, U paklu će jesti samo žute palačinke, I trljaće besno Demonik Alijansu dudinke! Demonik će ga opaučiti cevkom sa avatara, te će ovaj i u paklu lipsati - to je demonikova kara! Znači, komunistički ''tupi'' predmet... Edited August 20, 2007 by Guitar Solos MaNiAc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 kasnish burazere p.s. Snouvi nema pajser, on je ona Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Sad možeš da se nadovežeš, editovao sam post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Mislish chekitj? Gitar solos pravi je olosh Voli mnogo da jede treshjnje Zabole ga stomak i ode u klonju uzeh chekitj i razbih mu njonju mozhe da me ubijete podlogom od misha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 To žuto pile samo bulji u računar, i na forumu tripuje da je neki car, uzeću ja čekić i podlogu od miša, dovući ga do mog rodnog Niša, prisloniću mu podlogu na lobanju, udariti iz sve snage čekićem, ritual obaviti u susednu Nišku banju, evo od krvopijske želje jezikom preplićem, krv što šiklja iz pileće lobanje ću mu piti, kokošinjac sa istim takvim ja ću sniti... Odužilo se , 'al jebiga kad si me napalio. Zadavite me crvenom zastavom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Na podlozi za miša piše "PC Centar" Zelene je boje, mekana i gumena Ne može ti više pomoći ni St. Petar Od tvoje je krvi podloga - crvena Dečjim ksilofonom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Kad si se ti to ubaciJo? Vot d hek... Zastavom sam vijala Pa motku prepolovila Stiskala te i gnjavila Motkom od zastave udavila Loše napisano. Indijskim čajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Snouvi je od teshkoh zatvora patila zato shto je jela mnogo komplikovanu 'ranu Prepila se kad se idijskog chaja latila I niko joj nije dosho na sa'ranu :) ubij me povrcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Plavi patlidžan nabih ti u nepodmazanu bulju Sok od paradajza sasuh pravo u očnu duplju U usta ti ćušnuh jabuku kao najgorem prascu Upokojih te po "povrće-oružje najbolje" obrascu Verbatim praznim diskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts