Mr. Smarty Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Upravo sam zavrsio preslusavanje Gilbertovog novog albuma Space Ship One...i zaista mi nije jasno sta koji kurac to treba da predstavlja ...ne pamtim kada sam zadnji put slusao nesto ovako lose ...ima li on bar malo mozga? Quote
-Abraxas- Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Marty je bog,on i kada slucajno napravi gresku zna da prilagodi tonove koji slede u jednu kompaktnu harmoniju... ma zna i gilbert samo se to opetp[rimeti i kod martya i kod gilberta jednostavno kod svakog Quote
-Abraxas- Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 michael angela nisam nikad video da se sjebo Quote
Vlaja Buraz Posted August 18, 2005 Author Report Posted August 18, 2005 Upravo sam zavrsio preslusavanje Gilbertovog novog albuma Space Ship One...i zaista mi nije jasno sta koji kurac to treba da predstavlja ...ne pamtim kada sam zadnji put slusao nesto ovako lose ...ima li on bar malo mozga? I nindža, jesu li tvoje hevi metal uši se primakle novom zvuku iz ove vremenske distance? Quote
Mr. Smarty Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Nisam ja metalac...vise ...ali ono je prilicno uzasno...stvrstao bih ga u kategoriju prso sam s'mozgom shit pop-rock...nije cak ni originalno Quote
Vlaja Buraz Posted August 19, 2005 Author Report Posted August 19, 2005 Eis Ali možda i jest. Taj album nisam slušao. Poslušaj Akustičnog samuraja. Quote
Mr. Smarty Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Slusho'...extra je ...a ti poslusaj ovaj novi obavezno! Quote
-Abraxas- Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 negde sam procitao da je on izlazio sa sestrom od catherine zeta jones ili mozda jos izlazi?a mozda je vec i ozenjen sa sekom od catherine Quote
Vlaja Buraz Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 Ovo je vijest za Iron Maiden temu, ali eto. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=42720 "[WWE wrestler and FOZZY frontman Chris Jericho] was going to wrestle me to the ground if I didn't put him on this record," Kulick joked. "Paul Gilbert's going, 'This guy's a superstar wrestler who happens to also sing,' and he's in awe of him and asking for autographs for nephews and relatives and friends, and here's Chris Jericho just drooling because [Gilbert is] one of the guys that he thinks is one of the greatest guitar players to ever walk the planet." Car je, nema dalje. Quote
-Abraxas- Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Je li neko gledao Guitar Wars od Gilberta,Nuno Bettencourta i Steve Hacketta?Sta je to uopste?Jel ratuju sa gitarama? Reko da pitam ,posto upravo skidam taj video,a ne znam bas sta je. Quote
Vlaja Buraz Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 Ma nešto oni sviraju wooo diddli diddli wah. Quote
Vlaja Buraz Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 Slusho'...extra je ...a ti poslusaj ovaj novi obavezno! EEEEE Poslušao sam ga danas koji put. A vala, i sutra ću. Ne kontam što ti se ne sviđa, čak je ozbiljniji i "konzistentniji" od ostalih PG albuma, nema toliko zajebavanja. Quote
-Abraxas- Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Evo danas sam skinuo Guitar wars i uverio sam se da oni stvarno nesto sviraju wooo diddli diddli wah! Quote
Vlaja Buraz Posted November 10, 2005 Author Report Posted November 10, 2005 A ti mislio ja neozbiljan. Quote
Mr. Smarty Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 EEEEE Poslušao sam ga danas koji put. A vala, i sutra ću. Ne kontam što ti se ne sviđa, čak je ozbiljniji i "konzistentniji" od ostalih PG albuma, nema toliko zajebavanja. Pa bolje da se zajebava nego da bude "onako" ozbiljan Nego dosao sam do zakljucka da me se najvise svidja Aligator Farm ...skroz je gotivna ona obrada Spice Girls-a Quote
Vlaja Buraz Posted November 11, 2005 Author Report Posted November 11, 2005 Sad si me stvarno iznenadio... Mislio sam da ćeš reći da je "Terrible Man" tvoja autobiografska pjesma. Quote
Vlaja Buraz Posted January 12, 2006 Author Report Posted January 12, 2006 Braćo, prijatelji. Ovo je droga. Ali droga. Quote
-Abraxas- Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) Braćo, prijatelji. Ovo je droga. Ali droga. kako ti se svidja pesma "girls watching" ? Edited January 18, 2006 by Sitch Boe Quote
Vlaja Buraz Posted January 19, 2006 Author Report Posted January 19, 2006 Autobiografska? Šalim se, dobra je ta stvar, odlična, jedna od omiljenih, iako je trenutno "A 180" na vrhu liste. Baš ga pošteno lome. "Sookie Sookie" slijedi, pa "12 Days of the Blues" pa naslovna. Pravim kopije i dijelim po komšiluku, mislim da vrijedi. Quote
-Abraxas- Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Kome nije autobiografska ?Odlican tekst Glad you came down, I'll thank you mister I'll thank you more if you bring your sister "a 180" je isto odlicna stvar,mada "Sookie Sookie" nisam jos skinuo,ali i to cu ubrzo skinuti. Quote
Vlaja Buraz Posted March 14, 2006 Author Report Posted March 14, 2006 Paul Gilbert i Billy Sheehan opet zajedno sviraju... Zbunjen sam. http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=49519 Billy will be playing three very special shows across America, paying tribute to one of the greatest live bands in the history of rock and roll — THE WHO. Joining Sheehan in AMAZING JOURNEY will be Mike Portnoy (DREAM THEATER), Paul Gilbert (MR. BIG, RACER X), and Gary Cherone (VAN HALEN, EXTREME). Quote
chatnick Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 E video sam da jedan lik prodaje skole Pola na divX-u,ako vas zanima otidnite na sajt http://www.geocities.com/nshas2001/neshas Quote
Vlaja Buraz Posted March 21, 2006 Author Report Posted March 21, 2006 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=49813 Paul radi na svom prvom potpuno instrumentalnom disku. Quote
Vlaja Buraz Posted March 31, 2006 Author Report Posted March 31, 2006 Evo šta je on radio u Japanu. GOD DAMN!!! Quote
Vlaja Buraz Posted May 2, 2006 Author Report Posted May 2, 2006 Vratio se flash intro na PG stranici!!! http://www.paulgilbert.com/Flash_Intro.html Quote
Recommended Posts